ata.ozc kullanıcısının son içeriği

1. A

Sohbet 2026'da Poco X3 Pro

poco x5 pro için hypercherry romu install and formatla yükledim ama dosyanın içine boot ve apatch img dosyalarını atmıştım karışmasınlar diye.. sanırım o 2 dosya bozdu romu BL açık..
  2. A

1776021543 ne yazık k i hocam :(
  3. A

Hocalarım selamlar, alakasız ama çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum Fastboot modda rom flashlarken flashlama bitikten sonra telefon ne açıldı , nede fastboot moduna giriyor. Hiç bir forumda çözüm bulamadım , sizlere sormak istedim..
  4. A

Yardım poco x5 pro 5g cihaz bl kilidi açık değilken çöktü

Bende BL vs hepsi açık. PC üzerinden farklı bir durum olmaz mı. İlla arka kapak mı açılacak :(
  5. A

Yardım POCO X5 Pro 5G "the System has been destroyed" hatası

Alakasız ama lutfen yardım x5 pro için hocam benimde x5 pro yanlış rom attım ve hiç bir şekilde açılmıyor. Ne logo ne fastboot nede pc görmüyor. EDL moda nasıl alınıyor? yada ne yapmam lazım..
  6. A

Rom Poco X5 Pro/ Redmi Note 12 Pro Speed SC_Reborn Custom Rom

Alakasız ama lutfen yardım x5 pro için hocam benimde x5 pro yanlış rom attım ve hiç bir şekilde açılmıyor. Ne logo ne fastboot nede pc görmüyor. EDL moda nasıl alınıyor? yada ne yapmam lazım..
  7. A

Yardım poco x5 pro 5g cihaz bl kilidi açık değilken çöktü

hocam benimde x5 pro yanlış rom attım ve hiç bir şekilde açılmıyor. Ne logo ne fastboot nede pc görmüyor. EDL moda nasıl alınıyor?
  8. A

Recovery poco x5 pro TWRP dosyası

Merhaba arkaşlar. x5 pro ya bir türlü twrp flashlayamadım. x5 pro adı altında hangi dosya varsa fastboot üzerinden flashladım ama hep orjinal twrp de açılıyor. yardım ve önerilerinizi bekliyorum...
Üst Alt