Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geliştirici arkadaşların dikkatine:
Bir modülde (bindhost) güncelleme yapmak istediğimde seçenekler navigasyon tuşları ile çakışıyor ve güncelleme yapamıyorum
Sorun modülde değil uygulama da galiba
Apatch ile uyumlu LSposed modülü hangisidir?
Cihaz F5 pro. Magisk Deltadan Apatca geçtim. Fakat kurduğum birkaç Lsposed modülü açılmıyor. Galiba eski kalıntıları temizlemek gerekiyor
Vakıfbank girişi yapıyorum ama mobil temassız kullanılmıyor. Geliştirici seçenekleri kapalı. Başka bir yerden yakalıyor.
Sorunun kaynağını buldum. İşleri giriş kartınını klonlayop magisk modülü yaparak flaşlamıştım. Giriş için kart yerine telefonu kullanıyordum. Bu modül ile Vakıfbank nfc ödeme...
Hem dirençsiz hem dirençli halinde güncelleme geldi ama orjinal değil de TWRP recorvery yüklü olduğu için yükleyince problem oluyor.
Cihazda yüklü olan sürüme göre (Globay, EEA, Türkiye) recovery firmware bulup TWRP ile yükleyin
Redmi K60 / POCO F5 Pro (mondrian) Global Fastboot & Recovery...
Herhangi bir IMEI uçması ihtimaline karşılık EFS klasörünü yedeklemek istiyorum. Tvrp'den baktım EFS klasörünü bulamadım. EFS klasörünün adı değişti mi?
Bugünlerde benim cihazda da böyle bir durum var. Bazen 1. yuvadaki hat gidiyor bazen 2. yuvadaki.
BTK bir şeyler mi deniyor acaba?
Artık imei konusunu AYM'ye götürmek gerekiyor. Haberleşme özgürlüğü vergi toplamak için engellenmemeli, zaten konuşurken vergisini veriyoruz.
Bende araşıtırdım birkaç yıl önce bazı modellerde band20 açılıyormuş ama yine modellerde mümkün değil. Band20 olmasa da olur farketmez deseler de K60 yerine gittim daha fazla para verip F5 pro aldım. Ankaranın doğusuna bir yolculuk yaparsanız şehirler arası yollarda hatta bazen şehir içinde bile...
Formatlamadan denemiştim olmamıştı. Formatlayınca oldu. Teşekkürler
Yüklü olan A13 destekli Twrp ile formatladım. Sonra fastboota geçip PCdeki A14 destekli Twrpyi kurdum.
fastboot reboot recovery komutu ile yeni recoverye girdim
Romu dahili hafızaya kopyalayıp kurdum. Kurulum sonunda vendor vb...