asfadam kullanıcısının son içeriği

1. asfadam

İnceleme Xiaomi 11T veya Mediatek cihaz almayın

F3 den mecburen bu cihaza geçtim bariz fark var snapdragon işlemci kat kat daha iyi
  2. asfadam

Çözüldü Mi 11T vs Poco F3

Hocam mi 11t aldım artık
  3. asfadam

Çözüldü Mi 11T vs Poco F3

İki cihaz arasında kaldım bir dönem kısa süreliğine denemek için poco F3 aldım ama pek memnun kalmadım belki cihazdan kaynaklı diye düşünüyorum.pubg de 60 FPS i bile zor veriyordu. Sorun şu ki poco F3 5250 TL ve kayıtlı ama mi 11T 6500 TL ve IMEI atılmış halde sizce hangisini seçmeliyim?
  4. asfadam

Soru Poco F3 Nasıldır?

Bir bende sıkıntı var sanırım pubg de 60 FPS bile alamıyorum. Reset vs herşeyi denedim.
  5. asfadam

Soru Antutu Skorum Nasıl poco x3 pro ?

Çok ilginç gerçekten hocam tek bende değil arkadaşımda ve kuzenimde de aynı telefon var onlarda benim gibi sorunlar yaşıyorlar çok şaşırdım.
  6. asfadam

Sorun olsa sırf oyunda kalmaz her alana yansır bu akıllı telefonlar baya hassas cihazlar, bir tane kernel dosyasından birşey yanlış çalışsın telefon kullanılamaz olur bence siz oyunu yüksek saatlerde ve kalabalık haritalarda denemediniz çünkü YouTube test videolarında da oyun hdr da drop yiyor
  7. asfadam

İlginç hdr da birkaç dakikada bende drop yiyor bir süre sonra 30-20 lere düşüyor cihaz da bir sıkıntı da yok.
  8. asfadam

Pubg de peki hdr da sabit 60 veriyor mu çünkü şu an akıcı da bile sabit 60 alamıyorum 😁
  9. asfadam

Oyunlarda bariz fark var mı?
  10. asfadam

Yardım Isınma sorunu

Bende de ısınma yok tr romu kullanıyorum sadece bir ara şarjda oynarken ve kılıf varken ısınıp donuyordu artık son güncellemeden sonra öyle yapınca bile donmuyor.
  11. asfadam

Yardım Poco X3 Pro IMEI Yenilenmedi

Nerden buluyorsunuz bu yalanları yok böyle birşey kardeşim bir zahmet git IMEI de attır yani kaçak aldıysan
  12. asfadam

Ana Başlık Poco X3 Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları]

Kamerası daha kötü günlük kullanımda NFC daha iyi çünkü pil daha iyi gidiyor bence asla geçme
  13. asfadam

Soru .

Kamerası için 3k değmez yoksa güzel cihaz zaten x3 NFC den daha hızlı bir cihaz ama güncelleme almıyor artık gidip rom atarsın vs... bilemem ama 2.5k üstü vermem ben şahsen ama 2.5k alacağın en iyi cihazda budur. 1671281413 Note 8 pro ya 2.5k vermek F1 e 2.5k vermekten nasıl daha mantıklı değil 😀
  14. asfadam

Soru Telefonu 30 hz olarak kullanmak.

Artık Xiaomi nin yeni cihazlarında AdaptiveSync var bu özellik sayesinde telefon kendini 30,48,50,60,90,120 yenileme hızlarına ayarlayabiliyor ama bunu biz seçemiyoruz mesela ben sürekli 30 hz de kullanmak istiyorum batarya için tabi MIUI ve diğer uygulamalar buna göre optimize edilmemiş...
  15. asfadam

Yardım Poco X3 Pro Galeri Pil tüketimi

Şunları deneyiniz(sırası önemli değil hangisi işe yararsa); 1.Verileri temizle ya da güncellemeyi kaldır. 2.Mi hesabınızı kapatın geri açın. 3.Galeri uygulamasını bir önceki güncelleme ile güncelleyin en sonda ki güncellemeyi kaldırıp. 4.telefonu sıfırlayın:/
Üst Alt