Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten selamın aleyküm bende Samsung note 10 plus var oem kilidi açik ve açık olduğundan dolayı bankacılık uygulamalarına giremiyorum ondan dolayı oem kilidini kapatmak istiyorum fakat ayarlardan kapanmıyor oem kilidini kapatmak için yardımcı olabilirmisiniz
Selamın aleyküm
Telefon redmi 13 os1.0.4 sürümü YD cihazI sıfır aldım kendi kendine kapanıp duruyor bende sürümü pc den sıfırdan yüklemek istiyorum fakat mi kilidi kapalı ona rağmen yükleme şansım varmı varsa yardımcı olabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar
.
Benim bu telefonumun mi kilidini acmak zorundayım
.
Çünkü bu telefonun yeni güncellemeyle birlikte aşırı derecede donma ve şarj sorunu arttı bundan dolayı mi kilidini açıp başka stabil çalışan rom yüklemek için
.
Bide şöyle bi sorunda var geliştirici ayarlarına giremiyorum...
Cümleten selmın aleyküm mi 11 ultra telefonumu alalı 3 gün oldu kaçak telefon tek bir sorunu var şarj sorunu sabah saat 8 den 12 ye kadar şarjım tamamen bitir işte olduğumdan dolayıda sadece müzik dinledim ona ramen 12 ye kadar şarjım tamamen bitiyor bunun için napa bilirim sıfırlama da yaptım...
Selamın aleyküm telefonda hiç bir sorun yoktu taki bu BatteryGuru uygulamasını kulandıktan sonra başladı sorun da şöyle şarja takınca telefon aşırı yavaş şarj alıyor akşamdan sabaha kadar şarja takıyom sabah anca doluyor ne şarj başlıgında ne de kabloda hiç bir sorun yok
Bu sorunu nasıl...
Hocam öncelik le elinize kolunuza emeginize saglık
Tema uygulamasından witget ler indirilmiyor idir dedigimde indiliyor diyor ama indirme işlemi yapılmıyor