athletic-o kullanıcısının son içeriği

1. athletic-o

Recovery Redmi Note 5 - Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı

Ne gmail'de ne de micloud'da yedek yok hocam. O yüzden programlardan medet umdum zaten :/ 1567088797 Fotoğrafları falan istemiyorum, yalnızca rehberdeki kayıtlarımı geri getirebilsem bana yeter.
  2. athletic-o

Rehberi kastettim hocam, rehberdeki kişiler. Fonepaw ve mobikin doctor for android programlarını denedim ama faydaları olmadı.
  3. athletic-o

Bunları başarı ile uyguladım. Şimdi telefon root'lu mu oldu yoksa root işlemi bundan sonra mı? Telefonumu nasıl rootlayacağımı çözemedim :/ 1567083720 Tamamdır hocam, hallettim. Emeğinize sağlık clap~~ 1567083841 Şimdi bir şey sormak istiyorum, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun...
  4. athletic-o

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 5/Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta

Bootloader kilidini açmıştım [bu forum sağolsun :) ]. TWRP ve Magisk ile yapılacak işlem telefonuma uygun mudur hocam? Bende Miui Global 10.3.2.0 (PEIMIXM) yüklü, bu sürüme uyumludur yani değil mi?
  5. athletic-o

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 5/Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta

Herkese selamlar. Arkadaşlar ben Xiaomi'de yeniyim. Redmi Note 5 Dual var bende (4/64). Telefonuma yanlışlıkla recovery modunda format attım. Derinlemesine tarama yapmak ve silinen fotoğraf-kayıt-dosyalarımı bulmak için root atmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Ayrıca bu global rom vs...
Üst Alt