auafina kullanıcısının son içeriği

1. A

Tema Yüksek kalite ZİPPO Kilit ekranı sesl

Tüm dosya yöneticisini kullandım. Hepsinde de Uİ klasörünü rwr (644) yapmak istediğimde rw yapma başarısız uyarısı aldım.
  2. A

Tema Yüksek kalite ZİPPO Kilit ekranı sesl

Konu eski ama miu 12.0.2 yüklü note 9 pro modelimde ui klasörü rwr yapamıyorum. Re yapma başarısız uyarısı veriyor.
  3. A

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro( Joyeuse) Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QJZMIXM İndirme Bağlantıları

Dostum işlemlere çok yakın değilim. Twrp üzerinden orangefox yükleyip sonra da indirdiğim 12.0.2 'yimi yükleyeceğim
  4. A

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro( Joyeuse) Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QJZMIXM İndirme Bağlantıları

Cihazım note 9 pro kurulan twrpden öyle gösteriyor olabilir mi 3.4.1b-0530 sürümü kurulu ve ekranda 9s gösteriyor
  5. A

Recovery dosyasını indirdim. Merhaba Twrpden den ınstall kısmına girip dosyayı seçip kur dediğimde E3004: This package is for "joyeuse" devices; this is a "curtana". Error ınstalling zip file/external hatası alıyorum. Kuruluma başlamadan önce Zip signature verification kutucuğunu seçince de...
  6. A

Bende de aynı durum mevcut. Bir türlü güncelleyemiyorum
  7. A

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QJZMIXM İndirme Bağlantısı

Pcsiz miu 12 yi nasıl yükleyebilirim.cihazımda twrp yüklü otadan indiriyorum ama twrp ekranına atıyor.
  8. A

Recovery [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı

Twrp-3.4.1b-0530 sürümü yüklü. İmei repair işlemi yapılmış olup 11.0.3.0 sürümü yüklü. Atılan imei silip 11.0.8 sürümüne yükseltme işlemi yapılır mı ve nasıl yapılır veya ben eski imeiye nasıl dönerim
Üst Alt