arwyenwdh7 kullanıcısının son içeriği

1. arwyenwdh7

Yardım xiaomi.eu romu nasıl kurarım

adım adım tarif edebilecek birisi varsa sevinirim cihaz 13 ultra telefon sıfırlanabilir önemli değil imei gitmsin yeter cihaz bu sürümde çok ısınmaya başladı sosyal medyada bile ve pil su gibi akıyor böyle bi sorun telefonu aldığımdan beri yaşamadım
  2. arwyenwdh7

Yardım 13 ultra HyperOs 3 sonrası ısınma ve ekran süresinde azalma

Direnç kayıtlı telefon güncelleme sonrası sosyal medyada gezerken bile ısınmaya başladı ekran süremde fark edilir bir düşüş var fazla şarja takmaya başladım telefonu bu sorunu yaşayanlar varmı daha iyi stabil bir rom varsa önerirmisiniz
  3. arwyenwdh7

Haber Xiaomi 13 Ultra EEA HyperOs 3.0 geldi

Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı 1767635033 Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı imei de silinmedi 1767635034 Direnç kayıtlı benim telefon telefonu ayarlar kısmından güncelledim bir sorun olmadı...
  4. arwyenwdh7

Haber Xiaomi 13 Ultra EEA HyperOs 3.0 geldi

Xiaomi 13 Ultra EEA HyperOs 3.0 geldi
  5. arwyenwdh7

Yardım Hyper os 3 yükleme sonrası mi logosu ardından yeniden başlıyor telefon

yaptım çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için slot değiştirdfim tekrardan sonra cihaz kapanmadan önceki aynı romu otadan flashladım oldu bu sefer açıldı
  6. arwyenwdh7

gönderemiyorum nasıl yapacağım 1767023506 bunun aynısını yaptım ı isthar hyper os eea 2.0.206
  7. arwyenwdh7

dirençli evet komutu yazıp enterlıyorum hiçbir şey olmuyor cmd de 1767023049 product: ishtar bu yazdı
  8. arwyenwdh7

C:\rom>fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ishtar" || echo Missmatching image and device 1767022103 C:\rom>fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ishtar" || exit /B 1
  9. arwyenwdh7

denedim cmd geri kapanıyor normalde yapılan işlemler gözükürdü
  10. arwyenwdh7

düzeltirim de hyper os 3 ü kuramadım
  11. arwyenwdh7

orangefox 11.3.1 sürümünü yükledim romu xiaomi.eu dan aldım ancak böyle oldu neyi yanlış yaptım acaba
  12. arwyenwdh7

Soru Xiaomi 17 pro max Kayıt ne zaman olur

Xiaomi 17 pro max Kayıt ne zaman başlar veya olur mu server kayıt mı olur çıkarsa çift hat kullanıyorum birisi şirket hattı 2 simi de kullanicam yardımcı olabilirseniz sevinirim
Üst Alt