Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RevolutionOS (RevOS)
RevOS olarak bildiğimiz MIUI tabanlı romu yapan arkadaşlar AOSP rom yapmışlar.
Rom Gün İçinde Yeni Yayınlandı.
AOSP rom Saf Android deneyimini yaşamak isteyenler için güzel bir alternatifdir.
İndirilecek Dosyalar
Linkte FW ve DFE mevcuttur sorunsuz olarak kurup...
RevolutionOS (RevOS)
RevOS olarak bildiğimiz MIUI tabanlı romu yapan arkadaşlar AOSP rom yapmışlar.
Rom Gün İçinde Yeni Yayınlandı.
AOSP rom Saf Android deneyimini yaşamak isteyenler için güzel bir alternatifdir.
İndirilecek Dosyalar
Linkte FW ve DFE mevcuttur sorunsuz olarak kurup...
Mi 9T - RevOS 20.1.31
Cihaza viper4androidFX kurduğum da görsel de ki uyarıyı alıyorum. Normalde çok takmam Magisk zararlı uygulamaları Repodan yükletmiyor zaten ama yine de size danışman istedim bilgisi olan veya yaşayan var mı?
LineageOS, cihazınız için stok Android performansı ve güvenilirliğini sunmak için tasarlanmış, Android 10'un topluluk tarafından oluşturulmuş ücretsiz bir AOSP Romdur.
LineageOS, Android topluluğundaki birçok kişinin ekstra katkılarıyla Android Açık Kaynak Projesi'ne dayanmaktadır. Herhangi bir...
Pixel Experience AOSP tabanlı saf android içeren stabil bir romdur.
Şarj ve hız konusun da en hızlı romlardandır kendi cihazımda 1 ay kullandım.
Romun içinde GApps dahildir ekstradan kurmanıza gerek yok.
Kurmadan önce cihazınında MIUI 11 (Andorid10) olmalıdır eğer yoksa FİRMWARE yüklemesi...
merhabalar arkadaşlar cihazıma bugün pixel rom kurayım dedim nerde hata yaptım bir fikrim yok fakat fastboot modda kaldı mi flash ile rom atayım dedim Nescafe656 arkadaşımın açtığı konuya uyarak stock rom yüklemek istiyorum fakat yüklemiyor bi hata vermiyor 1000 saniye kadar bekledim flashing de...
HovocOS kullanmadım Sourcgeforge'da gezerken gördüm kuranlar ekran görüntüslerini atarsa sevinirim.
(Romu bizzat kendim kullanmadım fakat genel olarak AOSP romların çok daha performanslı olduğunu söyleyebilrim)
Dosyalar
Vendor: Xiaomi Firmware Updater
Rom: Havoc-OS - Browse /davinci at...
Öncelikle Merhabalar
2 aydır kullanmakta olduğum Mi 9T Cihazım da denemediğim rom yok (AOSP) dahil.
Dün Miflash ile MIUI 10.3.11.0 Global romunu kurdum ve şarj performansı ve genel performans olarak hem custom hem aosp romlardan çok daha stabil.
Bu planlı eskitme muhabbeti kesinlikle XİAOMİ...
Merhabalar şuan RevOS 20.1.31 yüklü ve bugün MiRoom MIUI 11 Stable sonunda Mi 9T için çıktı sizde geçmelimiyim ufak tefek özelleştirmeler benim için önemli şarj ve performans da RevOS dan çok memnunum ama kararsız kaldım.
Merhabalar Mi 9T 6/128 cihazım mevcut cihazda şuan xiaomi.eu 11.0.2 yüklü aslında çok da memnunum fakat sıkıldım diyebilirim. Miroom ve pixel expreince arasında kaldı kullananlar tavsiye verebilirler mi?
miroom betası mevcutmuş betada ne gibi sorunlar mevcut.
aosp pixel romunu kullanan var mı ne...
Arkadaşlar cihazıma rom yüklüycem daha 3 ay daha açık kalacak cihaz 2. Simi kullanmadım bile rom atarsam bi sıkıntı olur mu cihaz yarın unlock oluyor teşekkürler
Merhabalar cihazım mi logosunda kalıyor recovery veya fastboota moda girmiyor ses kısma ve güç tuşuna bastığım da tekrar kapanıp mi logosunda kalıyor çözümü mevcut mu acaba
Aosp Romlar için kullanabilirsiniz kendim pixel experience (pie) romunda stabil olarak kullanıyorum.
global-eu-mı room gibi mıuı tabanlı romlar da denemedim denerseniz çalışıp çalışmadığını yazabilirsiniz.
Kurulum: TWRP ile kurmanız gerekiyor magisk ile kurmayınız.
Link Nokia (HDM) Kamera