ARYA2023 kullanıcısının son içeriği

1. A

Sohbet Redmi note 13 pro 5g NFC çalışıyor mu?

Bilgi için teşekkürler. Ayrıca BL kilidi hemen açılıyor mu? Açılıyorsa bu telefonda bekleme süresi ne kadar açılması için.
  2. A

Sohbet Redmi note 13 pro 5g NFC çalışıyor mu?

Redmi Note 13 pro 5g direnç kayıtlılarda NFC çalışıyor mu? Ayrıca Server Kayıt yapılıyor mu bu cihaza?
  3. A

Yardım Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklenmiyor

Yurtdışı K60 cihazıma apkmirror uygulamasından telefondaki uygulamaları güncelleme yaptığımda resimdeki hatayı veriyor. Önceki sürüm MIUI 14'te böyle bişey çıkmıyordu. Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükle ayarını etkin hale getiridiğimde yine aynısını yapıyor. Hyperos fastboot tan yükledim...
  4. A

Çözüldü Xiaomi Alarm çaldığında ekranda alarm simgesi görünmüyor.

Cihazım K60. alarm çaldığında alarma simgesi ana ekranda ve kilit ekranında görünmüyor. Güç tuşuna basıldığında kapanıyor sadece. Sebebi nedir bilen bi arkadaş yazarsa sevinirim.
  5. A

Çözüldü Redmi K60 Mi Recovery Sorunu

Cihazım REDMİ K60, cihazıma yeni rom yüklemek istedim. Ses açma+güç tuşuna bastığımda TWRP menüsünü beklerken Çince yazılı Mi recovery 5.0 menüsü çıktı. Takılı kalmıyor, menüden Reboot yapıp kapatıp açabiliyorum telefonu. Sorum şu Fastboot menüsünden istediğim romu bilgisayardan sorunsuz bi...
Üst Alt