aseyhmus kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Redmi note 13 pro plus imei kaydı

Redmi note 13 pro plus Drinç yapıp imei kaydı yapan arkadaşlar cevap verebilir mi bu işlemi yapınca blootloader kilidi açılıyor mu güncelleme alıyor mu sıfırlama sorun çıkıyor mu bilgi verebilir misiniz bu konuda.
  2. A

Yardım Çin Hyper OS nasıl kurtulurum

Arkadaşlar 1.0.3.0 UNOCNXM Hper OS yüklesem orjinal rom yükenir belki Bootloader kilitini açarım diye şimdi sadece ingilizce rom kaldı yada nasıl türkçe yaparım nasıl kurtulurum bu romdan yardım edin lütfen
  3. A

Yardım Stock rom kurmak istiyorum

Merhaba dostlarlar Redmi note 13 pro plus telefonuma endonezya stock rom atmak istiyorum bootlader kilidini açmadan bu mümkün mü acaba hiç güncelleme almıyor yardımcı olabilir misiniz... Benim cihaz : 23090RA98C 14.0.3.0.0.ΤΝΟΜΙΧΜ
  4. A

Rom Redmi Note 10 Pro (sweet) Endonezya MIUI 14 A13

Cihaz: Redmi Note 10 Pro Endonezya Sürüm: V14.0.2.0.TKFIDXM | 13.0 Endonezya Kararlı Rom Fastboot Rom : https://bigota.d.miui.com/V14.0.2.0.TKFIDXM/sweet_id_global_images_V14.0.2.0.TKFIDXM_20230321.0000.00_13.0_id_8e9aac828d.tgz
  5. A

Yardım Virustotal sayfası hata veriyor

Arkadaşlar virustotal mobil sitesinden APK taratmak istiyorum eskiden tarıyordu sorun yoktu ama artık 50 MB APK bile taramıyor şu hatayı veriyor nasıl düzeltilir bu hata
  6. A

Yardım Redmi note 10 pro endonazya miui 12.55

Redmi note 10 pro endonazya miui 12.55 kullanıyorum bazı sorunlar var nasıl çözerim bluetooth açılmıyor kamera gece modu mor çekiyor nasıl düzeltirim arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler
  7. A

Yardım Hangi sürüm en iyisi

Redmi note 10 pro Hangi sürüm en iyisi en stabil en hızlı hangisi
  8. A

Yardım Redmi note 10 pro yardım

Bu hatayı alıyorum lütfen yadım edin
  9. A

Yardım Redmi Note 9S rom

Hocam Redmi Note 9S endonezya rom nerden bulabilirim
Üst Alt