asdasdamar33 kullanıcısının son içeriği

1. asdasdamar33

Satıldı Arızalı Mi 9T Pro

Cihaz 20.11.2020 Tarihinde sarjda iken kapanmış ve birdaha açılmamıştır. Teknik servise götürüldü. Arızası sarj entegresi yandı fakat biz yapamiyoruz dendi. Telefon 15 gündür çekmede duruyor satmaya karar verdim. Cihazım daha önce tamir görmemiştir ve orjinaldir. Ekranı kamerası vs vs hiçbir...
  2. asdasdamar33

Arızalı Mi 9T Pro

Merhabalar iyi forumlar. 10 aylık mi 9t pro cihazım sarjda iken kapanmış ve birdaha açılmamıştır. Servise götürdüm baktılar sarj entegresi yanmış fakat bunu biz yapamıyoruz isterseniz Ankara veya İstanbul'a gönderip yaptıralım dediler bende kalsın dedim. Cihaz 15 Gündür çekmede yatıyor. 6-128GB...
  3. asdasdamar33

Yardım İmei repair sorunu

Merhabalar. 3 gün önce mi 9t pro cihazıma repair işlemi yaptım. İmei sorguladığımda sorun yok attığım imei çıkıyor ama bugün gelen mesajda farklı bir imei var. Bugün tekrar qcn yedeği aldım jja ile açtım telefondaki imei çıkıyor. Ama gel gelelim mesajda başka bir imei. Sorun nerede olabilir...
  4. asdasdamar33

Çözüldü Mİ 9T Pro - PC Görmüyor

Merhabalar. Cihazım mi 9t pro. Usb ile pcye bağlıyorum sadece şarj oluyor, bildirim çubuğuna hiçbirşey gelmiyor. Başka pc de denendi sorun yok. Aynı pcde xiaomi modelleri denendi sorunsuz çalışıyor ama benim cihazım bir türlü görmüyor. Driverler falan sorunsuz. Ayrıca cihaza otg kablosu...
Üst Alt