Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim. Videodaki arkadaş android 12 için işe yaramıyor notu düşmüş maalesef
1686228812
İzleyebileceğim bir yol varmı siz yaptınız mı aynı işlemi
1686228846
Sizin bu kolay yöntemi izleme veya anlatan bir metin varmıdır. Teşekkür ederim
Herkese keyifli günler diliyorum. 12T pro 12gb ram global cihaz alacağım temiz ikinci el. Cihaz androdi 13 sürümünde ben android 12 sürümünde getirmek istiyorum. Bu mümkün mü nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden çok teşekkür ederim cevap vereceklere
Merhabalar bugün telefonum düştükten sonra açılmadı, mi yazısından sonra tekrar kapanıyor ses + - ve 5güç düğmesine basılı tutunca Reboot system yapıncada sonuç aynı oldu verilerimi silmeden nasıl düzeltme yaparım (Bot kilidi açık Beta 64gb kullanıyorum)
1548426119
cevaplarınızı bekliyorum
İnternet wifi kapalı şekildeyken geceleri sabaha kadar %2-3 şarjım gidiyor buda çok normal bence
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi marketten araştırabilirsin, alternatif olarak forumda "SEFA" adlı kullanıcıdanda güvenli şekilde alışveriş yapabilirsin
xiaominin bütün cihazlarında gece çekimi konusunda sıkıntısı olduğu bir gerçek benimde miu9dan beklentim çok yüksek umarım beklentimizi boşa çıkarmazlar
Ben yer veririm size [emoji4] Mümkün olduğunca erken gitmeye çalışıcam, sizede bi sandalye ayırırım [emoji23]
Beşiktaş iskelesinden vapur ile gitmeyi düşünüyorum o taraftan gelen varsa haberleşelim beraber gideriz