asttekin kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi 9 SE İlginç Şarj Sorunu

İki tane orjinal kablo var.Mi 9 Lite telefonda ikisi de düzgün şekilde çalışıyor.
  2. A

Yardım Mi 9 SE İlginç Şarj Sorunu

Merhaba, Mi 9 SE'de ilginç bir şarj sorunu var.Telefonun bataryası düşük seviyede iken bilgisayara bağlayınca normal şarj oluyor fakat şarj aleti ile şarj olmuyor.Bilgisayarda şarj oluyor fakat USB olarak bilgisayar tanımıyor. Batarya şarj seviyesi yükselince bilgisayar telefonu USB'den...
  3. A

MIUI 11 Mi 9 Lite MIUI 11 e-posta uygulaması

Yeni aldığım mi 9 lite gelir gelmez MIUI 11 kurdum.Fakat e-posta uygulaması yok.Kaldırıldı mı acaba?
  4. A

Soru Redmi Note 4X MTK Aşırı Isınıyor

Teşekkürler bende işe yaradı.
  5. A

Screenshot_2018-10-09-14-08-41-564_com.cpuid.cpu_z.png Screenshot_2018-10-09-14-08-51-103_com.cpuid.cpu_z.png
  6. A

Merhaba, 10 ay önce aldığım Note 4x son günlerde aşırı ısınmaya ve hızlı pil tüketmeye başladı.Sıcaklık sürekli 40-41 derecelerde gösteriyor. MIUI 9.6.1.0 kararlı rom var. Nedeni ne olabilir, daha önce karşılaşan oldu mu?
  7. A

Yardım Hata ayıklama güvenlik ayarları açılmıyor

xiaomi son güncellemeleriyle iyice saçmalamaya başladı. ben burdaki vpn'i kurdum ve çin şangay seçtim. Daha sonra usb debug ayarlarını değiştirebildim. PlexVPN - Google Play'de Android Uygulamaları
  8. A

Yardım Mi 5 kapandı ve açılmıyor

Telefona yeni batarya aldım ve taktım.Cihaz açıldı. Bootloader kilidini açarak fastbootl'a yeniden ROM attım. Ama yine aynı kapanıyor ve normal şekilde açılmıyor. Bataryayı sök tak yapmak gerekiyor.
  9. A

Bağladım, hiçbir ses gelmiyor.
  10. A

2016 ağustosta aldığım.yaklaşık 3 aydır zaman zaman kendiliğinden kapanan ve bir şekilde açtığım telefonum, dün son kez kapandı ve açılmadı.Sanırım bootloader kilidi kapalı.En son MIUI 9 güncellemesi almıştı. Sıfırdan ROM kurulabilir mi?
  11. A

Mi 5 sürekli kapanıyor

Hocam telefon bugün maalesef yine kapandı.
  12. A

Mi 5 sürekli kapanıyor

Yükledim, bakalım sorun çıkacak mı? Teşekkürler.
  13. A

Mi 5 sürekli kapanıyor

Yeni güncellemeyi görmüyor telefon.MIUI sayfaında iki adet rom var recovery ve fastboot diye.Hangisi yüklemem lazım?
  14. A

Mi 5 sürekli kapanıyor

Merhaba, Telefonum miui 8.1.2 (android 6) iken bölge ayarını hindistan yaparak miui 8.2.2 ile android 7 rom yükledim.Bu yüklemeden sonra telefon sürekli kapanmaya başladı.Bazen günde bir kaç defa kapanıyor.Açmak için belli bir süre beklemem gerekiyor.Tuş kombinasyonları ile açmaya çalışıyorum...
Üst Alt