Astronot kullanıcısının son içeriği

1. A

Recovery poco f5 3.7 twrp

Açık görünüyor
  2. A

teşekkürler Fakat yine fotoğraftaki ekran geliyor
  3. A

Yükleyemiyorum ya stok recovery ekranı geliyor veya ekteki menü
  4. A

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Geliştirici arkadaşların dikkatine: Bir modülde (bindhost) güncelleme yapmak istediğimde seçenekler navigasyon tuşları ile çakışıyor ve güncelleme yapamıyorum Sorun modülde değil uygulama da galiba
  5. A

Rehber Xiaomi 15'e HyperOS 2'de Xiaomi Dialer uygulamasını kurmak

V2 versiyonu deneyen var mı? Kayıt uyarısı veriyor ama kaydetmiyor. Edit: Telefonu yeden başlatınca çalışmaya başladı. Kayıt uyarısı da vermiyor.
  6. A

Çözüldü Google Dialer arama kaydetmeyi etkileştirme[Root]

Modül hala çalışıyor mu? Verileri temizleyince rehber siliniyor mu?
  7. A

Mod APatch-Root ve Modül Kurulumu

Apatch ile uyumlu LSposed modülü hangisidir? Cihaz F5 pro. Magisk Deltadan Apatca geçtim. Fakat kurduğum birkaç Lsposed modülü açılmıyor. Galiba eski kalıntıları temizlemek gerekiyor
  8. A

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

Vakıfbank girişi yapıyorum ama mobil temassız kullanılmıyor. Geliştirici seçenekleri kapalı. Başka bir yerden yakalıyor. Sorunun kaynağını buldum. İşleri giriş kartınını klonlayop magisk modülü yaparak flaşlamıştım. Giriş için kart yerine telefonu kullanıyordum. Bu modül ile Vakıfbank nfc ödeme...
  9. A

Sohbet Poco F5 Pro Kullanıcılar Kulübü

Hem dirençsiz hem dirençli halinde güncelleme geldi ama orjinal değil de TWRP recorvery yüklü olduğu için yükleyince problem oluyor. Cihazda yüklü olan sürüme göre (Globay, EEA, Türkiye) recovery firmware bulup TWRP ile yükleyin Redmi K60 / POCO F5 Pro (mondrian) Global Fastboot & Recovery...
  10. A

İpucu AdAway ile ilgili bir uyarıda bulunmak istiyorum...

Rootlu cihazdaki Adawayın oluşurduğu hosts dosyasını alıp ya rootsuz cihazda kullanmak istiyorum. Rootsuz cihaza hosts dosyasını kopyalamak için ADB komutu varmı dır?
  11. A

Soru F5 pro EFS klasörü

Herhangi bir IMEI uçması ihtimaline karşılık EFS klasörünü yedeklemek istiyorum. Tvrp'den baktım EFS klasörünü bulamadım. EFS klasörünün adı değişti mi?
  12. A

Yardım k60 sebeke problemi

Bugünlerde benim cihazda da böyle bir durum var. Bazen 1. yuvadaki hat gidiyor bazen 2. yuvadaki. BTK bir şeyler mi deniyor acaba? Artık imei konusunu AYM'ye götürmek gerekiyor. Haberleşme özgürlüğü vergi toplamak için engellenmemeli, zaten konuşurken vergisini veriyoruz.
  13. A

Soru K60 Band 20

Bende araşıtırdım birkaç yıl önce bazı modellerde band20 açılıyormuş ama yine modellerde mümkün değil. Band20 olmasa da olur farketmez deseler de K60 yerine gittim daha fazla para verip F5 pro aldım. Ankaranın doğusuna bir yolculuk yaparsanız şehirler arası yollarda hatta bazen şehir içinde bile...
  14. A

Soru Redmi K60 / Poco F5 Pro

Bu telefon için kenarları tam uyumlu ekran koruyucu bilen var mıdır?
  15. A

Rom Poco f5 pro Hyper OS Global rom çıktı.

Formatlamadan denemiştim olmamıştı. Formatlayınca oldu. Teşekkürler Yüklü olan A13 destekli Twrp ile formatladım. Sonra fastboota geçip PCdeki A14 destekli Twrpyi kurdum. fastboot reboot recovery komutu ile yeni recoverye girdim Romu dahili hafızaya kopyalayıp kurdum. Kurulum sonunda vendor vb...
Üst Alt