Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Global telefon almıştım. Kontrol ettiğimde gerçekten global üründü. Sonra direnç işlemi yapıldı kontrol ettiğimde sertifikası değişmiş CE yazmıyordu. Sorum şu telefonu direk direnç işlemli almış olsak nerden anlicaz gerçekten global olup olmadığını? Önceki ve sonraki görüntülerde bunlar.
11t pro kullanıyorum..Ekrani otomatik parlaklikta kullanıyorum. Lakin karanlik oramlarda parlaklık seviyesi çok düşüyor. Ben minimum parlaklik seviyesi koymak istiyorum. Örneğin 0 ile 100 arasinda degisiyorsa ben 0 inmesini istemiyorum. 20 ile 100 arasinda otomatik çalışsın istiyorum. Nasıl...
NFC temassız ödeme yaparken ekrani açmam gerekiyor. Ekran kapalı iken ödeme yapamıyorum. İş bankası kullanıyorum. Bu durumu yaşayan varmi. Problem telefonda mı bankada mi?
miu 13 sürümünden 12 sürüme düşemiyorum. mi flaş ile deniyorum yükleme oluyor tlf ekran açılmıyor hatta recovery ve fastboot da açılmıyor aslında ekran gelmiyor. telefonu titreşimini hissederek el yordamıyla fastboot alıp 13 atıyorum tekrar açılıyor. 12 yükleyip twrp atıyorum ordan yükleyim diye...
11T proda çalışan twrp varmi? Rom rot ve imei yedekleri alınabiliyor mu? Birde direnç ile imei atıldıktan sonra mi flash ile imei ler silinmeden rom degistirebilirmiyiz?
Arkadaşlar xiaomi mi11t almayı düşünüyorum. İmei repair olarak. Fakat ilerde format ihtiyacı olursa büyük sıkıntı. Mi 11T icin herhangi bi sürümde çalışan twrp varmi. İmei silinmeden format atmak istiyorum.