Ataafyonkarahisar kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi Buds 6 Pro sağ kulaklık kulak içini algılamıyor ve dokunmatiği çalışmıyor.

2 ay önce aldığım redmi buds 6 pro kulaklığımın sağ tarafının dokunmatiği ve kulak içi algılaması çalışmıyor neden olabilir ve nasıl çözerim kulaklığı ara sıra ıslak mendille siliyordum bu yüzden olma ihtimali var mı
  2. A

Yardım Game Turbo silindi

Arkadaşlar ben telefonumj yaklaşık 10 ay önce bootloader kilidini açıp global Roma geçirdim telefonumun markası resmi 9c evet game turbo olmaması size normal gelebilir fakat 2 gün önce game turbo telefonuma eklendi sonra bugün oyuna girdiğimde ise yoktu nasıl tekrar geri getirebilirim?? Şimdiden...
  3. A

Yardım Redmi 9C Dokunmatik Sorunu

Telefonum Redmi 9C ve Dokunmatik bazenleri donuyor ekranı aç kapa yaptığım zaman düzeliyor yardımcı olur musunuz
  4. A

Yardım Hattım Kesiliyor

Son yaptığım 12.0.13 güncellemesinden sonra Hattım her 2-3 dakikada bir böyle oluyor şebeke işaretinin üstünde çarpı işareti çıkıyor ne yapmalıyım? yardımcı olur musunuz
  5. A

Çözüldü Şebeke gidiyor sonra hemen geri geliyor bugün yaptığım guncellemeden sonra oldu

bugün yaptığım guncellemeden sonra oldu yardım ederseniz sevinirim.
  6. A

Yardım Şebeke gidiyor sonra hemen geri geliyor

bugün yaptığım guncellemeden sonra oldu yardım ederseniz sevinirim.
  7. A

Soru Redmi 9C MIUI 12.5

Redmi 9C MIUI 12.5 4Agustosta yayınlandığı söylenmişti ama bana hala gelmedi gelir mi telefonum Türkiye Üretimi
Üst Alt