Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki cihaz arasında kaldım bir dönem kısa süreliğine denemek için poco F3 aldım ama pek memnun kalmadım belki cihazdan kaynaklı diye düşünüyorum.pubg de 60 FPS i bile zor veriyordu. Sorun şu ki poco F3 5250 TL ve kayıtlı ama mi 11T 6500 TL ve IMEI atılmış halde sizce hangisini seçmeliyim?
Sorun olsa sırf oyunda kalmaz her alana yansır bu akıllı telefonlar baya hassas cihazlar, bir tane kernel dosyasından birşey yanlış çalışsın telefon kullanılamaz olur bence siz oyunu yüksek saatlerde ve kalabalık haritalarda denemediniz çünkü YouTube test videolarında da oyun hdr da drop yiyor
Bende de ısınma yok tr romu kullanıyorum sadece bir ara şarjda oynarken ve kılıf varken ısınıp donuyordu artık son güncellemeden sonra öyle yapınca bile donmuyor.
Kamerası için 3k değmez yoksa güzel cihaz zaten x3 NFC den daha hızlı bir cihaz ama güncelleme almıyor artık gidip rom atarsın vs... bilemem ama 2.5k üstü vermem ben şahsen ama 2.5k alacağın en iyi cihazda budur.
1671281413
Note 8 pro ya 2.5k vermek F1 e 2.5k vermekten nasıl daha mantıklı değil 😀
Artık Xiaomi nin yeni cihazlarında AdaptiveSync var bu özellik sayesinde telefon kendini 30,48,50,60,90,120 yenileme hızlarına ayarlayabiliyor ama bunu biz seçemiyoruz mesela ben sürekli 30 hz de kullanmak istiyorum batarya için tabi MIUI ve diğer uygulamalar buna göre optimize edilmemiş...
Şunları deneyiniz(sırası önemli değil hangisi işe yararsa);
1.Verileri temizle ya da güncellemeyi kaldır.
2.Mi hesabınızı kapatın geri açın.
3.Galeri uygulamasını bir önceki güncelleme ile güncelleyin en sonda ki güncellemeyi kaldırıp.
4.telefonu sıfırlayın:/