Atakan kkk kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi6

Mi 6 rom yüklendi kuruluma başlandı wi-fi yi bulamıyorum
  2. A

Yardım Tam gizlilik

Merhaba arkadaşlar kardeşime mia3 aldık şöyle bir sorun var yüz parmak kilitlerini ayarladık fakat güç düğmesine basıp kilitliyoruz telefonu tekrar güç düğmesine basıp uyandiriyoruz parmagimizla ekranı yukarı kaydirinca açılıyor
  3. A

Tema İos 11 V3 (VSM MOD) Tema Alakadarnya Miui 9 Uyumlu

Hocam eline sağlık birsorum var bu temada ikonlar biraz küçülür bir ayarı varmıdır teşekkürler
  4. A

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Mi6 nasıl hocam yeni rom tavsiye edermisin neler değişmiş
  5. A

Rom MIUI 11

Mi6 yükleme yapan varmı varsa yukleyekmi arkadaşlar
  6. A

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Başkan altaki navigasyon tuşlarını nasıl yaptın
  7. A

Yardım mi6 rom atma tamir istanbul

Sefa beye çok teşekkür ederim hallettik sayesinde
  8. A

kendisine yazdım bakalım:) bilgisayarım 32bit bu sorun olurmu
  9. A

hocam ücret önemli değil valla kafayı yiyecem baştan anlatayım twrp yüklüydü cihazımda çeşitli romlara geçiyordum sıkıldıkca:)son rom yüklememden sonra arızalandı twrp dondu birtürlüü yapamadım sonra araştırdım bitaz mifalaş dan global yüklemeyi başardım hoşuma gitmedi global rom sonra xioami...
  10. A

merhaba arkadaşlar mi6 için istanbul içinde servis yada bireysel tamir yapan varmı cret mukabilinde varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
  11. A

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v10 V9.5.29 Custom Rom

kardeş merhaba yardımına ihtiyacım var istanbulda rom işlerine bakan xiaomi servisi varmı yada ücret mukabilinde yardımcı olacak arkadaş da olur mi6 cihazım sorun şu glabal betaya geçtim fakat ilk açılışta wifiye gir diyorya miui şifresini girmek için giremiyor wifiyi bulmuyor sim hatalı diyor...
  12. A

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

merhaba hocam procedure error hatası veriyor yanlışmı yapıyorum acaba mi6 cihazım bkilidi açık
  13. A

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

hocam mi tols dan global rom flaşladım sorun nedir bilmiyorum baya uğraştım yalnız global rom çok kötü.twrp yüklemem lazım nasıl yaparım acaba
Üst Alt