Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gemini pro yapma yöntemi var eger herhangi bir unide okuyarsaniz ya da mezunsanizda kabul ediyor.yontemi google da bulabilirsiniz.bitmedi sanirim.onunla birlikte 1 yil 2 tb veriyordu
Edit. 9 aralik a kadar var.ogrenci belgesi isteyen kisimda mezuniyet diplomasi attiginizda da kabul ediyor...
Ben 2 tane go 1 yillik hesap actim.
Ilk olarak xiaomi cihazdan 2. Alan actim.
2. Asamada yeni gmail hesabi olusturdum
3. Asamada arkadasin linkindeki vpn i indirip hindistan vpn e baglandim.
4.asamada yeni hesabin bagli oldugu google play e girip odeme yontemleri kismindan sanal kartimi...
Evde bosta redmi note 10s vardi.deneyecegim ikinci alan açıp:)
1764964589
Oldu hocam xiaomi cihazda 2.alan olusturup dediklenirinizi yaptim.cokca tesekkurler
Evet hocam.chatgpt yi de yine ayni sekilde hindistan uzerinden kurdugum hesaptan indirdim
1764963972
O olabilir.benimki s24 ultra hocam.2. Alan yok maalesef
Su sekil oldu.ama dedigim gibi webden uygulamaya yonlendirmiyo kendi.uugulamaya girincede plus a yukselt yaziyor
1764963482
H
Yeni hindistan hesap olani actim app den hocam.direkt onunla baglandim zaten
Merhaba forumdaslar.Mtk islemcili Rn11 pro (viva) telefonum var. Uygun twrp yi yukledim.imei yi yeni attirdim(direnç islemiyle degil yazilimsal). Telefon mtk islemcili oldugu icin farkli rom kurmakta cekiniyorum. Twrp uzerinden nvdata, nvram yedekleyip rom degistirsem bunlari twrp den geri...
Googleandroidgentr deki keyfi hic bir forum sitesinden alamadim:) o zamanlarda vodafone 945 vardi bende perfect romlarini ben cikariyordum.hiddenking hocamida oradan hatirlarim:) hatırladığım kadarıyla sitenin sahibi bir kiz ve erkekti.siteyi sattilar andronovaya vermislerdi altyapiyi...