AssassinX kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım OrangeFox Şifre Istemiyor

OrangeFox recovery kullanıyorum açtığım zaman benden şifre istemiyor bu nedenden dolayı da dosyalar şifreli gözüküyor, telefon şifresini kaldırmam da bir işe yaramıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. A

Yardım Redmi Note 9 Pro MIUI ekranında kalıyor

Telefon kasmaya başladığı için yeniden başlattım ve sonrası sürekli MIUI ekranında kalmaya başladı. Baştan temiz rom yükledim olmadı fastboot ile tertemiz yükledim yine olmadı MIUI ekranında kalıyor
  3. A

Yardım Redmi Note 9 Pro kilit ekranında kendini yeniden başlatıyor

Telefona imei atma işleminde sonra telefon açılıyor kilit ekranına gelip yeniden başlatıp twrp'yi açıyor. Temiz kurulum yaptım, flashboot ile temiz kurdum aynı sorunlarla yine karşılaştım nasıl çözebilirim bu işi
  4. A

Soru TWRPler hakkında

Herhangi bir twrp sürümünde neden system biçimlendir bulunmuyor neden depolama alanını silmek zorundayız?
  5. A

Yardım Redmi Note 9 Pro Siyah Ekran Sorunu

Telefonun ekrani kapalıyken güç tuşuna bastığımda siyah ekranda kalıyor, belki hafif bir aydinlanma oluyor. Güç tuşuna uzun basınca güç penceresinin titreşimi de çalışıyor yani sistem açık durumda. Telefonu güç tuşuna daha uzun basarak yeniden başlatıyorum o zaman düzeliyor. Gün içinde...
  6. A

Soru EU Rom Super Wallpaper Sorunu

Note 9 Pro MIUI 12 EU romda super wallpaper ekraninda mars ve dünya temalarini secemiyorum
Üst Alt