asfadam kullanıcısının son içeriği

1. asfadam

Çözüldü Mi 11T vs Poco F3

İki cihaz arasında kaldım bir dönem kısa süreliğine denemek için poco F3 aldım ama pek memnun kalmadım belki cihazdan kaynaklı diye düşünüyorum.pubg de 60 FPS i bile zor veriyordu. Sorun şu ki poco F3 5250 TL ve kayıtlı ama mi 11T 6500 TL ve IMEI atılmış halde sizce hangisini seçmeliyim?
  2. asfadam

Soru Telefonu 30 hz olarak kullanmak.

Artık Xiaomi nin yeni cihazlarında AdaptiveSync var bu özellik sayesinde telefon kendini 30,48,50,60,90,120 yenileme hızlarına ayarlayabiliyor ama bunu biz seçemiyoruz mesela ben sürekli 30 hz de kullanmak istiyorum batarya için tabi MIUI ve diğer uygulamalar buna göre optimize edilmemiş...
  3. asfadam

Yardım Game turbo nun artık doğru çalışmaması.

Game turbo belki farkettiniz mi bilmem ama eskiden direk FPS i gösteriyordu şimdi oyunu 30 FPS e alsam da oyun 40 FPS verse de sürekli sabit 60 gösteriyor tabi gerçekte cihaz o kadar vermiyor MIUI 12.5 ve sonrasında ve bazı tellefonlarda power monitor bu işi çözsede MIUI 12 de altında kalan...
  4. asfadam

Çözüldü Dışarıdan gelen APK'yi hiçbir şekilde yükleyemiyorum

Merhabalar;telefonum POCO X3 PRO sürüm 6/128 MIUI 13.0.1. Google Play haricinde hiçbir kaynaktan APK yükleyemiyorum(bilinmeyen kaynaklara izin verdim) mesela fortnite ı bile yükleyemedim split APK de hata veriyor eski sürüme mi dönmem lazım?
  5. asfadam

Soru Pocophone F1 MIUI 12.5 alacak mı?

Mi8(düzeltme) MIUI 12.5 gelecek,aynı dönemde çıkmış aynı soc u kullanan F1 de MIUI 12.5 alacak mı?
  6. asfadam

Soru Hoparlör bozuldu

https://m.n11.com/xiaomi-pocophone-f1-buzzer-hoparlor-orjinal-tamir-seti-hediye-P369477869 Bu yedek parça hoparlör mü anten mi bozulan hoparlörümün yerine takılır mı?
  7. asfadam

Rom Pocophone F1 12.0.3.0.QEJMIXM

Yeni güncelleme geldi.
  8. asfadam

Yardım Telefonlarda darboğaz?!!!

Genel olarak tüm Xiaomi cihazlarda mi var bilmiyorum ama iki cihazdan da test ettim cihazlar oyunlarda darboğaz yapıyor yani cihazın ne Rami ne işlemcisi ne ekran kartı sözde zorlanmasına rağmen oyunlar iğrenç ötesi bir performans veriyorlar bunun nedeni ne bilerek mi yapıyor?
  9. asfadam

Soru MIUI da ekran yenileme hızını değiştirme?

Rootlu ya da rootsuz 60 Hz olan ekranı 30 a çekme ihtimali var mı? 70-80 e yükselebiliyor diye biliyorum peki tersi de mevcut mu?
  10. asfadam

Soru Fornite da 60 FPS kilidini açma?

Gfxtool benzeri bir program var mı? Cihazım da sdm845 var sözde 60 FPS destekliyor (Samsung s9 da açıyor) ama 30 fos de bunu nasıl artırabilirim
  11. asfadam

Soru Orjinal batarya

https://m.n11.com/xiaomi-mi-pocophone-f1-bm4e-orijinal-batarya-pil-P438698442 https://teknikmi.com/urun/xiaomi-pocophone-f1-batarya-degisimi-orjinal/ Bu ürünler orjinal mi? Orjinal takabileceğim yer var mı? Bataryas değişimi hakkında bilgisi olan var mı
  12. asfadam

Yardım ANTUTU larda feci gerileme, bilerek mi yapılıyor?

Elimde 3 Xiaomi telefon var; Pocophone F1 k, ortalama 340-60k larda olan antutu 3 kez test etmeme rağmen 220k yı geçmedi. Q11.0.9.0 Redmi Note 8 160k-180k larda olan ortalama 120k yı geçmedi. P11.0.5.0 Redmi Note 6 Pro 130k-150k larda olan ortalama 100k yı bile geçmedi P11.0.5.0 Tüm...
  13. asfadam

Soru Pocophone F1 panel öğrenme

İki panel kullanılmış,ben öğrenemedim sanırım root gerekliymiş,rootlu cihaz var ise bakabilir mi?
  14. asfadam

Yardım Delta Servis

Bugün ekran yanması ve hayalet ekran için servisi aradım dedim ki garanti kapsamına girer mi bana hayır girmez tarzında bir cevap verdiler ama internette okuduğum kadarıyla değiştiren değiştirmiş yani yine de göndereyim mi? Zaten biliyorsunuz bu kronik bir problem bu cihazı kullanın başına...
  15. asfadam

Soru Planlı eksiltme mi?

11.0.5.0 sürümü yüklü pugb de akıcı da bile donmaları hissetmeye başladık,antutu da 34.sıralada olan telefon için normal mi? 6/64
Üst Alt