Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar kardeşime mia3 aldık şöyle bir sorun var yüz parmak kilitlerini ayarladık fakat güç düğmesine basıp kilitliyoruz telefonu tekrar güç düğmesine basıp uyandiriyoruz parmagimizla ekranı yukarı kaydirinca açılıyor
hocam ücret önemli değil valla kafayı yiyecem baştan anlatayım twrp yüklüydü cihazımda çeşitli romlara geçiyordum sıkıldıkca:)son rom yüklememden sonra arızalandı twrp dondu birtürlüü yapamadım sonra araştırdım bitaz mifalaş dan global yüklemeyi başardım hoşuma gitmedi global rom sonra xioami...
merhaba arkadaşlar mi6 için istanbul içinde servis yada bireysel tamir yapan varmı cret mukabilinde varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
kardeş merhaba yardımına ihtiyacım var istanbulda rom işlerine bakan xiaomi servisi varmı yada ücret mukabilinde yardımcı olacak arkadaş da olur mi6 cihazım sorun şu glabal betaya geçtim fakat ilk açılışta wifiye gir diyorya miui şifresini girmek için giremiyor wifiyi bulmuyor sim hatalı diyor...