Aryastark kullanıcısının son içeriği

1. Aryastark

Satıldı Poco X3 Pro 6/128 Phantom Black Sıfır

2250TL'ye sattım.
  2. Aryastark

Satıldı Poco X3 Pro 6/128 Phantom Black Sıfır

Almanyadan hediye geldi telefonum olduğundan ayrıca imei ile uğraşmak istemediğimden satıyorum kesinlikle kurulum yapılmamış, hat takılmamıştır kutu içeriği olan sarj aleti, kılıfı, iğnesi, stickeri ve orjinal kutusu ile teslim edilecektir. Takas istemiyorum Pazarlık yok Letgodan ulaşabilirsiniz...
  3. Aryastark

Poco X3 PRO 6/128 Sıfır

Almanyadan hediye geldi hiç bir şekilde kurulum yapılmadı hat takılmadı sıfırdır kutusu ve içinden çıkan sarj cihazi, kılıf, iğne ile teslim edilecektir. Gaziantep. Letgo
  4. Aryastark

Rehber POCO X3 Pro - Partitionları R/W Yapma [Vendor,System,Product etc.]

Konuya biraz uzağım bu yaptığınız gelişme imei atmayla mı alakalı acaba ?:^)
  5. Aryastark

Soru RSA KİLİDİ KIRILIR MI SATMALI MIYIM

Hocam onları bende gördüm ama kırılmamış diyenlerde çok tam olarak kimlerle iletişime geçmeliyim yazabilir misin rica etsem ?
  6. Aryastark

Sohbet Poco X3 Pro Hakkında Düşünceleriniz

Özel bakar mısınız rica etsem
  7. Aryastark

Anlamadım yani hocam 1 hat 120 gün sürüyordu artık 365 gün mü sürecek ?
  8. Aryastark

Hocam bir şey daha soracağım bu telefonu anladığım kadarıyla çift simli olduğu için 240 gün kullabiliyorum ve bu süre her yılbaşı sıfırlanıyormuş yani senede sadece 4 ay kullanamayacağım doğrudur değil mi ?
  9. Aryastark

Eğer gerçekten böyle bir olay varsa süpermiş bizim de cevremizde almanya hattı olan bir sürü kişi var takip çıkartalım bi tur sıfırlansın niye imei atıyoruz ki?
  10. Aryastark

Merhaba tüm xiaomi telefonların imei kilidi kırılıyor diye biliyordum o yüzden yurt dışından poco x3 pro getirttim sanırım imei kilidi kırılmayacakmış sıfır telefon satmalı mıyım satarsam piyasası ne kadar kaç liraya satabilirim ?
  11. Aryastark

120 günün sonunda satmayı mı düşünüyorsunuz? Bizde getirtmeyi düşünüyoruz da yurtdışından.
  12. Aryastark

Soru Akraba aracılığı ile telefon getirtme

Teşekkürler bende böyle düşünüyordum akrabama sıkıntı çıkmasın diye iyice emin olmak istedim şuan içim ferah iyi günler.
  13. Aryastark

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kutudan çıkartıp getirteceğiz zaten garanti iptal olacağı için kutu çokta önemli değil. Şunu öğrenmek istiyorum getiren şahsın pasaportuna filan kayıt etme gibi bir durum ortaya çıkar mı yoksa düp düz çantasına koyup getirebilir mi? Hiç...
  14. Aryastark

Merhaba Almanyadan bir akrabam oradan telefon alıp gelse burada yazılımcılara imei attırıp kullanabilir miyim? Akrabama 2 tane (birisi kendi kullandığı) telefon getirdiği için sıkıntı çıkarırlar mı? Ne gibi işlemler yaptırırlar daha önce yapan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
Üst Alt