asim03 kullanıcısının son içeriği

1. asim03

Yardım MTK işlemcili telefonda imei yedekleme

Direnc sökmek yeterliyse bi bakayım hocam google'dan.sokebilirsem eger cozeyim su sorunu.tesekkurler :)
  2. asim03

Yardım MTK işlemcili telefonda imei yedekleme

Merhaba forumdaslar.Mtk islemcili Rn11 pro (viva) telefonum var. Uygun twrp yi yukledim.imei yi yeni attirdim(direnç islemiyle degil yazilimsal). Telefon mtk islemcili oldugu icin farkli rom kurmakta cekiniyorum. Twrp uzerinden nvdata, nvram yedekleyip rom degistirsem bunlari twrp den geri...
  3. asim03

Recovery Redmi Note 11 Pro 4g (Viva) TWRP

Hocam ozel mesajlar gitmiyor sanirim size.daha once yazmistim. Kurulum nasil yapacagiz ve kurulumdan sonra imei yedekleyebilir miyiz.imei ucarsa ayni sekilde back up dan geri alabilir miyiz? Suan hyper os dayim bende
  4. asim03

HyperOS Redmi Note 11 Pro 4G (viva) – Global Kararlı OS1.0.2.0.TGDMIXM

Sürüm bu hocam ama bende hyper os a gecmeyi dusunuyorum.direnc islemi yok.imei yazilmadi suan tele.1 ayi var kapanmasina.hyper os a gecip imei attirmayi düşünüyordum. orange fox daha önce yükledim telefon bootloop oldu recovery olarak yuklememe ragmen telefon orangefoz da aciliyordu.
  5. asim03

HyperOS Redmi Note 11 Pro 4G (viva) – Global Kararlı OS1.0.2.0.TGDMIXM

Viva icin calisan twrp var mi hocam?
  6. asim03

Yardım Poco X3 NFC Imei atma

Peki imei atildiktan sonra farkli rom kurduğumuzda imei ucar mi? Birde maliyeti hakkinda bilginiz var midir? Forum uzerinde yapilabilir mu uzak baglanti vs
  7. asim03

Yardım Poco X3 NFC Imei atma

Merhaba arkadaslar. 2.el poco x3 nfc almayi dusunuyorum uygun fiyatada buldum. Cihaz yurtdisi cihazi ve 2 imei atilmasi gerekiyor. Bunlarda suan imei atilabiliyor mu? Konularda aradim ama bulamadim. Imei atilabiliyorsa nasil atilabilir? Sizce cihazi almali miyim? Uzun süredir foruma uyeyim ve...
  8. asim03

Soru Rn7 pil durumum sizce iyi mi?

Les,35 saat olmaliydi.
  9. asim03

Rom Redmi Note 7 CrDroid 6.9 Android 10 (UnOffical) 30.08.2020

Gcam calismiyor yeni surumde . Hal3 enabled kodunj girdim build propa hala calismiyor.
  10. asim03

Yardım MiRoom Yapı kredi mobil açılmıyor

Uygulama ayarina girip izinlerden tum izinleri verip dener misin?
  11. asim03

Mod [Magisk] Ciaomeme Audio+

Baska bir arkadas daha yazmisti . Aramada hoparlöre alinca ses geliyor fakat gitmiyor redmi note 7 de
  12. asim03

Stabil bir sekilde çalıştı.redmi note 7 aosp tabanli rom kullanıyorum.
  13. asim03

Bütün android 10 cihazlar derken? rn7 ?
  14. asim03

Rom Redmi Note 7 Havoc OS 3.6 Rom (Android 10) (UnOffical) 24.06.2020

Ota var mi hocam suan havoc da
  15. asim03

Rom Redmi Note 7 Oxygen OS Stable OnePlus 7 Port | Android 10 /22.11.2020

Android 10 miui 11 den gecerken format dataya gerek var mi? Varsa kurmayacagim.
Üst Alt