AsOsYaL_63 kullanıcısının son içeriği

1. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Bu olayı denedim vpn ile güvenliği geçiyor ve Türk numarası ekleniyor fakat onay kodu gelmiyor
  2. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Çin hesabıda çin numarası istiyor Artın fiyatta ne fiyat deseler bile amin diyecem çünkü baya bıktım telefonunda bırakmakta istemiyorum Allah var güçlü bi işlemcisi var ondan salmak istemiyorum
  3. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Cihaz Çin ve mi kilidi de açilmiyor çin oldugu için 1766524229 Aynenn reyis en önemli olan kilit ama oda bı turlu olmuyor Çin cihazı ondan dolayı
  4. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Alalı 2 yıl oldu imeil atmadım Bide tr değil dirençli değil
  5. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Cümleten selamın aleyküm Mi 11 ultra cihazım robotlu falan değil ve mi kilidi kapalı 2 sorun var bu cihazda 1. Sorun rootlu olmadığı halde uygulamalar rootlu sanması 2. Sorunda ve sorunun temelinde bu sanırım Geliştirici ayarlarına girmiyor girmek istediğimde hata verim tamamen...
  6. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra oem kilidi

Sa ben bu oem kilidit başvurusu bi turlu olmuyor hata verip duruyor şu hatayı veriyor (.Parametre hatası isteği.) bu hatayı nasıl düzeltebilirim
  7. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra şarj sorunu

Cümleten selmın aleyküm mi 11 ultra telefonumu alalı 3 gün oldu kaçak telefon tek bir sorunu var şarj sorunu sabah saat 8 den 12 ye kadar şarjım tamamen bitir işte olduğumdan dolayıda sadece müzik dinledim ona ramen 12 ye kadar şarjım tamamen bitiyor bunun için napa bilirim sıfırlama da yaptım...
  8. AsOsYaL_63

Yardım Rn8p Şarj sorunu

Selamın aleyküm telefonda hiç bir sorun yoktu taki bu BatteryGuru uygulamasını kulandıktan sonra başladı sorun da şöyle şarja takınca telefon aşırı yavaş şarj alıyor akşamdan sabaha kadar şarja takıyom sabah anca doluyor ne şarj başlıgında ne de kabloda hiç bir sorun yok Bu sorunu nasıl...
  9. AsOsYaL_63

Çözüldü YouTube veri sorunu

Cümleten selamını aleykum Hepimizin başı sagolsun Benim YouTube la bi sorunum var YouTube izleme geçmişimi yedeklemiyor ondan dolayı en son hangi vidyoyu izledigimi kaydetmiyor Ayarlardanda izleme geçmişini kaydetme ayarı açık uygulamayıda sofırladım guncel surumunu de sildim yinede duzelmedi...
  10. AsOsYaL_63

Yardım Android 11 silme kopyalama sorunuu

cumleten selamın aleykum Bu android 12.5.3 surumunde buyuk dosyaları silmek olsun kopyalama olsun baya yavaş işlem yapıyor bunun için bi önerisi olan varmı
  11. AsOsYaL_63

Çözüldü Android 11 twrp

sa rn8p tlf android 11 e guncelledim android 11 için twrp bide root nasıl atacam telefonuda yeni mi kilidini açtım
  12. AsOsYaL_63

Yardım RN8P dosya yönetici

Sa herkese hayırlı günler Redmi note 8 pro Android 11 de heran gibi bir dosyayı başka bir yere kopyaladıgımda aşırı derecede çok yavaş weya silme yaptıgımda da çok yavaş önceden android 10 da baya hızlıydı ama şu android 11 de baya yavaşladı Her turlu dosya yönetici uygulamasını denedim sorun...
  13. AsOsYaL_63

Soru 2.Alan RooT

Cümleten Selamın aleyküm Şimdi benim tlf rootlu burda sorun yok 2. Alan da root yetkisi verebilirmiyim yani 1. Alan gibi rootlu uygulamaları 2. Alanda kullanmak için Fakat 2. Alanda root yetkisi 2. Alana nasıl root yetkisi verebilirim
  14. AsOsYaL_63

Rn8 şebeke sorunu

Sa tlf nun imeili bi ara gitti ve imeil attim fakat şebekesi baya duştu 4.5 görmuyor denilecek seviyede yani Bu tlf baştan stok rom atsam duzelirmi Tlf oem kilidi kapalı mi flash programından stok rom atabilirmiyim atasamda duzelirmi Weya başka bir yolu varmı
  15. AsOsYaL_63

Soru Rn8p orange fox ile yedekleme

Cümleten sa bu orange fox ile hangi dosyaları yedeklemeliyim Weya tüm dosyaları işaretleyip yedeklesem olurmu
Üst Alt