atak946 kullanıcısının son içeriği

1. atak946

Rom [AOSP] ArrowOS OFFICIAL Android 11 OSS Vendor [9T Pro | K20 Pro] 23.01.2022

6 mayıstan sonra ota güncelleme almadı hiç, sitede güncellemeyi görüyorum halbuki telefonda güncelleme yok diyor. manuel yükleyeceğim ama bu soruna denk gelen oldu mu ? -- düzeltme: yanlış güncellemeye bakmışım gerçekten güncelleme yokmuş 6 sından beri sanırım :)
  2. atak946

Romu en baştan kurdum magisk yüklemeden açtım telefonu daha sonra magisk ı kurdum Hide ayarlarını tekrar yaptım düzeldi hocam teşekkür ederim ilgin ve sabrın için. Rom genel olarak iyi çok beğendim ama biraz daha eksikler var sanki hissettiriyor aktif kullanırken, zamanla tam oturacaktır diye...
  3. atak946

Sakıncası yoksa son bir soru sormak istiyorum bu rom a oneplus launcher kuruyorum twrp ile ama her gün update sonrası launcher siliniyor bunu kalıcı hale getirmenin bir yolu var mı bilginiz var mıdır aceba?
  4. atak946

SafetyNet ı geçtim ama diğerlerini ben beceremedim sanırım neyse yapacak birșey yok teşekkür ederim hocam. Elinize sağlık
  5. atak946

Merhaba hocam, Play Store uygulamaları evet Vanilla kurdum. Vendor, rom, GApps (core) , magisk Safety net kontrolündeki hatayı çözdüm Hide yöntemi ile ama Play Store düzelmedi hala Eu rom vs çok kötü beğenmiyorum OneOs ta bir kaç bug vardı düzelmesini beklediğim update durunca arayışa girdim...
  6. atak946

o sorun çözüldü ancak şimdide kullandığım uygulamaların çoğu play store üzerinden indirilemiyor. netflix ve televizyonum ile ilgili bir kaç uygulama var onun dışında satın almış olduğum bazı uygulamalar vesaire. yani çok kaybım var oneos geliştirme desteğini çekmeseydi hiç vazgeçmezdim ondan.
  7. atak946

rom u kaç kere kurdum, kaç kere factory attım rom stabil çalışmadı arama yapıyorum arama ekranı gelmiyor gibi bir çok sorun çıkıyor bir türlü düzelmek bilmedi
  8. atak946

Rom K20 Pro Premium Edition 12/512 Room Yardımı

Forumda bir sürü konu var şuan sana buradan yine aynı isimler gelecek senin girip tek tek bakman daha mantıklı olacak çünkü en son yine tek tek bakacaksın Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. atak946

Çözüldü Mi 9 Pro Fortnite Sorunu

Bağlantının stabil olduğundan emin misin kardeşim? Bu tarz bir sorun olmaması gerek. Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. atak946

Yardım Mİ 9t pro arama bekletme ayarları acil lütfen

Yok hocam benim de öyle bir sorun yaşamıyorum Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. atak946

Soru Mi 9t pro imei kaydı sonrası birkaç önemli soru

Teşekkür ederim, sorunu çözdük aynen teşekkür ederim dosya içinde Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. atak946

Sebebini bilmiyorum ama ücret ödemiyorum ve aktif kullanıyorum bizzat yarım saat önce bile çalıştı Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. atak946

Bende bir sorun çıkmıyor ? Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. atak946

Yerini söyledim zaten hocam, görmedi galiba. Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt