asanoguz kullanıcısının son içeriği

1. asanoguz

Yardım Mi 13 MIUI 14 Global

Herkese merhaba, bugün Mi 13 aldım fakat MIUI 14 Çin Rom yüklü ve telefon bu sebeple İngilizce. MIUI 14 global rom bulabilme imkanım nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  2. asanoguz

Yardım Mi Note 10 Şarj Sorunu

Merhaba, dün Mi Note 10 aldım. Telefonu şarj ederken %70 e geldiğinde şarjı yeniden başlatıyor ve şarja devam ediyor. Birkaç kez daha yapıyor bunu. Sorun ne olabilir? Bu arada cihazı satın aldığım yer 30W şarj yerine 18W lık şarj aleti vermiş bugün fark ettim. Cihazda mı sorun var yoksa...
  3. asanoguz

Yardım Mi 9T Tema Sorunu

Selamlar, tema uygulamasından indirdiğim temayı uyguladığımda cihaz 15 dk sonra kendini sıfırlıyor varsayılan temaya geçip duvar kağıdını değiştiriyor. Sebebi ne olabilir. Global Sürüm 11.04 Android 10
  4. asanoguz

Çözüldü Mİ9T TWRP Sorunu

Merhaba, Son TWRP'yi yüklüyorum fakat fastboot ekranına geliyor. Son sürüm Android Q için benin cihaz Android 9 Sebebi bu olabilir mi?
  5. asanoguz

Soru Mİ9T Güncelleme Yok

Merhaba, Mİ9T'ye geçtim bu akşam. Güncelleme kontrolü yaptığımda Android 10 ve MIUI 11 güncellemesi görünmüyor. Sebebi ne olabilir?
  6. asanoguz

Yardım AOD İzi

Bu duvar kağıdını kullandığımda AOD ekranından çıktıktan sonra iz kalıyor ardından iz yok oluyor. Sorun ne olabilir?
  7. asanoguz

Yardım Güncelleme Bildirimi

Mi Note 10 EU Stabil Rom yükledim. Güncelleme sürümü 11.0.7 Güncelleme kontrolü yaptığımda aynı sürüm numarasında güncelleme görünüyor. Güncelleme yapıyorum dosyayı indirip yeniden güncelleme görünüyor. Sebebi ne olabilir?
  8. asanoguz

Soru "Kamerayı Kullanmadan Önce SD Kartı Takın" Hatası

Eu Stabil Rom yükledikten sonra kamerada "Kamerayı Kullanmadan Önce SD Kartı Takın" hatası alıyorum. Çözümü nedir?
  9. asanoguz

Yardım Whatsapp Yedeğinin Silinmesi

Merhaba, EU Rom yüklemesi yaptıktan sonra Whatsapp yedeğim tamamen silindi. Database klasöründe de yedek yok. Çözümünü bilen var?
  10. asanoguz

Yardım Yazı Tipi Sorunu

MiRoom'a geçiş yaptım fakat yazı tipi sorunu yaşıyorum. Yazı tipi tüm sistemde uygulanmıyor. EU Room'da bu sorun yoktu. Sorun ne olabilir?
  11. asanoguz

Yardım Dahili Depolama Alanı Şifreli

Merhaba, Dahili depolama alanınız şifreli cihazı kurtarma modunda başlatıp cihaz şifresini giriniz uyarısını alıyorum güncelleme paketi yüklemeye çalıştığımda. Çözümü nedir?
  12. asanoguz

Yardım Mİ9T Pil Göstergesi Sorunu

Merhaba, Mi9T cihaz aldım. MİUİ 11 güncellemesinden sonra cihazın pil göstergesi beyazdan siyaha dönüyor ya da gösterge sabit kalıyor. Yazılımsal bir sorun sanırım. Nasıl düzeltebilirim?
  13. asanoguz

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Yukarıdaki bağlantıları kullanarak Global Romdan EU Roma geçebilir miyim?
  14. asanoguz

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

Bu arada benim rom globaldi eea güncelleme kurdum. Sorun olur mu?
  15. asanoguz

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

Güncelleme yapmadan önce imei atılmıştı.
Üst Alt