asim03 kullanıcısının son içeriği

1. asim03

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Gemini pro yapma yöntemi var eger herhangi bir unide okuyarsaniz ya da mezunsanizda kabul ediyor.yontemi google da bulabilirsiniz.bitmedi sanirim.onunla birlikte 1 yil 2 tb veriyordu Edit. 9 aralik a kadar var.ogrenci belgesi isteyen kisimda mezuniyet diplomasi attiginizda da kabul ediyor...
  2. asim03

Adamlar 1000 tl ye satiyordu.150 tl ye bulmustum baska yerden.neyseki ucretsiz hallettik.konu sahibine tekrardan tesekkurler
  3. asim03

Ben 2 tane go 1 yillik hesap actim. Ilk olarak xiaomi cihazdan 2. Alan actim. 2. Asamada yeni gmail hesabi olusturdum 3. Asamada arkadasin linkindeki vpn i indirip hindistan vpn e baglandim. 4.asamada yeni hesabin bagli oldugu google play e girip odeme yontemleri kismindan sanal kartimi...
  4. asim03

Evde bosta redmi note 10s vardi.deneyecegim ikinci alan açıp:) 1764964589 Oldu hocam xiaomi cihazda 2.alan olusturup dediklenirinizi yaptim.cokca tesekkurler
  5. asim03

Evet hocam.chatgpt yi de yine ayni sekilde hindistan uzerinden kurdugum hesaptan indirdim 1764963972 O olabilir.benimki s24 ultra hocam.2. Alan yok maalesef
  6. asim03

Su sekil oldu.ama dedigim gibi webden uygulamaya yonlendirmiyo kendi.uugulamaya girincede plus a yukselt yaziyor 1764963482 H Yeni hindistan hesap olani actim app den hocam.direkt onunla baglandim zaten
  7. asim03

Odeme asamasinda uygulamaya atmiyor.sitede karti kabul etmiyor.0 gordum ama odemeyi
  8. asim03

Bunuda denedim.odeme kisminkda hindistan delhi secti. Ama olmadi
  9. asim03

Bende de plus hesabina yukselt yaziyor.
  10. asim03

Satış ChatGpt Premium Go 12 Aylık

Selamlar hocam.chatgpt premium dan farki nedir go nun?
  11. asim03

Yardım MTK işlemcili telefonda imei yedekleme

Merhaba forumdaslar.Mtk islemcili Rn11 pro (viva) telefonum var. Uygun twrp yi yukledim.imei yi yeni attirdim(direnç islemiyle degil yazilimsal). Telefon mtk islemcili oldugu icin farkli rom kurmakta cekiniyorum. Twrp uzerinden nvdata, nvram yedekleyip rom degistirsem bunlari twrp den geri...
  12. asim03

Yardım Poco X3 NFC Imei atma

Merhaba arkadaslar. 2.el poco x3 nfc almayi dusunuyorum uygun fiyatada buldum. Cihaz yurtdisi cihazi ve 2 imei atilmasi gerekiyor. Bunlarda suan imei atilabiliyor mu? Konularda aradim ama bulamadim. Imei atilabiliyorsa nasil atilabilir? Sizce cihazi almali miyim? Uzun süredir foruma uyeyim ve...
  13. asim03

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Xiaomi eu dan gectim.bildirim sorunu var, bildirim gelmiyor.sofascore,chrome bildirimleri gelmemekte.sorunj yasayan var mi?
  14. asim03

Mod Google Fotoğraflar Sınırsız,Orjinal kalite Depolama[ROOT]

Bunu stabil kullanabilen var mi? Onceden stabil kullanıyordum artik kullanilmiyor
  15. asim03

Sohbet İlk Forum Sitesi.? Hey gidi eski günler.!

Googleandroidgentr deki keyfi hic bir forum sitesinden alamadim:) o zamanlarda vodafone 945 vardi bende perfect romlarini ben cikariyordum.hiddenking hocamida oradan hatirlarim:) hatırladığım kadarıyla sitenin sahibi bir kiz ve erkekti.siteyi sattilar andronovaya vermislerdi altyapiyi...
Üst Alt