Astronot kullanıcısının son içeriği

1. A

Uygulama F5 pro için Leica camera

https://t.me/PocoF5ProDiscussion/13937
  2. A

Uygulama F5 pro için GCAM

Poco F5 Pro / Redmi K60 | OFFICIAL kanalında bulduğum GCAM dosyaları Yitzhak BenHamou in Poco F5 Pro / Redmi K60 | OFFICIAL Nikolas Tiliakos in Poco F5 Pro / Redmi K60 | OFFICIAL config Ион in Poco F5 Pro / Redmi K60 | OFFICIAL
  3. A

Yardım Eu_V12.5.2.0. için yararlı eklenti önerisi

Bulabildiğim en stabil rom olan xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V12.5.2.0.RFJCNXM_v12-11 için kernel, mod vs önerisi alabilir miyim? Emrespect
  4. A

Yardım Emmc tamiri

Note 6 proların kronik sorunu emmc çökmesi. Elimde böyle bir cihaz var. İstanbul'da yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Mi 9T'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Yardım Tuhaf bir şebeke problemi

Note 6 pro 2. sim yuvasında 1 yıldır Bimcell kullanıyoruz. (1. de micro sd kart var) Dün hattımı TTye geçirdim. Denemek için kendi telefonum mi 9t ile hatları değiştirdim. Fakat ne yaptıysam Note 6 Bimcell ile şebekeye bağlanamıyor. Ayarlarda Sim 2 üzerinde Bimcell yazıyor ama yukardaki...
  6. A

Yardım Yeni dosya bildirimi

Bildirim çubuğunda çıkan bu tip uyarılar bıktırdı. Nereden kapatılabilir? BASIC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Yardım Otomatik görev programı

Araç navigasyonumum sürümü Android 4.4. Otomatik parlaklık sensörü yok, her sabah parlaklığı açıp akşamları kısmayı elle yapıyorum. Belirlediğim saatte parlaklığı kısıp açmak için program önerisi istiyorum. Basit ve boyutu küçük olursa daha makbul olur. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  8. A

Soru Görüntülü sohbet programı (Sim kart olmadan)

Facebook Messenger gibi telefon numarası olmadan kullanılabilen görüntülü mesaj uygulaması var mıdır?
  9. A

Yardım Dolap uygulamasının rootlu cihazda çalışmaması

Magiski gizliyorum, magisk hide den dolap uygulamasını tıklayıp rootuda gizliyorum. Yinede açılmıyor. (Konu daha farklı bir yere taşınabilir) Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Yardım Fm radyo RDS özelliği

Radyo için rds özelliğini aktif etmenin bir lolu var mıdır? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

Soru Xiaomi.Eu Rom Yükledikten Sonra Band20 Gider Mi ?

Band20 zaten Eu cihazlarda lazım. EU Roma entegre edilmemesi mümkün değil. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Rehber Mi9t Volte VoWifi aktivasyon denemesi.

Hayır düzeltemedim. Eu rom kullanıyorum. Global veya Eaa ya mı geçsem acaba? Mi cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Benim volte de gitti :(
  14. A

Aşağıdaki gibi menüde aktif mi oldu yoksa aktif olup çalıştı mı? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

İnceleme Mi 9T İçin WoWİFİ Açabilen varmı ?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9t-vowifi-sorunu-hk.54848/post-699964
Üst Alt