AsOsYaL_63 kullanıcısının son içeriği

1. AsOsYaL_63

Yardım Samsung note 10 plus oem kilidi

Cümleten selamın aleyküm bende Samsung note 10 plus var oem kilidi açik ve açık olduğundan dolayı bankacılık uygulamalarına giremiyorum ondan dolayı oem kilidini kapatmak istiyorum fakat ayarlardan kapanmıyor oem kilidini kapatmak için yardımcı olabilirmisiniz
  2. AsOsYaL_63

Yardım Stok rom yükleme

Yetki işlemi için kim destek verebilir
  3. AsOsYaL_63

Yardım Stok rom yükleme

Farklı bi rom yuklemiyecem kendi romunu sırdan yukliyecem 1745149383 Bu bakim ozaman son çare yetki ile yaparım
  4. AsOsYaL_63

Yardım Stok rom yükleme

Selamın aleyküm Telefon redmi 13 os1.0.4 sürümü YD cihazI sıfır aldım kendi kendine kapanıp duruyor bende sürümü pc den sıfırdan yüklemek istiyorum fakat mi kilidi kapalı ona rağmen yükleme şansım varmı varsa yardımcı olabilir misiniz
  5. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra mi kilidi

Merhaba arkadaşlar . Benim bu telefonumun mi kilidini acmak zorundayım . Çünkü bu telefonun yeni güncellemeyle birlikte aşırı derecede donma ve şarj sorunu arttı bundan dolayı mi kilidini açıp başka stabil çalışan rom yüklemek için . Bide şöyle bi sorunda var geliştirici ayarlarına giremiyorum...
  6. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra oem kilidi

Sa ben bu oem kilidit başvurusu bi turlu olmuyor hata verip duruyor şu hatayı veriyor (.Parametre hatası isteği.) bu hatayı nasıl düzeltebilirim
  7. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra şarj sorunu

Cümleten selmın aleyküm mi 11 ultra telefonumu alalı 3 gün oldu kaçak telefon tek bir sorunu var şarj sorunu sabah saat 8 den 12 ye kadar şarjım tamamen bitir işte olduğumdan dolayıda sadece müzik dinledim ona ramen 12 ye kadar şarjım tamamen bitiyor bunun için napa bilirim sıfırlama da yaptım...
  8. AsOsYaL_63

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Miui 12.5.8 global twrp üzerinden kursam olurmu
  9. AsOsYaL_63

Yardım Rn8p Şarj sorunu

Selamın aleyküm telefonda hiç bir sorun yoktu taki bu BatteryGuru uygulamasını kulandıktan sonra başladı sorun da şöyle şarja takınca telefon aşırı yavaş şarj alıyor akşamdan sabaha kadar şarja takıyom sabah anca doluyor ne şarj başlıgında ne de kabloda hiç bir sorun yok Bu sorunu nasıl...
  10. AsOsYaL_63

Rehber Batarya Kalibrasyonu

Hocam eline koluna emegine saglık redmi note 8 pro da denedim gerçektende pil performansaında artış var🙏
  11. AsOsYaL_63

Mod Theme Manager Mod by KASHI

Yok hocam ana ekrandada eklenenilcek witget yokve ordanda indirilmiyor
  12. AsOsYaL_63

Mod Theme Manager Mod by KASHI

Hocam öncelik le elinize kolunuza emeginize saglık Tema uygulamasından witget ler indirilmiyor idir dedigimde indiliyor diyor ama indirme işlemi yapılmıyor
  13. AsOsYaL_63

Mod Miui System Launcher Mod Kashi

Hocam kusura bakmayın göremedim🙏
  14. AsOsYaL_63

Mod Miui System Launcher Mod Kashi

Elinize kolnuza saglık gayet super çalışıyo ama sadece widget ların bazıları yok
  15. AsOsYaL_63

Çözüldü YouTube veri sorunu

Rc ederim hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana
Üst Alt