Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 13 pro plus Drinç yapıp imei kaydı yapan arkadaşlar cevap verebilir mi bu işlemi yapınca blootloader kilidi açılıyor mu güncelleme alıyor mu sıfırlama sorun çıkıyor mu bilgi verebilir misiniz bu konuda.
Arkadaşlar 1.0.3.0 UNOCNXM Hper OS yüklesem orjinal rom yükenir belki
Bootloader kilitini açarım diye şimdi sadece ingilizce rom kaldı yada nasıl türkçe yaparım nasıl kurtulurum bu romdan yardım edin lütfen
Merhaba dostlarlar Redmi note 13 pro plus telefonuma endonezya stock rom atmak istiyorum bootlader kilidini açmadan bu mümkün mü acaba hiç güncelleme almıyor yardımcı olabilir misiniz...
Benim cihaz : 23090RA98C
14.0.3.0.0.ΤΝΟΜΙΧΜ
Arkadaşlar virustotal mobil sitesinden APK taratmak istiyorum eskiden tarıyordu sorun yoktu ama artık 50 MB APK bile taramıyor şu hatayı veriyor nasıl düzeltilir bu hata
Redmi note 10 pro endonazya miui 12.55 kullanıyorum bazı sorunlar var nasıl çözerim bluetooth açılmıyor kamera gece modu mor çekiyor nasıl düzeltirim arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler