asauult kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Çağrı sırasında ekran açılmıyor

Merhaba arkadaşlar. Size son zamanlarda yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Telefonda çağrı sırasında örneğin ekran kapandı, power tuşu ile ekranı açııyorum ama ekran açılmıyor, tuş kilitlidir diye parmakizine basıyorum ekran 1 saniyeliğine açılıp kapanıyor. Bu sorunu uzun zamandır...
  2. A

Soru Macbook İle Twrp Nasıl Yüklerim Ya Da Bilgisayarsız Nasıl Yüklerim Twrp Silinmiş

Redmi Note 7 kullanıyorum, çok da memnunum. Bu aralar biraz kasmalar donmalar başladı başka bir roma geçmek istedim bir baktım TWRP uçmuş. TWRP yüklemek istedim ama Macbook üzerinden TWRP yükleme konusunda bir anlatım buldum yaptım sorunsuzz şekilde adımları yapmama rağmen TWRP ekranı gelmedi...
  3. A

Soru Magisk Ahize Modülü Var Mı?

Magisk modülü arıyorum Dolby, Viper ve diğer ses modülleri genelde hoparlörü coşturuyor ahize ile ilgili bir modül yok mu ?
  4. A

Yardım Redmi Note 7 Ahize Sesi Kısık Nasıl Çözerim

Cihazımda Miui 10-11 yüklü iken ses çok iyiydi. Şuan Meizu cihazım da var ahize sesini fulleyince hoparlör gibi ses veriyor. Kapalı alanda çok yüksek açık alanda ise çok rahat duyuluyor. Ama Note 7 cihazımda ise ses kapalı anda rahat duyuluyor. Açık alan çarşı,pazarda ise ahizeden ses duymak...
  5. A

Yardım Kamera Hatası

Cihazımda kamera açılıyor. Fotoğraf,Portre,Pro Mode açılıyor ama Video bölümüne geçince hata veriyor alta ekledim.
  6. A

Yardım Ahize sorunsalı

Bir yıla yakındır çektiğim ahize kısıklığı sorunu; MIUI 12.5.1 ile çözülmüştü. Telefonla görüşürken sesi bile kısıyordum. (Benim şahsi fikrim) Sonra herhalde ya Mi hesabımı ya da Google hesabımı girdim. Telefonu güncelledim. Ahize sesi içine kaçtı. Başka bir sorun da olabilir ama temiz...
  7. A

Yardım Redmi Note 7 Ahize Sesi Kısıklığı Sorunu

Redmi Note 7 cihazımın telefon görüşmelerinde ahize sesi kısık geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Miui 12 stok rom yüklü.
Üst Alt