Asdffsolider kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım İnfinix note 11s dokunmatik problemi

Telefonu 4 gün önce aldım ama şöyle bir durumla karşılaştım Öncelikle klavyeden yazı yazarken sağ ve sol tarafta kalan tuşlara bastığımda gayet normal çalışıyor ama ard arda hızlıca basınca algılamıyor tekrardan normal basınca algılıyor Aynı durum YouTube da da söz konusu ekranın en kenar...
  2. A

Alış Amazfit verge alınır

Temiz amazfit verge almak istiyorum garanti vs önemli değil ekran kasa temiz olsun yeter ondan dolayı uygun fiyatlı arıyorum Gaziantepteyim Gaziantep dışındaki satıcıda iletişime geçebilir kargo ile halledilir
  3. A

Alış Akıllı saat alınır

Akıllı saat almak istiyorum şuan Samsung fit 2 ve mi band 5 kullanıyorum amazfit serisi veya başka markalar da olabilir
  4. A

Yardım Amazfit verge'ye watch droid kurmak

Xiaomi amazfit verge akıllı saatime watch droid kurmak istiyorum fakat nasıl kurulacağını bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan kişilerden yardım etmelerini rica ediyorum
  5. A

Yardım ACİL ACİL AMAZFİT VERGE

Arkadaşlar bu yıl mayıs ayında evofone den AMAZFİT verge aldım Sizce AMAZFİT verge yi lg style watch ile takas etmek sizce mantıklı mı
  6. A

Yardım AMAZFİT verge satıp huawei watch gt 1 almalımıyım

Soru basit 4 ay kullandığım 20 ay garantili amazfit verge yi satıp 1 yıl garantili huawei watch gt 1 almak mantıklı mı sizce
  7. A

Yardım AMAZFİT verge vs samsung galaxy watch active 1

Bi tarafta 4 ay kullandığım evofone den aldığım AMAZFİT verge cihazım var satıp 3 aylık samsung galaxy watch active 1 almak mantıklımı üst para felan vermeyeceğim satıp aynı fiyata alacağım sizce değer mi watch active in garanti ve kutusu kayıp bu arada
  8. A

Yardım Xiaomi note 6 pro ekran sürekli kapanıp açılıyor

Geçen gün bil ve fetheti indirdim açtım ekran çok hızlı Bir şekilde kararıp açılıyordu bugünde youtube da aynı şey başıma geldi sürekli çok hızlı bir şekilde kararıp açılıyor durmadan Yardıım
  9. A

Yardım Akıllı telefon üreticilerinden çalışmak

Evet bu soru belki ilk defa soruluyor Ben yazılım okuyacağım ve telefonlarla aram çok iyi Google huawei xiaomi Apple oppo nokia vs akıllı telefon üreticilerinde çalışmak için ne gerekiyor google ın yılda 4000 kişiyi işe aldığını biliyorum diğer firmalar hakkında bilgi almak istiyorum
  10. A

Yardım Note 8 pro mu gm 9 pro mu

Sıfır 2 yıl telpa garantili gm 9 pro 1300 Yurtdışı kayıtsız kullanılmış note 8 pro 1350 Sizce hangisi dls clash gibi oyunlar oynuyorum 3 yıl idare etmeli beni çok yoğun oyun oynamıyorum günde 1 saat
  11. A

Yardım Note 8 pro vs mi 8

Arkadaşlar şöyle sıralayayım 1-note 8 pro 128gb 6gb Ram sıfır pasaport kayıtlı 1500 tl den 1350 tl pazarlık yaptım 2-mi 8 64gb 6gb Ram 2 aylık kayıtsız imei bile atılmamış 1700 tl kutu yok sadece şarj ve telefon Bütçem çok az note 8 pro için uygun ama çok zorlarsam mi 8 de alabilirim telefon...
  12. A

Satış AMAZFİT verge kutulu garantili faturalı

10 mayıs 2020 de alındı 3 hafta kullandım sonra koydum kenara 21 ay Xiaomi distribütör garantili
  13. A

Soru Note 8 pro vs mi 8

1350 tl ye note 8 pro 128/6 gb sıfır kayıtlı cihaz 1700 tl ye 64/6 gb mi 8 3 ay kullanılmış pasaport kayıtlı sizce hangisi bütçem mi 8 i biraz aşıyor Bu arada 1 ay bile kullanmadığım 2 aydır kenarda duran AMAZFİT verge var evofone den aldım Xiaomi garantili 21 ay garanti daha var 550 tl gibi...
  14. A

Yardım Note 8 pro vs poco f1

Arkadaşlar 1500 tl ye 1 haftalık spot note 8 pro var birde 1 yıl distribütör garantili 1 yıl kullanılmış poco f1 var 1300 tl hangisini almalıyım
Üst Alt