Atillakaan kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Galeri uygulamasının boyutu 15 gb

Açıkça görüldüğü gibi fotoğraflar ve videolar ayrı yer kaplıyor ve zaten onların kapladığı alan da 15 GB etmiyor bu ne böyle bunu nasıl çözeceğim her geçen gün kapladığı yer artmaya devam ediyor
  2. A

Haber Poco X5 Pro Türkiye HyperOS geldi

2 ay oldu zaten sonunda Türkiye'ye de gelmiş. Hayırlı olsun
  3. A

Yardım Otg ayarı yok

Poco X5 pro cihazımın otg desteği var ama ayarlar kısmında böyle bir ayar bulamıyorum ne yapacağım
  4. A

Yardım Bu özellik cihazıma zarar verir mi?

Cihazı orijinal şarj aletiyle beraber kullanıyorum yani bence bişey olmaz gibi ama bilemedim 1698342647 İngilizce'de sorun yaşıyorsanız aynı şeyin Türkçesi
  5. A

Yardım Siyah ekranda renk sorunu

Poco X5 Pro telefonum daha yeni amolede herhangi bir zarar vermedim yere düşmedi bile ama siyah bir ekran açınca ekranın üst kısmı belirgin bir şekilde siyah-yeşil karışımı oluyor normal mi yoksa daha yeni aldığım bir telefonda böyle bir sorun mu var eğer cidden bir sorunsa valla yazıklar olsun
  6. A

Yardım Aod 10 saniye sonra kapanıyor

Dün Poco X5 Pro aldım ama always on display açınca 10 saniyede kapanıyor kapancaksa neye yarar ki lütfen yardım edin
  7. A

Sohbet Telefon tavsiyesi

Arkadaşlar 18k-19k fiyata kadar bir telefon almak istiyorum 12 lite ve 13 lite arasinda kaldım bunlardan biri mi yoksa başka bişey mi almalıyım marka sorun değil sadece Samsung almam oyun oynuyorum ve hafızası 128 GB veya üstü olmak zorunda ayrıca işlemcisi güçlü olmalı ve optimizasyonu iyi...
  8. A

Yardım Redmi Note 7 arka kapak kalktı

Arkadaslar annemin Note 7'sinin görselde pek gözükmesede arka kapağı hafif yukarı kalkmış cihaz kesinlikle bir hasar almadı annem 4 yılda sadece bir kere düşürdü telefonu ve bu olay o düşmeden bağımsız batarya şişmesinden korkuyorum çünkü batarya sağlığı kötü durumda sizce ciddi bişey var mıdır...
  9. A

Yardım Redmi Note 7 batarya

Arkadaşlar annem Redmi Note 7 kullaniyor fakat batarya ile ilgili ciddi problem yasiyor. Kendisi telefonda çok dizi izliyor ve sorun bunla alakalı diye düşünüyorum yapacak bişey bulamadım ve buraya yazdım. Sorunsa şöyle mesela saat 3 te şarjı %75 ti saat 4 te eline aldı ve 5.30 da bıraktı. Şarjı...
  10. A

Yardım Mi tw earphones 2 basic sol kulaklıktan az ses geliyor.

Arkadaşlar 1 yıldır falan mi true wireless earphones 2 basic kablosuz kulaklık kullanıyorum. Birkaç gün önce sol kulaklıktan sağ olana göre baya az ses geldiğini fark etim. Eğer ses çok açıksa fark edilmiyor ama kısıksa baya rahatsız ediyor. Hiçbir yerde çözüm yazmıyor lütfen yardım edin.
Üst Alt