Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
XSath Ses hiç gelmiyor hocam en ufak bir tepki bile yok.
By.TRabZonLu™ Hocam bu yöntemi denedim maalesef buda olmuyor, yükle ye basınca yüklenen bi bir şey gelmiyor ayrıca :(
Arkadaşlar selamlar, mi 8 se kullanıyorum. Bütün rehberler konularını denedim, usb driverları kurdum ama bir türlü telefonu bilgisayara bağlayamıyorum.
Yaptıklarım:
- USB Driverları kurdum
- Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı ve usb yoluyla yüklemeyi aktif ettim
- Usb aktarmasından...
archesm Hocam bilgilendirme için çok teşekkürler, müsait bir zamanda ben bunu bir deneyeyim. Eu rom'dan bir farkı var mı masikx romun ? Android 9 güncelleyecem diye telefonun performansını vs. etkilenmiş olur muyum yani güvenilir midir? Birde masik x kurulumu için video altım var mı forumda hocam ?
archesm Hocam selamlar, bir kaç gün önce mi 8 se aldım. Cihaz imei atılmış, unlock ve rootlu android 8.1 ve miui 10.2 kurulu olarak geldi. Ben arayüzden ve cihaz perforamnsından gayet memnunum ama android 9 güncellemesi batarya performansını arttırıyormuş bana da günlük kullanımda biraz daha...
teyubesk Hocam teşekkürler cihaz rootlu, unlock olarak 10.2 ve android 8.1 gelmiş. Ben açıkcası arayüzden memnun kaldım sabahtan beri inceliyorum telefonu uygulamalarda olsun, arayüzde olsun kasma donma gibi sorunlar yaşamadım. Bir tek sarj apatörüne aldığım dönüştürücü bozuk çıktı şuan için...
hasanbasdereli Hocam teşekkürler peki güncellemenin hız, performans vb. şeyler bakımından bir faydası var mı ayrıca bunları yapınca android sürümünü de güncelleyebiliyor muyum? Çok belirgin farklar yaratmıyorsa ben bu işlere bulaşmayayım.
Arkadaşlar selamlar herkese, bugün cihazı teslim aldım. Telefonu tasarımsal olarak gerçekten çok beğendim :)
Telefon bana şuanda Miui eu 10.2 ve android 8.1 kurulu olarak geldi. İzninizle bir kaç sorum olacak.
1-) Miui 10.3 güncellemesi gelmiş 1.7gb, güncelle butonuna bastığım an güncellemeyi...
teyubesk hsnksy
Hocamlarım çok teşekkürler, cihaz yarın öğleden sonra elime ulaşacak. Umarım pişman etmez tek isteğim sorunsuz problemsiz kullanmak :) Bundan önce Asus zenfone 2 kullanıyordum 5 yıllık telefon artık ekranı 3. kez kırıldı diye değiştirmek istedim bi 5 yılda bu götürür inşallah :)...
Hocam eğer kurulu değilse yada ben format atıp sıfırlasam (orjinali neyse öyle kullanma gibi bir takımtım var) miui 10 güncellemesi yapıp kullanmaya devam edemez miyim ? Bu rom, twrp olaylarına girmez şart mı bu telefon için?
Arkadaşlar selam, dün bir arkadaşımız gazına gelip mi 8 se satın aldım. Satıcı imei yüklemesini yapmış full kutulu gönderiyor. Ben bu cihaz için bu kadar terenenni olduğunu bilmiyorum şimdi arkadaşlarımızın rehberlerine göz attım çok detaylı ve uzun uzadıya işler var ben telefondan anlamadığım...