Ato34 kullanıcısının son içeriği

1. A

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Fastboot ile yükleme yapacaksanız 64 Bit bilgisayarda 64 Bit Mi Flash uygulaması kullanmanızı önemle tavsiye ederiz. Diğer Mi Flash sürmleri ve 32 bit bilgisayarlarda yapılan işlemler büyük oranda başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. 64 Bit Mi Flash Uygulamasını indirmek için : Mi Flash Tool...
  2. A

Yardım Mi 9 se rom seçimi

kusura bakmayın birşey daha... fastboot yukleme olan değil mi verdiğiniz link. teşekkürler.
  3. A

Teşekkürler. Saygılar...
  4. A

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Biz ne kadar teşekkür etsek az elinize sağlık. 15 gün önce tarifinizle tek seferde kolayca açtım kilidi. Acaba romlar içinde videolu tarif yapmanız mümkün mü... forumda arayamadım henüz ama video kanalınız da yoktu. Saygılar...
  5. A

teşekkürler farkları nedir acaba 1558036717 Teşekkürler. Farkları nedir acaba.
  6. A

iyi akşamlar. mi 9 se çin versiyona sahibim. bootloader kilidini açtım. en.miui.com adresinde iki adet avrupa global rom var. grus_eea_global_images_V10.2.5.0. olan 2.8 gb miui_CEPHEUSGlobal_V10.2.9.0 olan 2.1 gb hangisini kurmalıyım. teşekkürler
  7. A

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

iyi akşamlar. mi 9 se çin versiyona sahibim. bootloader kilidini açtım. en.miui.com adresinde iki adet avrupa global rom var. grus_eea_global_images_V10.2.5.0. olan 2.8 gb miui_CEPHEUSGlobal_V10.2.9.0 olan 2.1 gb hangisini kurmalıyım. teşekkürler
Üst Alt