Ateş08 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım 2.sim kart sorunu

Merhabalar, Telefonda 2.sim slotunda kart olmasına ve telefon ekranında da aktif görünmesine rağmen. 2.simdeki numaradan arandığım zaman telefonum kapalı görünüyor, aradığınız kişiye ulasalimiyor mesajı çıkıyor. Bu neden kaynaklanır bilen var mıdır ? Telefonu aç kapa yapıyorum bir süre çalıyor...
  2. A

Çözüldü Mi8 / Çoklu ekranda, hareketli görüntü sorunu yaşıyorum.

Bu cevap beni sevindirdi, telefon ile ilgili olduğunu düşünmüştüm. Teşekkür ederim
  3. A

1549103472 Sorun bu hocam, aynı karede iki video görüntüsü olunca. Ekran soldaki gibi gösteriyor. Tşk ler
  4. A

Bu konu hakkında deneyimi olan yok mu arkadaşlar ?
  5. A

Merhabalar, Telefonum Mi 8 6 GB.. YouTube izlerken ekranda hem spiker hemde hareketli görüntü oldugunda ekran kararıyor. Hem spiker hemde video degildr resim olduğunda sorun yok. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Destek veya öneri sunabilirsiniz sevinirim Tşk ler
  6. A

Yardım Mi8 - Ford Focus USB bağlantısı Hk.

Merhaba, bunu yapacak fırsat tanımıyor bana. Anlık şarj edip etmiyor gibi bir döngü var. Telefonun ayarlarından açmam gereken bir özellik mi var acaba. Dediğinizi yaptırıyor maalesef. Tşk ler 1547721229 Yaptirmiyor diyecektim..
  7. A

Yardım Mi8 - Ford Focus USB bağlantısı Hk.

Merhabalar, Xioami mi 8 telefonu aracın USB portuna bagladigim zaman surekli olarak şarj ediyor etmiyor şeklinde bir döngüye giriyor. Kısacası bağlanmıyor. Bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. Tşk ler
  8. A

Çözüldü Mi8 PC ve suite programi yardımı

Tariflerle oldu çok teşekkürler.
  9. A

Çözüldü Mi8 telefon hakkında yardım talebi

PC ye bağladım ancak içi boş görünüyor, telefondan açmam gereken bir ayar var mı ? 1547655271 Deniyorum.birazdan. tşk ler 1547655627 Oldu tşk ler tekrardan.. 1547655982 Xiaomi PC suite indirme linki konusunda da yardım ederseniz sevinirim. Netten baktığım zaman her yerde var ancak guvenip...
  10. A

Çözüldü Mi8 telefon hakkında yardım talebi

Selamlar, Android ozurluyum, iPhone dan yeni geçiş yaptım. Mi8 telefon aldım PC ye USB ile bağladim ancak içi boş görünüyor. Bu konu ve Xiaomi suit program linki konusunda desteğe ihtiyacım var. Tşk ler
  11. A

Çözüldü Mi8 PC ve suite programi yardımı

Selamlar, Android ozurluyum, iPhone dan yeni geçiş yaptım. Mi8 telefon aldım PC ye USB ile bağladim ancak içi boş görünüyor. Bu konu ve Xiaomi suit program linki konusunda desteğe ihtiyacım var. Tşk.ler
Üst Alt