atanis kullanıcısının son içeriği

1. atanis

Yardım Xioami cihaz önerisi.

14 ultra pil konusunda nasıldır? 15le yakın mıdır? en azından sabahtan akşama kadar şarj etmek istemiyorum.
  2. atanis

Sahibindendeki çoğu Xioami 15 ilanında server kayıtlı yazıyor 1770542696 Anlamadım?
  3. atanis

Selamlar. 2024 ortasına kadar Redmi Note 8 Pro kullanıyordum. Fakat büyük bir hata yapıp Exynos işlemcili S21 FE modeline geçtim. S21 FE sonrası S22 Ultra ve şuan elimde S24 derken 3 adet Samsung cihaz kullandım. Ancak üçünde de batarya ve ısınma sorunları vardı. Bu beni gerçekten Samsung...
  4. atanis

Çözüldü Note 8 Pro Brick olmadan TWRP nasıl kurarım?

Telefona daha yeni stock firmware attım ve aşağıdaki rehberi kullanarak twrp kurmayı denedim ve sonuç bootloop oldu. Telefona root atmak istiyorum twrp'ye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz? https://miuiturkiye.net/rehber-xiaomi-cihazlarina-twrp-recovery-kurma-rehberi-evrensel-yontem/
  5. atanis

Rom Redmi note 8 pro cihazıma stock rom nasıl atarım?

Bir süredir crdroid rom kullanıyorum ama birsürü hatalar ile karşılaştım. Stock Roma dönme konusunda net bir rehber bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. atanis

Yardım Resmi Note 8 Pro "Sistem İzleme" 7,44GB alan kaplıyor

Sorunu başlıkta belirttim. Verileri temizlememe rağmen hala bu kadar alan kaplıyor.
Üst Alt