Asteriks kullanıcısının son içeriği

1. Asteriks

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Miui 11 e geçtikten sonra mi band 4 uyku takibi yapmayı kesti malesef dnd off da ancak halen yapmıyor diğer tüm özellikler çalışıyo. Yapmam gereken birşey varmı acaba ?
  2. Asteriks

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Temiz kurulum yapmadan bir deneyim dedim 3 gün kadar mi band 4 uyku takibi falan yapmadı birde ilk yüklendiğinde ekran ışığı sönmüyordu aramalarda reset atmıştım düzelmişti ancak bir istikrarsızlık var gibi cihazda şuan temiz kuruluma geçiyorum temiz kurulumdan şaşmamak lazım :)
  3. Asteriks

Soru Mi band 4 Titreşim süresi Ve Şiddeti

Konu başlığından anlaşalıcağı üzere alarmda özellikte titreşim süresi baya az geliyor o kaydettiğimiz profil bitince bitiyor bazen uyanamıyorum malesef bunu uzatmanın bir yolu varmıdır ? Birden büyük olasılık içindeki motordan kaynaklı bu şiddet mevzusu ama daha önce kullandığım mi band 1s çok...
  4. Asteriks

Recovery Redmi Note 7 Twrp 3.3.0-0517 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hiç kastırmadan ilik gibi yükledim valla yılllardır xiaomi kullanırım yüklediğim en rahat twrp di :)
  5. Asteriks

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta • Custom | Twrp Recovery

Kullandığım romlar :Pixel Experience ,Superior Os ,Mi Room , Masik P [Premium] , Syberia Os v2.8 ,Reloaded CAF ,Xiaomi.Eu ,MIUI Pro En az kullandığımı 1 hafta kullandım en uzun masik premiumu kullandım galiba yaklaşık 1 ay belki daha fazla. Özellikle piliyle meşhur mi room un pili denildiği...
  6. Asteriks

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta • Custom | Twrp Recovery

3 günlük deneyimim oldukça akıcı ve batarya süresi çok üst düzeye çıkmış gibi benim gibi aşırı yoğun kullanmayanlar için 2 günü zorlayabilir çünkü ben 30 saat önce çektim şarjı şuan %64 tabiki oyun falan sadece clash of clans gibi oyunlar oynuyorum görsel efekti yüksek oyun oynayan arkadaşlar 1...
  7. Asteriks

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.5.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Custom romdan global roma dönerken normal standart dışı yapmamız gereken birşey varmı ? yoksa Cache,(önbellek) Dalvik Cache,(dalvik önbelleği) System,(sistem) Data,(veri) şeklinde yeterli olurmu ?
  8. Asteriks

Kernel Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Genom Kernel [Custom Kernel] • [9.0 Pie] • [tulip]

İyi hoşta hem bataryayı çekiyor baya hemde ısınma oluyor normalde ılıdığını bile hatırlamam cihazın oyun oynamadığım için
  9. Asteriks

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience [9.0 Pie]•[AOSP/CAF]•[OFFICIAL] Custom Rom

Serhat hocam caf sürümü yerine diğer sürümü kurmuşum caf sürümü için temiz kurulummu yapmam gerekiyor yoksa başka bir yolu varmı ?
  10. Asteriks

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera ve Camera2APİ Yükleme Anlatımı

Serhat hocam aralarında en iyi ve güzel çalışan pixel 3 mod olan mı sizden yüklemiştik onuda video için hangisini önerirsiniz 1080p 60fps lazım yapıyorum ama pc ye atınca 30fps görüyor
  11. Asteriks

Kernel Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Genom Kernel [Custom Kernel] • [9.0 Pie] • [tulip]

pixel exp rom ile bende değerler bu halde snapdragon 660 gözüküyo işlemci ve her testte alması gerekenden %20 civarında fazla alıyor bunu 636 nasıl yaparım ?
  12. Asteriks

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience [9.0 Pie]•[AOSP/CAF]•[OFFICIAL] Custom Rom

Performanstaki artışın sebebini bu galiba :) telefon Snapdragon 660 gibi çalışıyor ama thermal olarak biraz sorun yaratabiliyor uzun vadeli kullanımlarda
  13. Asteriks

Recovery Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Twrp Recovery UNOFFİCİAL [Pie 9.0 Uyumlu] • [By Rama982]

Hocam halen depolamayı gösteremedim rom atmadan evvel böyle bir sorun yoktu şimdi baş gösterdi yapmam gereken bir ayar varmı ?
  14. Asteriks

Recovery Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Twrp Recovery UNOFFİCİAL [Pie 9.0 Uyumlu] • [By Rama982]

Hocam imajı flashlamak için bölüm seç diyor boot mu recovery mi sistem imajımı satıcı imajımı ?
Üst Alt