Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkaşlar selam aleykum cihazım redmi note 10 pro sweet TR cihazı durduk yere sesi kesildi napabilirim sıfırladım telefoncu hapöşrönü çıkarıp taktı yine aynı
Merhabalar öncelikle cihazım redmi note 9 pro temasız ödeme yani NFC çalışmamaktadır magiskten hide yaptım google ürünlerini hepsini ziraat mobil hepsini hide yağtığım halde bu hata veriyor safety net testini başarılı geçiyor modülüde kurdum yine aynı yardımcı olabilecek varmı
Arkadaşlar merhabalar şuan kullandığım cihazım redmi note 9 pro kullandığım google kameralar çok kalitesiz çekiyor bir dünya kamera indirip denedim 1mb 2mb bazen 1mb altına düşüyor kullandığım gcam ile alakalı birşeymi yoksa cihazlamı daha önceden redmi note 8 kullanıyordum onda bile en basit...
Orj YouTube güncelleme kaldırdım denedim güncelleme yaptım olmadı pcden adb yoluyla kaldırdım yine olmadı normal rootsuz kuruyorum ama biri bana YouTube videosu atınca cihaz chromede açıyor anlamadım gitti
Mıuı 13.01 android 12 stok global rom
Arkadaşlar merhaba global 12.5.7 yükledim ama arayanların hepsi rehberberimde kayıltı çoğunu göstermiyor hesabı kaldırdım yeniden kurdum yine aynı yardımcı olabilecek varmız google kişileri ve telefonu güncellemelerini yaptın geri kaldırdım yine düzelmedi
Arkadaşlar instgram kalite sorunun önüne nasıl geçebilirim modlu apk kullanıyorum değişen birşey yok hikaye oranında kesme yapıyorum yine aynı sözde bunu android 12 ile çözeceklerini açıklamışlardı şuan Android 12 yüklü ama farkeden birşey yok
Arkadaşlar merhaba redmi note 10s cihazımda play storede ve Netflix ilgili sıkıntılarım var netflix play storede gözükmüyor apk yğkleyince açılıyor ama gğncelleme ve yapamıyorum rootsuz bir şekilde nasıl hallederim play store sertifika sorunu nu?
Redmi note 8 için hangi mıuı 12.5 romlarını kullanıyorsunuz
Stabil olarak Android 11 veya 10 olup olmaması farketmez
Aosp romda olabilir ama lakin benim cihazım china versiyonu olduğu için bazı aosp romlarda yavaş sorunu var
Arkadaşlar global 12.04 rom kullanıyorum ama navigation bar yoktur 1 2 tane magisk modülü yükledim ancak yüklediğüm zaman yüz tanıma ve geniş açı makro mod çift tıklama ile ekranı uyandırma gibi bu saydığım özellikler kayboluyor modülü kaldırınca düzeliyor stabil çalişan bar modülü varmı ?