Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 mayıstan sonra ota güncelleme almadı hiç, sitede güncellemeyi görüyorum halbuki telefonda güncelleme yok diyor.
manuel yükleyeceğim ama bu soruna denk gelen oldu mu ?
-- düzeltme: yanlış güncellemeye bakmışım gerçekten güncelleme yokmuş 6 sından beri sanırım :)
Romu en baştan kurdum magisk yüklemeden açtım telefonu daha sonra magisk ı kurdum Hide ayarlarını tekrar yaptım düzeldi hocam teşekkür ederim ilgin ve sabrın için.
Rom genel olarak iyi çok beğendim ama biraz daha eksikler var sanki hissettiriyor aktif kullanırken, zamanla tam oturacaktır diye...
Sakıncası yoksa son bir soru sormak istiyorum bu rom a oneplus launcher kuruyorum twrp ile ama her gün update sonrası launcher siliniyor bunu kalıcı hale getirmenin bir yolu var mı bilginiz var mıdır aceba?
Merhaba hocam,
Play Store uygulamaları evet
Vanilla kurdum.
Vendor, rom, GApps (core) , magisk
Safety net kontrolündeki hatayı çözdüm Hide yöntemi ile ama Play Store düzelmedi hala
Eu rom vs çok kötü beğenmiyorum
OneOs ta bir kaç bug vardı düzelmesini beklediğim update durunca arayışa girdim...
o sorun çözüldü ancak şimdide kullandığım uygulamaların çoğu play store üzerinden indirilemiyor.
netflix ve televizyonum ile ilgili bir kaç uygulama var onun dışında satın almış olduğum bazı uygulamalar vesaire.
yani çok kaybım var oneos geliştirme desteğini çekmeseydi hiç vazgeçmezdim ondan.
rom u kaç kere kurdum, kaç kere factory attım rom stabil çalışmadı arama yapıyorum arama ekranı gelmiyor gibi bir çok sorun çıkıyor bir türlü düzelmek bilmedi
Forumda bir sürü konu var şuan sana buradan yine aynı isimler gelecek senin girip tek tek bakman daha mantıklı olacak çünkü en son yine tek tek bakacaksın
Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sebebini bilmiyorum ama ücret ödemiyorum ve aktif kullanıyorum bizzat yarım saat önce bile çalıştı
Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi