Asment kullanıcısının son içeriği

1. Asment

Yardım Eski android 12 sürüme güncelleme

Bir hafta 10 gün beklerim ondan sorun yok. Bugün aldım cihazı doğru rom hangisi olur benim için? Cihaz şu an global android 12 istiyorum sadece
  2. Asment

Çok teşekkür ederim. Videodaki arkadaş android 12 için işe yaramıyor notu düşmüş maalesef 1686228812 İzleyebileceğim bir yol varmı siz yaptınız mı aynı işlemi 1686228846 Sizin bu kolay yöntemi izleme veya anlatan bir metin varmıdır. Teşekkür ederim
  3. Asment

Herkese keyifli günler diliyorum. 12T pro 12gb ram global cihaz alacağım temiz ikinci el. Cihaz androdi 13 sürümünde ben android 12 sürümünde getirmek istiyorum. Bu mümkün mü nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden çok teşekkür ederim cevap vereceklere
  4. Asment

Yardım mi 5s plus açılmıyor

Merhabalar bugün telefonum düştükten sonra açılmadı, mi yazısından sonra tekrar kapanıyor ses + - ve 5güç düğmesine basılı tutunca Reboot system yapıncada sonuç aynı oldu verilerimi silmeden nasıl düzeltme yaparım (Bot kilidi açık Beta 64gb kullanıyorum) 1548426119 cevaplarınızı bekliyorum
  5. Asment

Rom MIUI 9 8.1.4 Global Beta ROM Güncellemesi

Anroid 8 e mi geçiş yapıyoruz yanlış görmedim sanırım [emoji4] MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Asment

İpucu Şarjım gece çok gidiyor diyorsanız size çözüm

İnternet wifi kapalı şekildeyken geceleri sabaha kadar %2-3 şarjım gidiyor buda çok normal bence MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Asment

Alış Mi 5s

Mi marketten araştırabilirsin, alternatif olarak forumda "SEFA" adlı kullanıcıdanda güvenli şekilde alışveriş yapabilirsin MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Asment

Yardım sarj olurken çok ısınması normalmidir?

Telefonu kilitlediğinizde hemen mi iptal ediyor yoksa 2-5-10 dakika aralıklarında mı?
  9. Asment

Duyuru - 4. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması (06 Ağustos 2017 Pazar)

1 numarayla sonradan gelen arkadaşa kaptırdım hediyeyi, Güle güle kullanır umarım. Buluşma güzeldi yedik içtik sohbet ettik hoş arkadaşlarla güldük eğlendik. En önemlisi bizlere bu anı yaşatan Forum yöneticilerimize ve Sponsoruna teşekkür ederim clap~~
  10. Asment

Şuan bende otobüs bekliyorum meşhur 399c yolculuğum başlayacak inşallah [emoji23] MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Asment

Tek alternatif o zaten, özel mesaj attım birlikte gitmek zevkli olur, varsa başka arkadaşlar mesajları bekliyorum
  12. Asment

Yardım Mi5s plus kamera

xiaominin bütün cihazlarında gece çekimi konusunda sıkıntısı olduğu bir gerçek benimde miu9dan beklentim çok yüksek umarım beklentimizi boşa çıkarmazlar
  13. Asment

Ben yer veririm size [emoji4] Mümkün olduğunca erken gitmeye çalışıcam, sizede bi sandalye ayırırım [emoji23] MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Asment

Beşiktaş iskelesinden vapur ile gitmeyi düşünüyorum o taraftan gelen varsa haberleşelim beraber gideriz MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt