Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OrangeFox recovery kullanıyorum açtığım zaman benden şifre istemiyor bu nedenden dolayı da dosyalar şifreli gözüküyor, telefon şifresini kaldırmam da bir işe yaramıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Telefon kasmaya başladığı için yeniden başlattım ve sonrası sürekli MIUI ekranında kalmaya başladı. Baştan temiz rom yükledim olmadı fastboot ile tertemiz yükledim yine olmadı MIUI ekranında kalıyor
Telefona imei atma işleminde sonra telefon açılıyor kilit ekranına gelip yeniden başlatıp twrp'yi açıyor. Temiz kurulum yaptım, flashboot ile temiz kurdum aynı sorunlarla yine karşılaştım nasıl çözebilirim bu işi
Telefonun ekrani kapalıyken güç tuşuna bastığımda siyah ekranda kalıyor, belki hafif bir aydinlanma oluyor. Güç tuşuna uzun basınca güç penceresinin titreşimi de çalışıyor yani sistem açık durumda. Telefonu güç tuşuna daha uzun basarak yeniden başlatıyorum o zaman düzeliyor. Gün içinde...