atarax29 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus yavaş Wi-Fi sorunu

Wifi hız problemi bende yaşıyorum. eski rom yüklesek düzelmez mi acaba
  2. A

Yardım Bildirim sorunu

kapatmanın yolu yok herhalde o zaman. Programın kendi player degil android içinde sanirim bu player.
  3. A

Yardım Bildirim sorunu

x dan kapaniyor. Ben uygulama ile muzik dinlerken dahi hiç bildirim göstermesin istiyorum. 1728124674 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio
  4. A

Yardım Bildirim sorunu

verileri temizlemek degil uygulamayi kaldirip tekrar yüklüyorum yine ayni.
  5. A

Yardım Bildirim sorunu

Kapalı ama yinede uygulama çalışınca bildirim geliyor.
  6. A

Yardım Bildirim sorunu

Bu uygulamanin bildirimini kalıcı olarak kapatmak istiyorum. Uygulama müzik dinlerken bildirimsiz kullanmak istiyorum.
  7. A

Yardım Bildirim sorunu

Bu bildirimi kapatamiyorum. Radyo programindan bildirimleri kapatiyorum lakin yine gösteriyor. Üzerine basılı tutup kapatayım diyorum seçenekler çıkmıyor. Üzerine basma işi farklı programlarda oluyor bunda olmuyor. Müzik dinlemeyi kapattigim zaman bildirim kendiliğinden gitmiyor kaliyor.
  8. A

Soru Redmi Note 13 Pro Plus direnç ile kayıt

Benimkisi çin modeli. Bootloader kapalı ama içinde hindistan rom var. Güncelleme geldi yaptim. imei silinmedi hyperos oldu.
  9. A

Yardım Redmi note 13 pro plus Bootlader kilidi ve fake rom sorunu

fake rom olduğunu nerden anladınız?
  10. A

Bootloader kapalı. Açılmıyor çin modeli olduğu için. Güncelleme geldi ve yaptım. İmei silinmedi.
  11. A

Yardım redmi note 13 pro plus bootloader kilidi açılmıyor

Çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var
  12. A

Ben dirençli çin versiyon 16gb 512 olan aldım. Birde İçinde hyperos Endonezya rom var. cihaz süper. Çalışmayan hiç birşeyi yok.
  13. A

Yardım Global Çin Vs Xiaomi

Satıcıdan direk dirençli alırsak arka kapaktaki ce bandrolü sökülmüşse anlayamayız o zaman.
  14. A

Yardım Global Çin Vs Xiaomi

Global telefon almıştım. Kontrol ettiğimde gerçekten global üründü. Sonra direnç işlemi yapıldı kontrol ettiğimde sertifikası değişmiş CE yazmıyordu. Sorum şu telefonu direk direnç işlemli almış olsak nerden anlicaz gerçekten global olup olmadığını? Önceki ve sonraki görüntülerde bunlar.
  15. A

Yardım dns

Vodafone kullanıyorum demekki ondan.
Üst Alt