ataf kullanıcısının son içeriği

1. A

Duyuru Xiaomi Türkiye Garantili Ürünler

O emeği o kadar sahipleniyorsanız üslubunuzla da bu emeğe sahip çıkıp mağdur olan insanlara "sen haketmişsin zaten bu durumu yaşamaya niye yaygara yapıyorsun daha" gibi cevaplar vermeyeceksiniz o zaman. Siz bu resmi-resmi değil sorunundan mağdur bir kişiye bu durum üzerinden "haketmişsiniz"...
  2. A

"böyle sahtekârlarin yaptıklarına hâlâ kanmaya müsait arkadaşlar varsa, e artik kimse de kusura bakmasın. Herkes hak ettiğini yaşar." VS "basit" diyorum forumdan da ayrılıyorum. Destek değil nasihat verilen fan sitesi.
  3. A

Yani demek istediğim arkadaş Xiaomi Türkiye Garantili ürün alanlara açıkca "k...z" demiş. Eğer olaya böyle bakacaksak Xiaomi'nin şu an kendi sitesinde bazı yerlerde Official yazıyor bazı yerlerde Unofficial yazıyor. Her zaman ürün alırken dibine kadar araştırma yapma fırsatı olmuyor insanın...
  4. A

Basit yazmıyor. Arkadaşın söylediği söze istinaden basit bir söylem şeklinde söyledim. Xiaomi MIUI Official Forum 1534174673 Bakınız Official yazan üstteki siteler. Alttakiler sadece fan siteleri.
  5. A

MiuiTürkiye için de xiaomi'nin websitesinde unofficial yazıyor ancak miuiturkiye resmi kelimesini kullanıyor. Olaya bu açıdan bakarsanız Miuiturkiye.net de resmi değil sadece basit bir fan sitesi. 1534174305 Bunu satarken söylemiyorlar zaten. Zannediyorsunuz ki Genpa ya da KVK gibi bir firma...
  6. A

Yardım Custom Rom Aramadaki Ses Kesilmesine Yardım Eder Mi

İyi günler arkadaşlar. Şimdi beni cihazla ilgili bir tek sıkıntım, normal arama esnasında sesim kesiliyor ve karşı tarafa gitmiyor bazen. Ancak karşı tarafın sesi net şekilde bana geliyor. Cihazın dahili arama kaydetme özelliğini de etkinleştirdim. Karşı taraf beni duyamadığında cihaz enterasan...
  7. A

Yardım redmi note 5 rom geçişi

Miui 10'a baktım da pek bir değişiklik yok gibi |( arayüz sürümü değişince büyük bir değişiklik beklentisi oluyor haliyle. Custom romlar da varmış onlar nasıl acaba, yüklemenin bir sakıncası olur mu ki :?
  8. A

Yardım redmi note 5 rom geçişi

Miui'nin resmi rom indirme bölümünde Global Beta için 8.7.26 sürümü var şu an: MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum 8.8.9 veya başka bir sürümü koymadıkları için Global Beta kuracaklara 8.7.26 öneriyorlar diyebilir miyiz acaba?
  9. A

Soru Teknik arıza Anakart sorunu

Peki ürününüzü doğrudan Evobt'den mi almıştınız acaba? Yoksa başka bir ithalatçı firmadan mı? Dediğim gibi aynı sorun bende de var yalnız aramalarda oluyor. Whatsapp'ta sorun yok. Ses kaydında sorun yok. Öyle garip bir durum. Evobt hakkında da denildiği gibi çok olumsuz yorum var. Hatta cihazı...
  10. A

Evobt eskiden ithalatçı firma imiş hocam. Şu an yalan söylemiyorlarsa Distribütörlüğü aldık diyorlar ama ortada kanıt yok. Cepport da ithalatçı firma. Evobt ve Genpa hakkında ikisi de aynı diyorlar. Ancak ortada bunu kanıtlayan bir durum yok. Belki de Genpa'ya bırakılan çoğu cihazın Evo'ya...
  11. A

Birkaç son dakika gelişmesini daha ekliyeyim: Evobt'nin müşteri hizmetlerini tekrar aradım durumla ilgili. Bu sefer beni merkez ofise yönlendirdiler. Evobt Xiaomi ile 2 ay kadar önce anlaşma yaptıklarını ve resmi Türkiye Distribütörü olduklarını söyledi. Ancak bir yandan da şaibeli şekilde...
  12. A

Son Gelişmeler: HepsiBurada'yı aradım. Xiaomi Türkiye Garantili olayının hatalı bir yazım olduğu ürünün İthalatçı garantili olduğu, Xiaomi'nin Türkiye'de resmi kanaldan satışının olmadığını doğruladı müşteri hizmetleri. Ürünün içinden GEnpa garanti belgesi de çıkması sebebiyle Genpa'yı da...
  13. A

Böyle olduğunu bilseydim KVK garantili Cepport alırdım. En azından dürüstler. Evobt ne olduğu belirsiz bir firma ve cihazın üzerine Evobt yazmıyor çünkü hakkında çok olumsuz yorum var. Bu yüzden telefonun üzerine Evofone yazıyorlar bence. İçinden de Genpa garanti belgesi çıkıyor ancak Evobt'yi...
  14. A

1534155430 İnsanları kandırıyorlarmış Xiaomi'nin verdiği cevaba göre (resmi bir kanaldan geldiği için doğru kabul ediyorum şu anlık). İthalatçı firmadan farkları yok şu an. HepsiBurada'dan ürünün iadesini talep ediceğim üründe ses sorunu var ama dolar fırladı. Bir yandan da iade etsem böyle bir...
  15. A

İyi günler arkadaşlar. Kötü ingilizcem ile Xiaomi Global Servisine bir eposta attım. ve bana şöyle bir cevap geldi: Mesajım: "Hi. 2 week ago I buy a Xiaomi Redmi Note 5 (Global) from online shopping website "HepsiBurada.com" (Turkey). They say "Xiaomi Turkey Guaranteed" (Official Distributor...
Üst Alt