Ataberk35 kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom HyperOS

Cihazım redmi note 12 pro+ Explorer (ruby) bl kilidi açık fake rom ile gelmişti kendim eu rom kurmuştum hyperos geçmek istiyorum güvenilir rom bulamadım modelime hangisi uygun anlayamadım bilgisayardan yüklemiştim eu romu cihazda robot twrp falan yok sadece bl açık ve rom değiştirdim. Yardımcı...
  2. A

Soru Redmi Note 12 Pro Plus 5g Bootloader Kilidi

mediatek işlemcili telefonumu günün beklemeden kiliç açmak istiyorum bir kaç uygulama ile denedim ama olmadı hatta ekranda bir yazı çıktı telefon açılırken artık yazı çıkıyor Your Device Is Corrupt ve tekar güç tuşuna basıp açıyorum. 2 gün önce başvurmuştum 5 gün kaldı imei kapanmasına ise 3...
  3. A

Rom Miui 12 global ota

Geldi arkadaşlar
  4. A

Yardım Mi9 Se Kasma Sorunu

Dostlarım merhaba telefonumu 8-9 aydır kullanıyorum sorunsuz fakat bu akşam böyle FPS düşüklüğü gibi bı kasma var sorunu yaşayan var mı başka ?
  5. A

Miui 11 haberler kaldırma

arkadaslar bu kısmı nasıl kaldırıcam bulamadım bir türlü
  6. A

MIUI 11 Mi9 SE

Geldi sonunda
  7. A

MIUI 11 Mi 9 MiUİ 11 ( Sohbet )

Global mı ?
  8. A

MIUI 11 Mi9 SE (PFBMIX) MİUİ11

Anladım tahmini ne zaman gelir
  9. A

Yok twrp wipe yapmama gerek var mı
  10. A

Böyle bir hata aldım
  11. A

Bu attıkları kararlı resmi paylaşılan sürüm mü peki yosa bi yazılımcının yaptığı mı
  12. A

Evet Android 10 gelicek dendi
  13. A

Android 9 bu ya 10 arıyorum 1572888766 Vallaha adamlar ilk başta Mi9SE ye gelicek dediler 2. Part tarihi geldi hala ses yok
  14. A

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle forumda bazı arkadaşların güncelleme aldığına dair şeyler görüyorum bı sıkıntı var mı model numarasına göre normal mi Miui global 10.3.4.0 var yüklü şu an
Üst Alt