av_avi kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım CEPPORT Şikayet!!!!

İyi hoş diyorsun alphabet ama bu dediğini gerçekten müşteri memnuniyetini düşünen, büyük hedefleri olan firmalar yapar. Bizim durumumuz şu: Oooo hoş geldiniz, telefon mu bakmıştınız, biz verelim abime, tıkla linki, ekle sepete, tamaaam... Neee!! sorun mu çıktı, ne sorunu, kim, hani!!!! Bak...
  2. A

"Gittigidiyor bilgileri yollamadıysa bizim suçumuz yok" İyide değerli firma temsilcisi bizi gittigidiyora yönlendiren, bizden almak isitiyorsanız gittigidiyor üzerinden alın diyen kim??? Onu bulsak suçluyuda bulmuş olacağız aslında ama o kim işte..!!!!
  3. A

Alptuğ kardeşim şanslısın ki ay daha bitmedi. Yoksaaa suçluda hatalı da sendin.
  4. A

Bozuk teyip gibi aynı şeyi tekrar tekrar söyleyince haklı mı olunuyor...? Sonuç olarak yaklaşık 250 tl uçtu gitti arkadaşlar. Neyse ki telefon güzel.. :))
  5. A

Bazı markalar satış öncesi ve sonrası insanların zihninde iyi bir imaj çizebilmek için milyonlar harcar, bi o kadar da emek, mesai harcanır sırf iyi bir imaj için. Bazıları ise malı sattım kurtuldum zihniyetindedir. Aslına bakarsanız onlarda imaj için para emek zaman harcar. Malını satmak için...
  6. A

Siz kendinizi benim yerime koyun, ne yapsalar içiniz rahat eder.
  7. A

Aslında mevzu para, telefon iadesi felan değil. İnanın bana iade edin diye arasalardı yine telefonu iade etmeyecektim. Sırf tutumlarından rahatsız olduğum için o zaman iade ederim dedim. Bir hukukçu olarak böyle zorbalıkla laf kalabalığıyla haklı çıkmaya çalışan insanlar irite ediyor beni...
  8. A

:) Bana da aynı şeyi söyledi. Siz fatura bilgilerinizi sisteme girmemişsiniz dedi. Bende hemen ilgili gittigidiyor sayfasının resmini çekip kendisine whatsaptan attım, iddia ettikleri gibi profil bilgilerimde bir eksiklik yok. Zaten onun üzerine iade mevzusu konuşulmaya başlandı. Yoksa...
  9. A

Nisan ayında Cepport mağazasından bir adet mi5s aldım ve ürünün siparişini verirken satıcıya ek mesajla vergi dairesi ve vergi numaramın da faturamda yazmasını istedim. Amacım hem iyi bir telefon kullanmak hem de ürünün faturasını gider göstermekti. Ürün geldi ancak faturamda istediğim...
  10. A

İnceleme Xiaomi Mi5s İnceleme (SD 821 - 4/128GB - IMX378)

Merhaba arkadaşlar bende bu forumdan edindiğim bilgiler dahilinde mi5s aldım. 8.0.3.0 global yüklü. Kafama takılan bir hususta bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum. Telefonun rami 3gb olduğu halde boştaki ram hep 1.3 olarak gözüküyor. Telefona sadece face-massenger-whatsap-tweter yüklü. Sizce...
  11. A

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Mi 5C için GlobalSürüm var mı?
Üst Alt