Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui 11 e geçtikten sonra mi band 4 uyku takibi yapmayı kesti malesef dnd off da ancak halen yapmıyor diğer tüm özellikler çalışıyo. Yapmam gereken birşey varmı acaba ?
Temiz kurulum yapmadan bir deneyim dedim 3 gün kadar mi band 4 uyku takibi falan yapmadı birde ilk yüklendiğinde ekran ışığı sönmüyordu aramalarda reset atmıştım düzelmişti ancak bir istikrarsızlık var gibi cihazda şuan temiz kuruluma geçiyorum temiz kurulumdan şaşmamak lazım :)
Konu başlığından anlaşalıcağı üzere alarmda özellikte titreşim süresi baya az geliyor o kaydettiğimiz profil bitince bitiyor bazen uyanamıyorum malesef bunu uzatmanın bir yolu varmıdır ?
Birden büyük olasılık içindeki motordan kaynaklı bu şiddet mevzusu ama daha önce kullandığım mi band 1s çok...
Kullandığım romlar :Pixel Experience ,Superior Os ,Mi Room , Masik P [Premium] , Syberia Os v2.8 ,Reloaded CAF ,Xiaomi.Eu ,MIUI Pro
En az kullandığımı 1 hafta kullandım en uzun masik premiumu kullandım galiba yaklaşık 1 ay belki daha fazla. Özellikle piliyle meşhur mi room un pili denildiği...
3 günlük deneyimim oldukça akıcı ve batarya süresi çok üst düzeye çıkmış gibi benim gibi aşırı yoğun kullanmayanlar için 2 günü zorlayabilir çünkü ben 30 saat önce çektim şarjı şuan %64 tabiki oyun falan sadece clash of clans gibi oyunlar oynuyorum görsel efekti yüksek oyun oynayan arkadaşlar 1...
Custom romdan global roma dönerken normal standart dışı yapmamız gereken birşey varmı ? yoksa
Cache,(önbellek)
Dalvik Cache,(dalvik önbelleği)
System,(sistem)
Data,(veri) şeklinde yeterli olurmu ?
Serhat hocam aralarında en iyi ve güzel çalışan pixel 3 mod olan mı sizden yüklemiştik onuda video için hangisini önerirsiniz 1080p 60fps lazım yapıyorum ama pc ye atınca 30fps görüyor
pixel exp rom ile bende değerler bu halde snapdragon 660 gözüküyo işlemci ve her testte alması gerekenden %20 civarında fazla alıyor bunu 636 nasıl yaparım ?
Performanstaki artışın sebebini bu galiba :) telefon Snapdragon 660 gibi çalışıyor ama thermal olarak biraz sorun yaratabiliyor uzun vadeli kullanımlarda