astsel kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 12.5 12.5 beta yayınlanmış

Merhaba arkadaşlar bu site 12.5 beta yayınlanmış indirmek güvenlimidir MIUI 12.5 indirme linkleri burada!
  2. A

Yardım adb ile sistem uygulaması kaldırma

merhaba adb ile bir türlü mi 9t pro tarayıcı uygulaması kaldıramadım (pm list packages) liste bu kot çıkıyor (com.mi.globalbrowser) Failure [-1000] bu hatayı veriyor ben şimdi nerde yanliş yapıyorum
  3. A

Yardım Boot kilidi

Boot kiliti için 2 ay bekledim yinede 766 saat verdi o kadar zamanım kalmadı son 1 ay kaldı ne yapmam lazım
  4. A

Soru Güncelleme kilit acma

Global surum de ota ile gelen güncelleme Kilit açmada beklenen sürede yeni gelen yazılımı yüklemek sorun olur mu
  5. A

Uygulama Dialer önerisi

Benim gibi Google dailer sevmeyenler nazicane bir önerim bu uygulama 10 gün dur kullanıyorum sorun yada sıkıntı görmedim 2 .resim de isaretli yeri tikine kaldırın t9 da bulunmakta İndirme Linki
  6. A

Yardım Gereksiz face özellik güncellemesi

Her gün her saat her dakika her an resim de olan gereksiz face özellik güncellemesi bunu bilen var nedir bu sinir bozan güncelleme
  7. A

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Bende bilen bir abimiz cevap yazardiye bekliyorum ama 10 saat oldu ne gelen nede giden var
  8. A

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Hocam MIUI resmi sitesinde daha yok siz bunları nasıl nereden buluyorsunuz merak ettim Hocam merhaba MIUI resmi sitesinde yok siz nereden buldunuz merak ettim EEA rom nedir global arasında ne kadar fark var
  9. A

Merhaba arkadaşlar Güncelleme sağ üst de 3 nokta yok bende başka nasıl yukleye bilirim
  10. A

Yardım Şebeke Sorunu

Merhaba sorunuz çözüldü mü
  11. A

Sohbet İşte gerçek Xiaomi amiral gemisi

Hocam onları bende bakdim şimdi merak ettiğim konu Samsung bant wcdma yok xioami UMTS yok neden olduğunu bilen varmı
  12. A

Tamam uygundur ama benim bilmek isteğinin teknik bilgi okadari bende araştırdım mi9 göre bant donanımdan niye eksiltme gereği duymuşlar
  13. A

Merhaba forum sevenler mi9 t bakıyorum mi9 ile arasında ufak değişikler var benim için kamera yada 3.5 jak deyil şebeke bakıyorum mi9 ile arasında çok ciddi fark var gibi ama bakdigim sitelerde tam teknik detay olmadığından arasındaki farkı tam anlayamıyorum daha önce de note5 note6 çok acı...
  14. A

Rom Redmi Note 5/Pro Global Beta MIUI 9.3.25 Güncellemesi [9.0]

Denedim ota şeklinden yüklenmiyor twrp global beta yukledigimde silmiş bende yeni fark ettim yüklenmedi başka zaman deneyeceğim
Üst Alt