Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adım adım tarif edebilecek birisi varsa sevinirim cihaz 13 ultra telefon sıfırlanabilir önemli değil imei gitmsin yeter cihaz bu sürümde çok ısınmaya başladı sosyal medyada bile ve pil su gibi akıyor böyle bi sorun telefonu aldığımdan beri yaşamadım
Direnç kayıtlı telefon güncelleme sonrası sosyal medyada gezerken bile ısınmaya başladı ekran süremde fark edilir bir düşüş var fazla şarja takmaya başladım telefonu bu sorunu yaşayanlar varmı daha iyi stabil bir rom varsa önerirmisiniz
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı
1767635033
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı imei de silinmedi
1767635034
Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı...
yaptım çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için slot değiştirdfim tekrardan sonra cihaz kapanmadan önceki aynı romu otadan flashladım oldu bu sefer açıldı
Xiaomi 17 pro max Kayıt ne zaman başlar veya olur mu server kayıt mı olur çıkarsa çift hat kullanıyorum birisi şirket hattı 2 simi de kullanicam yardımcı olabilirseniz sevinirim