Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncellemeyi nasıl iptal ederiz arkadaşlar.sürekli erteliyorum ama nasıl iptal edilir bilmiyorum.daha doğrusu bootloader kilitini açmak için gün bekliyorum bu güncelleme sorun yaratırmı bekleme süresinde saygılar.
hocam yukardada belirttiğim gibi sürem dwm ediyor fakat yine aklımı kurcalayan bir sorun var..mi hesabımı oluştururken tel numarası ile oluşturmuştum.
yukarıda yazdığım gibi tekrar mi unlockla sürem dewam ediyormu diye baktığımda telefonuma mesajla doğrulama kodu göndermişti.şu anda unlock için...
tşkler hocam...benim gibi evhamlı arkadaşlar için bilgilendirme olsun diye yazıyorum,dediğiniz gibi mi unlock aracı ile tekrar denedim....unlock talebim üzere 57 gün süre verilmişti.. mi hesap şifremi unuttuğum için şifre değiştirip bir kaç kez mi hesapta oturum açıp kapadım.yazılanlara...
Hocam Ilgın icin tsk ederim.peki bu durumu ögrenebilmenin bir yolu varmı yani geri sayımın dewam edip etmediğini.birde mi hesap hep açık mı kalmalı.saygilar.
S.A Arkadaşlar bootlader kiliti açmada benim bekleme sürem 57 gün fakat aklıma takıldı sizlere sormak istiyorum..5 gün geçti ve ben mi hesabımın şifresini değiştirdim ardındanda bir kaç kerede oturumu kapatıp açtım ..bu yaptığım bekleme süresine yada kiliti açma durumuna etki edermi.... şimdiden...