Asiboyy kullanıcısının son içeriği

1. Asiboyy

Telefon Sıfırlandı ve Şifre İstiyor

denedim yine aynı terde kalıyor
  2. Asiboyy

denedim kardeşim ama olmuyor kopyalamıyor wifi ekranını çok geç açıyor zaten 5 kez üst üste basman lazım ondada kopyalanmıyor
  3. Asiboyy

tlf yabancı dil olmuş wifi ekranında tuş takımı açılmıyor sadece mı hesab ekranını açıyor ondada şifreyi doğru girdiğim halde kabul etmiyor
  4. Asiboyy

arkadaşlar tlf mıuı 10 rom yuklendı tlf kapandı açıldı activate this device diye mı hesap ekranına geldi şifreyi doğru yazdığım halde hata veriyor birisi yardım etsin
  5. Asiboyy

Yardım Root

xıaomi mi mix cihaza az önce root atıldı tlfntekrar başlaması lazım ama 25 dakıkadır mı ekranında donup kalıyor tlf aç kapa yapyım yine aynı tlf açılmıyor mı logosunda kalıyor
  6. Asiboyy

Yardım Root hakkında

Kardeşim Dün Gece Girdim Yoktun Şimdi Yine Girdim Yine Yoksun Eğer Hafta içi Olmazsa Cumartesi Yapalım Bu İşi
  7. Asiboyy

Yardım Root hakkında

T Tmm Kardeşim Eyvallah Sağolasın Ben Gece 1 de Evde Olurum Mesaj Atarım Müsait Olursan Yaparız Yoksa Canın Sağolsun
  8. Asiboyy

Yardım Root hakkında

Kardeşim Ben 4-12 Çalışıyorum Sabah 3 e Kadar Gece 12 den Sonra Müsait Oluyorum Başka Bir Yolu Yokmu Bunun
  9. Asiboyy

Yardım Root hakkında

Saat En geç 1 de evde olurum yap bir güzellik kardeşim madem senin için 5 dk sürüyor çöz Şu işi iş yerinde bilgisayarlar 70 lerden kalma dokunmaya korkyoyurm elimde kalır diye ben eve gidince yapalım bu işi olurmu
  10. Asiboyy

Yardım Root hakkında

1540319970 Bütün Versiyonlarını Denedim İndiriyor Yüklerken Veri Hatası Veri Hatalarla Sonuçlandı Deyip Kapanıyor
  11. Asiboyy

Yardım Root hakkında

Kardeşim Allah'ını seversen yeter en son tlf yere vurucam bütün hepsini denedim tlf da teamviewer var ID numarası veriyor istersen onu göndereyim yada eve gidince pc den göndereyim bağlan hallet şu işi allah aşkına
  12. Asiboyy

Yardım Root hakkında

1540318634
  13. Asiboyy

Yardım Root hakkında

Yükledim kardeşim 1540318169 Yükledim kardeşim
  14. Asiboyy

Yardım Root hakkında

Kardeşim ben Erzurum luyum sen bu işi çöz sana söz on numara Oltu taşı tesbih ben gönderecem
Üst Alt