Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne gmail'de ne de micloud'da yedek yok hocam. O yüzden programlardan medet umdum zaten :/
1567088797
Fotoğrafları falan istemiyorum, yalnızca rehberdeki kayıtlarımı geri getirebilsem bana yeter.
Bunları başarı ile uyguladım. Şimdi telefon root'lu mu oldu yoksa root işlemi bundan sonra mı? Telefonumu nasıl rootlayacağımı çözemedim :/
1567083720
Tamamdır hocam, hallettim. Emeğinize sağlık clap~~
1567083841
Şimdi bir şey sormak istiyorum, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun...
Bootloader kilidini açmıştım [bu forum sağolsun :) ]. TWRP ve Magisk ile yapılacak işlem telefonuma uygun mudur hocam? Bende Miui Global 10.3.2.0 (PEIMIXM) yüklü, bu sürüme uyumludur yani değil mi?
Herkese selamlar. Arkadaşlar ben Xiaomi'de yeniyim. Redmi Note 5 Dual var bende (4/64). Telefonuma yanlışlıkla recovery modunda format attım. Derinlemesine tarama yapmak ve silinen fotoğraf-kayıt-dosyalarımı bulmak için root atmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Ayrıca bu global rom vs...