Atila kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Teşekkürler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

2 yıldır herhangi bir güncelleme yapmadım, telefonuma da güncelleme bildirisi gelmedi. kullandığım telefona güncelleme gelir mi, yoksa benim mi yüklemem gerekir. Rom, root gibi işlemleri hiç bilmiyorum. Güncelleme alabilmem için neler yapmalıyım. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Tema GökTürk (Tema Markette Yayında) Ottoman

Yok, tebrik ederim, devamını dilerim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Aynen hocam sonradan farkettim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Uygulama Kasası açık. Ekranı sola kaydirdigimda Mi Fit adım sayar çıkıyor. Sizin uygulamada gözüktüğü gibi ana ekran sol üstte göremediğim için sormuştum. Demek ki benim rom uyumlu değil. Teşekkürler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Bende gözükmemesini sebebi rom ile ilgili mi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Elinize sağlık, güzel bir uygulama, uygulama resimlerinde üst solda adımsayar gözükmekte. Bu uygulamanın içinde mi, bunun gözükmesi için ayrıca başka uygulama mı lazım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Yardım Mi 6 Güncelleme

Güncellemeyi kontrol ettiğimde zaten güncelsiniz diyor
  9. A

Merhaba, Mi 6 telefonuma 1.5 yıldır herhangi bir güncelleme almadım. Android Pi ya da başka güncelleme alabilir mi telefonum, telefonumun güncel durumunu ekran resmi ile paylaşıyorum. Android Pi için neler yapmam gerek
  10. A

Yardım Mi 6 Güncelleme

Merhaba, Mi 6 telefonuma 1.5 yıldır herhangi bir güncelleme almadım. Android Pi ya da başka güncelleme alabilir mi telefonum, hangi durumda olduğuna dair ekran resmini paylaştım. Android Pi için neler yapmam gerek
  11. A

Tema Blue Ring (Tema Markette Yayında) Ottoman

Tebrik ederim, devamını dilerim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Mi 9 bulunur mu MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Tema Sky V10 (Tema Markette Yayında) Ottoman

Nihayet indirip kurabildim, güzel olmuş, ellerinize sağlık. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Güzelmiş, bunu nereden nasıl indiririz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Ağa bağlanmıyor uyarısı veriyor. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt