Atakan1902 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım HyperOS 2'ye güncellersem IMEI gider mi?

Eu rom yükledim IMEI gitmedi ama ben fazla beğenmedim için geri dönüş yaptım
  2. A

Yardım HyperOS 2'ye güncellersem IMEI gider mi?

Arkadaşlar şuan Eu rom hyperos 1 yüklü dün güncelleme geldi indirip kursam IMEI de sıkıntı olur mu PC den faasbott üzerinden kuracam telefon dirençli çift sim kayıtlı hyperos 1 yükledim zaman sıkıntı olmamış dı
  3. A

Yardım LineageOS kurulumu sonrası IMEI sorunu

Özel recovery den cihazı adb sideload moduna alıp CMD den abd olarak da flaş yapabilir
  4. A

Yardım android 12 uyumlu twrp

pixel android 12 rom yukledım ama twrp dondu kaldı açılmıyor adnroid 12 uyumlu twrp var mı acaba
  5. A

Yardım Mi 8 Se Kitlendi

Hocam benim de mi8 se fasttbot da kaldı global rom olmadı için mecburen çin romu kurdum lakin kurarken kilidi de kapattım malum mi8 se modem dosyası olmadan şebeke gelmiyor klit kapalı oldu için twrp kurup modem de flaslayamadim Sun cihaz da çin sorumu yüklü kilit kapalı IMEI numaraları duruyor...
  6. A

Yardım Mi 8 Se Pixel Rom Hatası

Piksel 11 kur daha iyi twrp ile 12 ye kadar kurabilirsin 13 kurmak istersen adbsideload ile kurabilirsin
  7. A

Yardım Pixel Experience 13 ten geri dönüş

geçme reis iyi degıl mi8 se ye elveda dedım mi10T pro aldım
  8. A

Yardım Pixel Experience 13 ten geri dönüş

hocam bende aynı sorunu yasıyorum baska bir romu bırak twrp bile yuklenmıyor hata verıyo nasıl düzellltecez
  9. A

Soru Güncelleme

Arkadaş pixsel 13 rom kullanıyorum güncelleme gelmiş indirip yapsam bir sıkıntı olur mu yapan var mı
  10. A

Yardım Aosp rom sonrası servis yok ve wifi yok

Twrp dosya türünü değiştir öyle flaşla rom mu
  11. A

Rom RiceDroid v5.0 UNOFFICIAL | Android 12L

2 tane cihazım var birisi m9t diyeri mi8 se ve bu romu mi9t ye kurdum cok hosuma gitti cidden cok hızlı ve özerleştirme anlamamında mukenmel sorum şu bu romun mi8 se için olanını bulma şansım var mı acaba
  12. A

Yardım mi8 se için google camera fix dosyası lazım

google camera fix dosyasını nerden bulurum tesekurler
  13. A

MIUI 12.5 Mi 8 miui12.5.2 eu rom geldi, en performanslı rom bu bence

ben 2 gündür kulllanıyorum hiç bır sorun yok gayet stabil bir rom
Üst Alt