Ateti kullanıcısının son içeriği

1. A

Satış Xiaomi Mi 6 Satış

Merhaba. Telefonu gittigidiyor cepport mağazından aldım. Kutusu ve faturasını atmışlar evde, ama cepporttan istedim mail olarak gönderdiler faturayı onu verebilirim. 6 gb ram/64 gb hafıza olan modelidir. Sadece güç tuşu biraz zor basmaya başladı onun dışında kozmetik veya donanımsal olarak bir...
  2. A

Yardım Ankara Xiaomi Servis-Tamir

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  3. A

Yardım Ankara Xiaomi Servis-Tamir

Merhaba. Mi 6 telefonumun şarj soketinde sıkıntı var bununla bağlantılı olduğunu düşündüğüm hızlı şarj olmama ve çok uzun sürelerde şarj olma problemleri yaşıyorum. Delta garantisine göndermek istemiyorum ücretiyle yaptıracağım. Ankara'da bildiğiniz xiaomi parçaları bulunduran ve xiaomi...
  4. A

Yardım Xiaomi Mi 6 Hızlı Şarj ve Genel Şarj Olma Sorunu

Teşekkürler cevaplar için.
  5. A

Yardım Xiaomi Mi 6 Hızlı Şarj ve Genel Şarj Olma Sorunu

Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır kullandığım xiaomi mi 6 cihazım son 1 aydır hızlı şarj olmuyor. Bütün kablo ve adaptör kombinasyonlarını denedim sorun onlarda değil. Hızlı şarj olmamasının yanında bazen de, şarja takıp çıkardığımda takılı olmamasına rağmen şarj oluyormuş gibi davranıyor. Şarj...
  6. A

Yardım Mi 4 GPS Sorunu

Sanırım genel bir sorunmus. Gps aranıyor diyor konum bulamıyor. Bir kaç bişey okudum ama tam anlamadim var mi bunu duzeltmenin bir yolu ? Cihaz Hb, sürüm global son.
  7. A

Yardım Mi 4 Titreşim Sorunu

Daha once de yazmıştım kimse yazmamisti yardimci olabilecek, öneri sunacak yok mu? Telefonu HB den aldım global 6.0.1 yüklü
  8. A

Yardım Mi 4 Titreşim Sorunu

Herkese merhaba. Mi4 üm var. Titresim seviyesi normalken bir sure kullandiktan sonra bariz bir şekilde düşüyor. Kapatip acinca düzeliyor ama sonra tekrar aynı sey oluyor . Nasıl cozebilirim? Teşekkürler...
  9. A

Yardım MI4 SES VE TİTREŞİM SORUNU

Merhabalar. Telefonumu 2 hafta once hepsiburadadan aldim. Son sürümler yüklü. Su siralar cok enteresan iki sorun yaşamaya başladım; İlki, bildirim geldiginde ses çıkmıyor. Surekli yapmıyor bunu arada oluyor telefonu kapatip acinca duzeliyor. Bütün ayarlari normal. Diğeri, titresim seviyesi bir...
  10. A

Yardım mi4 Türkiye Resmi Sayfada Neden Satılmıyor ve Delta Servis

Hocam maalesef teknik olarak bilgim yok. Ama yine bu forumda ses sorunu ile ilgili bir kaç konu okuduğumu hatırlıyorum onlara bakabilirsin.
  11. A

Keşke öyle bir şey olsaydı. Ama maalesef bunu yapamazsınız. Hakem heyeti kabul etmeden önce servise götürmenizi söyleyecektir...
  12. A

Geçen sene teleservice'e telefonumu gönderdiğimden beri kendi kendime yeni telefon alırsam resmi distribütör ile almamaya karar vermiştim. Telefon 2 ay sonra geldi. 1 ay geçtikten sonra sorunca da kendileri diyorlar isterseniz tüketici haklarına gidin diye. Neyse o işin farklı bir boyutu ama...
  13. A

V8.1.3.0 Yeni Güncelleme

Guncelleyici uygulamasinda "uygun guncelleme yok" yaziyor. Ama üç noktaya tiklayinca guncellemeyi indir diye bir ibare var ve indirmeye basliyor. Anlamadim indiriyim mi simdi ben bunu :)
  14. A

Yardım Mi4 Instagram Sorunu

Hocam cihaz 6.01 ile geldi açtıktan sonra da OTA 'dan miu8 güncellemesini yaptı. Şu an son sürüm değil midir şu an ?
Üst Alt