astsel kullanıcısının son içeriği

1. A

Diğer Poco F3 kullananlar var mı?

Merhaba 4 aydır f3 kullanıyorum bundan önce mi9t pro vardı çok seviyordum o cihazı çalındı f3 aldım bu cihazda yakınlık sensörü yok inanın yok görüşme yaparken açılmayan uygulama kalmıyor onun haricinde iyi yarın yetkili servise vereceğim canımdan bezdirdi bu yakınlık sensörü yüzünden...
  2. A

MIUI 12.5 12.5 beta yayınlanmış

Merhaba arkadaşlar bu site 12.5 beta yayınlanmış indirmek güvenlimidir MIUI 12.5 indirme linkleri burada!
  3. A

MIUI 12 Mi 9T Pro / K20 Pro Hindistan Kararlı Rom V12.0.3.0 QFKINXM İndirme Bağlantıları

Hocam sizin cihaz k20 mi mi 9t pro? hindistan romu şebeke ile bir sorun var mı ? benim cihaz mi9t pro global hindan rom kursammi diye düşünüyorum
  4. A

Rehber Youtube Vanced Varsayılan Yapma

Merhaba ne yapdimsa olmadı her seferinde Chrome açıyor
  5. A

Yardım adb ile sistem uygulaması kaldırma

Evet dediğinizi yaptim oldu teşekkürler
  6. A

Yardım adb ile sistem uygulaması kaldırma

merhaba adb ile bir türlü mi 9t pro tarayıcı uygulaması kaldıramadım (pm list packages) liste bu kot çıkıyor (com.mi.globalbrowser) Failure [-1000] bu hatayı veriyor ben şimdi nerde yanliş yapıyorum
  7. A

MIUI 12 Mi 9T Pro / K20 Pro Hindistan Kararlı Rom V12.0.3.0 QFKINXM İndirme Bağlantıları

Merhaba global rom b20 bant meselesi var hindisdan romda b20 sorunu yani şebeke ile ilgili bir sorun olurmu
  8. A

Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]

merhaba hiç bir işe yarama okadar denedim google uygulamarını kaldırıyor mi stok uygulamasını kaldırmıyor mi.globalbrowser bunu cok ugrasdım kaldırmadı
  9. A

Yardım Xiaomi 9T pro yazılım atarken kilitlendi

Ankara da bayram abi var oda çözer gibi özelden no yazabilirim
  10. A

MIUI 12 Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı V12.0.2.0.QFKMIXM İndirme Bağlantısı

Merhaba Güncellemeden herhangi bir değişiklik Gören oldu mu ben de şimdi indiriyorum bir deneyeceğim 1597260358 Güncelleme dogrulanmiyor global kararlı sürüm olduğundan eminmisiniz 1597260547 1597260680 Pardon benim sürüm global kararlı sanıyordum eea Avrupa rom muş
  11. A

Yardım MIUI 11 Ekran yansıtma sorunu

1596976404 Arkadaşlar tavsiye ettiğiniz gibi tavsiyenize uydum ve TV mi artık bağlanabiliyorum herkese teşekkürler kendinize iyi bakın
  12. A

Yardım mi9t bootloader açamıyorum

Benimde başıma geldi aynı sorun eğer Ankara'da iseniz bayram abi ye gidebilirsiniz
  13. A

Yardım Boot kilidi

Evet öyleydi ama bayram hocam sorunu çözdü şuan sıkıntım gitmiş oldu kilit ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar yarimci olurum teşekkürler
  14. A

Yardım Boot kilidi

Boot kiliti için 2 ay bekledim yinede 766 saat verdi o kadar zamanım kalmadı son 1 ay kaldı ne yapmam lazım
Üst Alt