Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba forumdaslar.Mtk islemcili Rn11 pro (viva) telefonum var. Uygun twrp yi yukledim.imei yi yeni attirdim(direnç islemiyle degil yazilimsal). Telefon mtk islemcili oldugu icin farkli rom kurmakta cekiniyorum. Twrp uzerinden nvdata, nvram yedekleyip rom degistirsem bunlari twrp den geri...
Hocam ozel mesajlar gitmiyor sanirim size.daha once yazmistim.
Kurulum nasil yapacagiz ve kurulumdan sonra imei yedekleyebilir miyiz.imei ucarsa ayni sekilde back up dan geri alabilir miyiz? Suan hyper os dayim bende
Sürüm bu hocam ama bende hyper os a gecmeyi dusunuyorum.direnc islemi yok.imei yazilmadi suan tele.1 ayi var kapanmasina.hyper os a gecip imei attirmayi düşünüyordum. orange fox daha önce yükledim telefon bootloop oldu recovery olarak yuklememe ragmen telefon orangefoz da aciliyordu.
Peki imei atildiktan sonra farkli rom kurduğumuzda imei ucar mi? Birde maliyeti hakkinda bilginiz var midir? Forum uzerinde yapilabilir mu uzak baglanti vs