Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin hesabıda çin numarası istiyor
Artın fiyatta ne fiyat deseler bile amin diyecem çünkü baya bıktım telefonunda bırakmakta istemiyorum Allah var güçlü bi işlemcisi var ondan salmak istemiyorum
Cümleten selamın aleyküm
Mi 11 ultra cihazım robotlu falan değil ve
mi kilidi kapalı
2 sorun var bu cihazda
1. Sorun rootlu olmadığı halde uygulamalar rootlu sanması
2. Sorunda ve sorunun temelinde bu sanırım
Geliştirici ayarlarına girmiyor girmek istediğimde hata verim tamamen...
Cümleten selmın aleyküm mi 11 ultra telefonumu alalı 3 gün oldu kaçak telefon tek bir sorunu var şarj sorunu sabah saat 8 den 12 ye kadar şarjım tamamen bitir işte olduğumdan dolayıda sadece müzik dinledim ona ramen 12 ye kadar şarjım tamamen bitiyor bunun için napa bilirim sıfırlama da yaptım...
Selamın aleyküm telefonda hiç bir sorun yoktu taki bu BatteryGuru uygulamasını kulandıktan sonra başladı sorun da şöyle şarja takınca telefon aşırı yavaş şarj alıyor akşamdan sabaha kadar şarja takıyom sabah anca doluyor ne şarj başlıgında ne de kabloda hiç bir sorun yok
Bu sorunu nasıl...
Cümleten selamını aleykum
Hepimizin başı sagolsun
Benim YouTube la bi sorunum var YouTube izleme geçmişimi yedeklemiyor ondan dolayı en son hangi vidyoyu izledigimi kaydetmiyor
Ayarlardanda izleme geçmişini kaydetme ayarı açık uygulamayıda sofırladım guncel surumunu de sildim yinede duzelmedi...
cumleten selamın aleykum
Bu android 12.5.3 surumunde buyuk dosyaları silmek olsun kopyalama olsun baya yavaş işlem yapıyor
bunun için bi önerisi olan varmı
Sa herkese hayırlı günler
Redmi note 8 pro Android 11 de heran gibi bir dosyayı başka bir yere kopyaladıgımda aşırı derecede çok yavaş weya silme yaptıgımda da çok yavaş önceden android 10 da baya hızlıydı ama şu android 11 de baya yavaşladı
Her turlu dosya yönetici uygulamasını denedim sorun...
Cümleten Selamın aleyküm
Şimdi benim tlf rootlu burda sorun yok
2. Alan da root yetkisi verebilirmiyim yani
1. Alan gibi rootlu uygulamaları
2. Alanda kullanmak için
Fakat 2. Alanda root yetkisi
2. Alana nasıl root yetkisi verebilirim
Sa tlf nun imeili bi ara gitti ve imeil attim fakat şebekesi baya duştu 4.5 görmuyor denilecek seviyede yani
Bu tlf baştan stok rom atsam duzelirmi
Tlf oem kilidi kapalı mi flash programından stok rom atabilirmiyim atasamda duzelirmi
Weya başka bir yolu varmı