Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba forumdaslar.Mtk islemcili Rn11 pro (viva) telefonum var. Uygun twrp yi yukledim.imei yi yeni attirdim(direnç islemiyle degil yazilimsal). Telefon mtk islemcili oldugu icin farkli rom kurmakta cekiniyorum. Twrp uzerinden nvdata, nvram yedekleyip rom degistirsem bunlari twrp den geri...
Googleandroidgentr deki keyfi hic bir forum sitesinden alamadim:) o zamanlarda vodafone 945 vardi bende perfect romlarini ben cikariyordum.hiddenking hocamida oradan hatirlarim:) hatırladığım kadarıyla sitenin sahibi bir kiz ve erkekti.siteyi sattilar andronovaya vermislerdi altyapiyi...
Miui arayuzunde gelenek haline gelmis bir sorun var.her yeni guncellemede eski guncellemede giderilen sorun tekrar geliyor.miui 9 da arka planda calan muzik hafizayi temizlediğinde kapaniyordu.ayni sekilde bildirimlerin kaybolmasi sorunu.tam son guncellemelerde sorunu gideriyorlar yeni gelen...
Rn7 kullanıyorum.sadece bunda değil tüm gcamlerde ayni sorun vardı.verileri sifirladigimda dahi çalışmıyordu yani.yeni rom yükledim şuan çalışıyor.sanirim arkadaştada aynı hata vardı.
Bendeki tum gcamler şuanda bir zaman sonra gece modu ve hdr+ cekmemeye basliyor. Aynı sorundan muzdarip olan var mi? Telefonu yeniden başlatınca sıkıntısız çalışıyor tekrar.