asdemirtas kullanıcısının son içeriği

1. asdemirtas

Sohbet Mi 14 İçin Ekran Koruyucu Ve Kılıf Tavsiyeleri

Ben özellikle hayalet ekran bakmıştım ama hayalet ekran kullanılırsa ekran içi parmak izi kullanılamıyor. Ekran camını telefoncuda yaptırmıştım, sorunsuz kullanıyorum. Kılıf konusunda orijinali çok güzel, birkaç ay önce temu dan 15-tl ye şeffaf kılıf almıştım onu da kullanıyorum arada. Bir de...
  2. asdemirtas

Soru Xiaomi 14 Server Kayıt

Tek sim için 80-90 usd ler söyeleniyordu şuan herkes 50 usd ye yapıyor. Çift sim fiyatı ne acaba? Kayıt yaptıracağız ama imei bulamadık, eski telefon yok elimizde.
  3. asdemirtas

Çözüldü Hassas bildirim Hk.

söylenildiği gibi yaptım, komutu yapıştırdıktan sonra enter dedim ve herhangi bir şey yapmadım. sonra bir siteden deneme yaptım yine bildirim gizli geldi. Telefon Xiaomi 14 Saat Watch GT4 1739718991 Telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Teşekkürler.
  4. asdemirtas

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

imei olarak telefonun kendi numarasını mı vereceğiz, işleyiş nasıl oluyor? 1 fiziki + 1 e-sim var hangisi verilmeli
  5. asdemirtas

Diğer Xiaomi 14 Ultra EU Rom HyperOS 2.0 HyperAI yapay zeka özelliği.

Xiaomi 14'te de görünüyor ama nasıl kullanıldığını çözemedim. Uzun zamandır fotoğraf düzenleme kısmında AI ile silme, düzeltme yapabiliyorum ama.
  6. asdemirtas

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

Xaiomi 14 kullanıcısı olarak benim için hiçbirinin geçerli olmadığını belirteyim.
  7. asdemirtas

Bu ilettiğiniz genel bildirim hatalarıyla alakalı, asıl konu android 15 güncellemesi ile gelen hatalar.
  8. asdemirtas

Sorun Android 15 güvenlik gereksinimlerinden kaynaklı, adam akıllı bulunmuş bir çözüm yok benim araştırdığım kadarıyla. Çözüm diye sunulan şeyler de herkeste geçerli olmuyor.
  9. asdemirtas

utku5716 Hocam server kaydını yaptırdığınız arkadaşın iletişim bilgilerini özelden iletebilir misiniz?
  10. asdemirtas

Evet hocam xiaomi lerde gelişmiş bildirimler yok, olan cihazlarda yapanlar düzeldiğini söylemiş. Az önce Huawei müşteri hizmetleri ile görüştüm, bu durumu fark ettiklerini söylediler. Öngörü olarak en geç martta güncelleme ile çözeceklerini, bunun Android güvenlik ayarlarından kaynaklandığını...
  11. asdemirtas

Bu sorun anladığım kadarıyla Android 15 ile gelen bir saçmalık. Pixel dahil tüm telefonlarda ve tüm saat markalarında karşılaşılan bir saçmalık. Reddit'te eepy araştırdım ve şöyle bir kaynak buldum. ADB kısmını bilmediğim için yorum yapamıyorum ama yetkinliği olanlar riskli bir durum değilse...
  12. asdemirtas

60 dolar iyi fiyat. Halen 80-100 dolar isteyenler var çok garip. Ben henüz yaptırmadım ama yakında yaptıracağım.
  13. asdemirtas

Hocam bahsettiğiniz ayarları detaylı anlatabilir misiniz, hiçbir yerde bulamadım bu ayarları
  14. asdemirtas

Aynı durum Android 15 güncellemesi sonrası bende de var. Saatim Huawei Watch GT4, sinir ediyor özellikle kod gelen mesajlara bakamamak. Kesin çözümü nedir bunun şimdi, var mı acaba?
  15. asdemirtas

Çift sim mi yaptırdınız siz? Xiaomi 14 için de çift sim mümkün mü?
Üst Alt