asnhbh kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım merdiven sensörü hatası

merhaba biz cihazda merdiven sensörü hatası alıyoruz çalışıyor anıdan duruyor yeri değiştirim herşeyi yaptım şarj full ama sürekli bu hatayı veriyor sensörlerin önüm tertemiz ne yapmam lazım destek verirseniz çok seviniriz
  2. A

Soru İnstagram donması hakkında

Arkadaşlar merhaba instagramda donma var internet hızıyla alakalı değil çok yavaş hareket ediyor son 1 haftadır bu sorunum var kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı desteğinizi rica ederim
  3. A

Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

arkadaşlar merhaba bu işlemleri yaptımız da noluyo peki ben pek anlamamda bana bağlanıp yapabilecek varmı bunu hayrına :)
  4. A

Soru Mesaj silememe

mi yi tamamiyle kapadım :) zaten google yedekliyor sanırım orun kalmaz bundan sonra
  5. A

Soru Mesaj silememe

ama sürekli bunu yapmam mantıklı sizce yada mi den bunun yedeklerini almasını nasıl engelleyebilirim
  6. A

Soru Mesaj silememe

teşekkürler tam olarak neyini kontrol etmem gerekli acaba
  7. A

Soru Mesaj silememe

merhaba telefonda gelen bazı mesajlar rehberde kayırlı olmasına rağmen isim çıkmıyor ve mesajları siliyorum temizliyorum mesajlar geri geliyor ne yapmam gerekli
  8. A

Satış Satış - mi 5 1 aylık cihaz 3 kılıf + ekran filmi ile

merhaba arkadaşlar mi 5 1 aylık cihaz tertemiz isteyene aynı gün tarihli fatura kesilir istanbul içi elden teslim edilir 3 adet özel kılıf ile + küçük şarj başlıkları ile beraber 1200 tl ciddi alıclar ulaşsın lütfen
  9. A

Yardım anlamsız ses gelmesi

Hocam Allah razı olsun :) denedim cüdanın üstünde yapıyor bu sesi bi an şüphelenmiştim :) çok saol
  10. A

Yardım anlamsız ses gelmesi

Arkadaşlar merhaba mi5 aldım cumartesi glunk glunk diye ara sıra sesler çıkartıyor bazen devamlı yapıyor bunu nedir sorun acaba
Üst Alt