Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Mi 9 SE'de ilginç bir şarj sorunu var.Telefonun bataryası düşük seviyede iken bilgisayara bağlayınca normal şarj oluyor fakat şarj aleti ile şarj olmuyor.Bilgisayarda şarj oluyor fakat USB olarak bilgisayar tanımıyor.
Batarya şarj seviyesi yükselince bilgisayar telefonu USB'den...
Merhaba,
10 ay önce aldığım Note 4x son günlerde aşırı ısınmaya ve hızlı pil tüketmeye başladı.Sıcaklık sürekli 40-41 derecelerde gösteriyor.
MIUI 9.6.1.0 kararlı rom var.
Nedeni ne olabilir, daha önce karşılaşan oldu mu?
xiaomi son güncellemeleriyle iyice saçmalamaya başladı.
ben burdaki vpn'i kurdum ve çin şangay seçtim.
Daha sonra usb debug ayarlarını değiştirebildim.
PlexVPN - Google Play'de Android Uygulamaları
Telefona yeni batarya aldım ve taktım.Cihaz açıldı.
Bootloader kilidini açarak fastbootl'a yeniden ROM attım.
Ama yine aynı kapanıyor ve normal şekilde açılmıyor.
Bataryayı sök tak yapmak gerekiyor.
2016 ağustosta aldığım.yaklaşık 3 aydır zaman zaman kendiliğinden kapanan ve bir şekilde açtığım telefonum, dün son kez kapandı ve açılmadı.Sanırım bootloader kilidi kapalı.En son MIUI 9 güncellemesi almıştı.
Sıfırdan ROM kurulabilir mi?
Merhaba,
Telefonum miui 8.1.2 (android 6) iken bölge ayarını hindistan yaparak miui 8.2.2 ile android 7 rom yükledim.Bu yüklemeden sonra telefon sürekli kapanmaya başladı.Bazen günde bir kaç defa kapanıyor.Açmak için belli bir süre beklemem gerekiyor.Tuş kombinasyonları ile açmaya çalışıyorum...