asim03 kullanıcısının son içeriği

1. asim03

Yardım MTK işlemcili telefonda imei yedekleme

Merhaba forumdaslar.Mtk islemcili Rn11 pro (viva) telefonum var. Uygun twrp yi yukledim.imei yi yeni attirdim(direnç islemiyle degil yazilimsal). Telefon mtk islemcili oldugu icin farkli rom kurmakta cekiniyorum. Twrp uzerinden nvdata, nvram yedekleyip rom degistirsem bunlari twrp den geri...
  2. asim03

Yardım Poco X3 NFC Imei atma

Merhaba arkadaslar. 2.el poco x3 nfc almayi dusunuyorum uygun fiyatada buldum. Cihaz yurtdisi cihazi ve 2 imei atilmasi gerekiyor. Bunlarda suan imei atilabiliyor mu? Konularda aradim ama bulamadim. Imei atilabiliyorsa nasil atilabilir? Sizce cihazi almali miyim? Uzun süredir foruma uyeyim ve...
  3. asim03

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Xiaomi eu dan gectim.bildirim sorunu var, bildirim gelmiyor.sofascore,chrome bildirimleri gelmemekte.sorunj yasayan var mi?
  4. asim03

Mod Google Fotoğraflar Sınırsız,Orjinal kalite Depolama[ROOT]

Bunu stabil kullanabilen var mi? Onceden stabil kullanıyordum artik kullanilmiyor
  5. asim03

Sohbet İlk Forum Sitesi.? Hey gidi eski günler.!

Googleandroidgentr deki keyfi hic bir forum sitesinden alamadim:) o zamanlarda vodafone 945 vardi bende perfect romlarini ben cikariyordum.hiddenking hocamida oradan hatirlarim:) hatırladığım kadarıyla sitenin sahibi bir kiz ve erkekti.siteyi sattilar andronovaya vermislerdi altyapiyi...
  6. asim03

Rom Revolution OS - MiUI

Yasiniz kadar olgun degilsiniz dede, saygılar.
  7. asim03

Rom Revolution OS - MiUI

elinizdeki telefonuda gavurlar yapıyor.
  8. asim03

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

hocam müsait zamanınızda sizden Türkçe bekliyoruz :)
  9. asim03

Sohbet Telefon önerisi

Merhaba arkadaslar.1000-1200 bandinda telefon önerisi arıyorum.xiaomi oncelikli ama diger markalarda olabilir.dikkatimi ceken redmi note 6 suanlik.pek piyasa araştırması yapmadım.
  10. asim03

Sohbet MIUI 11 Güncellemesi gelince en çok hangi soru sorulur dersiniz?

Miui arayuzunde gelenek haline gelmis bir sorun var.her yeni guncellemede eski guncellemede giderilen sorun tekrar geliyor.miui 9 da arka planda calan muzik hafizayi temizlediğinde kapaniyordu.ayni sekilde bildirimlerin kaybolmasi sorunu.tam son guncellemelerde sorunu gideriyorlar yeni gelen...
  11. asim03

Yardım Gcam HDR+ (GELİŞTİRİLMİŞ) ÇALIŞMIYOR

Rn7 kullanıyorum.sadece bunda değil tüm gcamlerde ayni sorun vardı.verileri sifirladigimda dahi çalışmıyordu yani.yeni rom yükledim şuan çalışıyor.sanirim arkadaştada aynı hata vardı.
  12. asim03

Yardım Gcam HDR+ (GELİŞTİRİLMİŞ) ÇALIŞMIYOR

Sorunu cozebildiniz mi? Bütün gcamlerde ayni hatayi veriyor bende de. Foto cekmiyor gcam. Cekse dahi hdr isleme yapmiyor.
  13. asim03

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Bendeki tum gcamler şuanda bir zaman sonra gece modu ve hdr+ cekmemeye basliyor. Aynı sorundan muzdarip olan var mi? Telefonu yeniden başlatınca sıkıntısız çalışıyor tekrar.
  14. asim03

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Gece modu calismiyoe, on kamerada isik acinca claismiyor hocam bende v7 Türkçe de
Üst Alt