AspecTR kullanıcısının son içeriği

1. A

Satış Ufi dongle

Herkese selamlar.2021 Ocak ayında aldığım ufi aracımı satıyorum,işler rast gitmedi tabi :D.Ürün sıfır ayarında,sadece bir defa kullanıldı.İçinde 6 kredi bulunuyor.(Kredi fiyata dahildir) Ufi; Xiaomi,Oppo,Asus,Meizu,Lenovo markalarına;Mediatek,Qualcomm,Intel işlemcilerine yazılım yüklemesi...
  2. A

Rehber Bilgisayar alınacakken dikkat edilmesi gerekenler

Yaklaşık Şubat ayından beridir adam akıllı forumu kullanmıyorum.Bugün bir girip bakayım dedim,bu türden bölümler de gelmiş.Ben de girip bir şeyler yazayım dedim. İlk olarak darboğaz nedir bunu anlatayım. Darboğaz,bir parçanın başka bir parçanın tam performansını engellemesidir.Örnek olarak; En...
  3. A

Soru 2.5 İnch olması laptop için yeterli mi?

Arkadaşlar selamlar.Laptop için harddisk bakıyorum ancak 2 çeşit harddisk var.Bir tanesinde laptop thin HDD yazıyor ve 2.5 İnch, diğerinde ise 2.5 İnch yazıyor sadece.Laptop a takmak için,2.5 inch olması yeterli midir?
  4. A

Çözüldü XiaomiToolv2 ile Unlock

Arkadaşlar selamlar.XiaomiToolv2 ile kilidini açan ve programı silmeyen varsa bir isteğim olacak.C:\Xiaomi\XiaomiTool2\res\tmp\logs Belirtilen konumda olan tüm logları zip halinde arşivleyip verebilir misiniz?İncelemem gerekiyor,yardımcı olabilirseniz sevinirim :).
  5. A

Rehber Xiaomi cihazlar hakkında bir kaç bilgi

Selamlar hocalarım.Kendim şuanda Xiaomi cihazlara yönelik bir araç geliştirdiğim için Java ve Xiaomi ile ilgili bir sürü bilgi araştırıyorum.Burada Xiaomi ile ilgili bir kaç bilgi vereceğim. 1-Kilit açma Kiminiz MiUnlock'un nasıl çalıştığını öğrenmek istemiş olabilirsiniz.Çünkü fastboot oem...
  6. A

Çözüldü flash_all.bat dosyası

Hocalarım selamlar.Elinizde note 8 pro hariç fastboot bir romun flash_all.bat dosyasını atabilir misiniz?
  7. A

Sohbet 1 yıllık serüven

Selamlarım hocalarım,bugün anlık olarak tam 1 yıl oldu bu forumda bulunalı.Xiaomi'ye Huawei sayesinde geçmiştim.Ben o bootloader kilidi kodunu almamıştım,daha sonra işte Kasım 2019'da üçüncü parti yazılımlar ile kilidi açmıştım.Sebebi ise root atıp overclock yapmaktı,bunu yaptıktan sonra bir kaç...
  8. A

Rehber Redmi Note 8 Pro Bootloader kilidi kapatma

Selamlar hocalarım.Bildiğiniz gibi çoğu kişi kilidini açacağı zaman tereddüt ediyor,garanti olayları vb. için.Sonrasında kapatmak istiyorlar.Diğer cihazlarda denemedim bu yöntemleri o yüzden emin değilim ancak Redmi Note 8 Pro için bu yöntemleri denedim,eğer ki Snapdragon cihazda yapan olursa...
  9. A

Çözüldü Çözümler

Selamlar hocalarım,bu geçen günkü forum güncellemesi ile bir çok özellik gelmiş.Bir tane çözüm olarak gösterilmiş bir mesajım varmış ama hangisi onu üstüne tıklayarak göremiyorum,onu nasıl görebilirim?
  10. A

Soru Boot.img

Hocalarım selamlar.Bir konuyu gerçekten çok merak ettim ve sormak istedim.Bir kişi diyelim ki rom flashlayacak cmd üzerinden ve tüm || bloklarını sildi(yani eğer bir işlem olmazsa hata verirse yok sayıp alta geçecek)ve hiç bir şey flashlanmadan boot.img silindi ve fastboot reboot oldu.Cihaza ne...
  11. A

Çözüldü Kablosuz şarj?

https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-mi-wireless-charger-qi-20w-hizli-sarj-type-c-mdy-10-ep?tracking=forum Burada bu kablosuz şarj olayı Redmi Note 8 Pro da çalışır mı?
  12. A

Soru Preloader

Hocalarım selamlar.Diğer mtk cihazlarda da var biliyorum ama birkaç sorum var. 1-Bir preloader var bir de usb port olarak görünen var.Bu usb port olayının getirilmesinin sebebi brick sonrası yetkili hesap kullanılsın diye oluyor değil mi? 2-Bizim mtk cihazlarda nvram ve nvdata bölümleri...
  13. A

Sohbet Java

Hocalarım selamlar.Hazırladığım yazılımı bat dosyasından javaya geçireceğim.Sorum şu: 1-Java da adb ve fastbootu nasıl kullanabilirim?(örneğin reboot komutu vereceksem adb de ne yapmalıyım?) 2-Java da kodlar classlar vb.Herşey hazır olduktan sonra nasıl exe dosyasına çevirebilirim?
  14. A

Soru Rom geliştirme

Hocalarım selamlar.Tool geliştirirken kendi romumu da yazmak istiyorum.Veya odex olan bir romu deodex yapmayı.Sorularım şunlar. 1-Romu cfw olarak yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?(Note 8 Pro) 2-Peki nasıl oluşturacağım?(Herhangibir telefona)(Genel bilgi yani) 3-Diyelim oluşturdum,roma ota...
  15. A

Yardım Hard Brick

Telefon hard brick oldu %100 çünkü herşey uyuyor ve spflashtool da da flash dediğim zaman mi account a atıyor.Cihazımın hard brick olduğunu anladım sırada nasıl çözüleceği var.Uzaktan yardım ile yardım edebilecek tanıdığınız var mı?(türk olursa daha iyi olur)Belirtiler: 1-Telefonda sadece ses...
Üst Alt