atasoyhk kullanıcısının son içeriği

1. atasoyhk

Soru Redmi 8A PC bağlantı

Merhaba, telefonumda 12.0.2 sürümü yüklendi. Fakat şu anda hangi bilgisayarda denediysem pc bağladığımda usb ayarlarından dosya aktarımını seçsem de bilgisayarda telefon ikonuna tıkladığımda beyaz ekran gelmektedir. dosya aktarımı için ftp kullanmak istedim bu seferde dosya adlarının...
  2. atasoyhk

Yardım Redmi 8A hafıza artırma yolları

Merhaba 8A sahibiyim ve son dönemlerde hafıza sorunu yaşamaya başladım. Dosyalara baktığımda dahili hafıza doluyor ama sd kartım 32gb boş duruyor. Farklı telefonlarda yaptığım gibi iki hafızayı birleştiremiyormuyum ?
  3. atasoyhk

Yardım Redmi note 8 görüşme kaydi

Merhaba Bende mi8a var rom yükleme işlem için nasıl bir yol izlemem gerkeli biraz bilgi verseniz sevinirim.
  4. atasoyhk

Yardım Hard Reset Hakkında

dediklerinizi deneyeceğim tekrar.
  5. atasoyhk

zaten room atmayı planlamıyorum ama şu an için reset atmış oldum. telefonda bir kasma var ve tema uygulaması açılmıyor. onun için tekrar reset atmayı planlıyorum. Bir yerde birşeyi yanlış yapıyorum sanırım ama keşfedeceğiz bakalım.
  6. atasoyhk

Verdiğiniz cevaplar için çok saolun arkadaşlar. Peki soryu şöyle değiştirsem Sağlıklık hard reset için nasıl bir yol izlemeliyim *
  7. atasoyhk

Telefonu standart hard resete başlattım sonra yükle diyince bana mi accountu sormaya başladı ilk başta şifremi kabul etmedi sonra telefonumu başka telefona takıp şifremi resetledim birkaç keç kapa aç yapınca sorun çözüldü. rom filan yüklemedim telefonda ne varsa onu kullanıyorum ama örnek ilk...
  8. atasoyhk

Merhaba Ben Telefonumu Turktelekomdan almıştım. bir ay kullandım ve kurcalamaktan ve birşeyler yüklemekten telefon ağırlaştı bende hard reset attım bu süreç baya skıntılı oldu bootloder kilit sorunu filan oldu. bir şekilde çözdüm. Telefon resetlendi ama ilk sürümden farklı gibime geldi. ve...
Üst Alt