Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu 4 gün önce aldım ama şöyle bir durumla karşılaştım
Öncelikle klavyeden yazı yazarken sağ ve sol tarafta kalan tuşlara bastığımda gayet normal çalışıyor ama ard arda hızlıca basınca algılamıyor tekrardan normal basınca algılıyor
Aynı durum YouTube da da söz konusu ekranın en kenar...
Temiz amazfit verge almak istiyorum garanti vs önemli değil ekran kasa temiz olsun yeter ondan dolayı uygun fiyatlı arıyorum
Gaziantepteyim
Gaziantep dışındaki satıcıda iletişime geçebilir kargo ile halledilir
Xiaomi amazfit verge akıllı saatime watch droid kurmak istiyorum fakat nasıl kurulacağını bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan kişilerden yardım etmelerini rica ediyorum
Bi tarafta 4 ay kullandığım evofone den aldığım AMAZFİT verge cihazım var satıp 3 aylık samsung galaxy watch active 1 almak mantıklımı üst para felan vermeyeceğim satıp aynı fiyata alacağım sizce değer mi watch active in garanti ve kutusu kayıp bu arada
Geçen gün bil ve fetheti indirdim açtım ekran çok hızlı Bir şekilde kararıp açılıyordu bugünde youtube da aynı şey başıma geldi sürekli çok hızlı bir şekilde kararıp açılıyor durmadan
Yardıım
Evet bu soru belki ilk defa soruluyor
Ben yazılım okuyacağım ve telefonlarla aram çok iyi
Google huawei xiaomi Apple oppo nokia vs akıllı telefon üreticilerinde çalışmak için ne gerekiyor google ın yılda 4000 kişiyi işe aldığını biliyorum diğer firmalar hakkında bilgi almak istiyorum
Sıfır 2 yıl telpa garantili gm 9 pro 1300
Yurtdışı kayıtsız kullanılmış note 8 pro 1350
Sizce hangisi dls clash gibi oyunlar oynuyorum
3 yıl idare etmeli beni çok yoğun oyun oynamıyorum günde 1 saat
Arkadaşlar şöyle sıralayayım
1-note 8 pro 128gb 6gb Ram sıfır pasaport kayıtlı 1500 tl den 1350 tl pazarlık yaptım
2-mi 8 64gb 6gb Ram 2 aylık kayıtsız imei bile atılmamış 1700 tl kutu yok sadece şarj ve telefon
Bütçem çok az note 8 pro için uygun ama çok zorlarsam mi 8 de alabilirim telefon...
1350 tl ye note 8 pro 128/6 gb sıfır kayıtlı cihaz
1700 tl ye 64/6 gb mi 8 3 ay kullanılmış pasaport kayıtlı sizce hangisi bütçem mi 8 i biraz aşıyor
Bu arada 1 ay bile kullanmadığım 2 aydır kenarda duran AMAZFİT verge var evofone den aldım Xiaomi garantili 21 ay garanti daha var 550 tl gibi...