AsOsYaL_63 kullanıcısının son içeriği

1. AsOsYaL_63

Çözüldü Redmi note 11 pro Viva açılıs ekranında

Twrp var hocam yabancı kaynaklardan bi programla twrp yükleme biliyor tek sorunda mıuı 14.0.4 sürümünü destekli
  2. AsOsYaL_63

Çözüldü Redmi note 11 pro Viva açılıs ekranında

Sa redmi note 11 pro Viva telefonuma Hyperos sürümünü yükledim sonra orangefox twrpsini yükledim a slotunda yükledim tewrp bin yeniden yükle kısmında A ve B slot bölumleri vardı İrfan B slotuna bastım ve telefon açılıs ekranında tekrarlıyor asıl sorun ne fastboot nede recovery bölumune girmiyor
  3. AsOsYaL_63

Satış China (Çin) Xiaomi Hesap Temini Bootloader Unlock

Yani cihaz 2 yıldır kullanıyom Türk numarasından başka numara koyamamki
  4. AsOsYaL_63

Sıkıntı yok reyis hesap varsa alırım
  5. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Bununda denedimde onay kodu olmuyor
  6. AsOsYaL_63

Bendeki bu şansı napim yani Hangi kapıyı çalsak boş çikiyor İnat inattır ama peste etmiyecem
  7. AsOsYaL_63

Mi 11 ultra için olurmu reyis
  8. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Bu olayı denedim vpn ile güvenliği geçiyor ve Türk numarası ekleniyor fakat onay kodu gelmiyor
  9. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Çin hesabıda çin numarası istiyor Artın fiyatta ne fiyat deseler bile amin diyecem çünkü baya bıktım telefonunda bırakmakta istemiyorum Allah var güçlü bi işlemcisi var ondan salmak istemiyorum
  10. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Cihaz Çin ve mi kilidi de açilmiyor çin oldugu için 1766524229 Aynenn reyis en önemli olan kilit ama oda bı turlu olmuyor Çin cihazı ondan dolayı
  11. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Alalı 2 yıl oldu imeil atmadım Bide tr değil dirençli değil
  12. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra root

Cümleten selamın aleyküm Mi 11 ultra cihazım robotlu falan değil ve mi kilidi kapalı 2 sorun var bu cihazda 1. Sorun rootlu olmadığı halde uygulamalar rootlu sanması 2. Sorunda ve sorunun temelinde bu sanırım Geliştirici ayarlarına girmiyor girmek istediğimde hata verim tamamen...
  13. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra oem kilidi

Sa ben bu oem kilidit başvurusu bi turlu olmuyor hata verip duruyor şu hatayı veriyor (.Parametre hatası isteği.) bu hatayı nasıl düzeltebilirim
  14. AsOsYaL_63

Yardım Mi 11 ultra şarj sorunu

Cümleten selmın aleyküm mi 11 ultra telefonumu alalı 3 gün oldu kaçak telefon tek bir sorunu var şarj sorunu sabah saat 8 den 12 ye kadar şarjım tamamen bitir işte olduğumdan dolayıda sadece müzik dinledim ona ramen 12 ye kadar şarjım tamamen bitiyor bunun için napa bilirim sıfırlama da yaptım...
  15. AsOsYaL_63

Yardım Rn8p Şarj sorunu

Selamın aleyküm telefonda hiç bir sorun yoktu taki bu BatteryGuru uygulamasını kulandıktan sonra başladı sorun da şöyle şarja takınca telefon aşırı yavaş şarj alıyor akşamdan sabaha kadar şarja takıyom sabah anca doluyor ne şarj başlıgında ne de kabloda hiç bir sorun yok Bu sorunu nasıl...
Üst Alt