Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu an miui 10 global 9.6.27 kullanıyorum ama bu durum kararlı sürüm kullandığımdada vardı . BL kilidim ilk aldığım haftadan beri açık .
1566199130
Aynı böyle zaten ayarlar .
Merhaba arkadaşlar bende böyle bir sorun var . Bütün ayarları karıştırdım ama bulamadım .
İlk aldığımdada gelmiyordu bildirim sonra bir ara düzene girdi şimdi yine gelmiyor. Wifiye bağlanınca hepsi birden geliyor. Genelde eposta bildirimleri gelmiyor .
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa...
Merhaba arkadaşlar.
Bir kardeşimiz telefonu bu hale getirdi ne yaptıysam açılmadı . Şifre ve eposta bilgilerini hatırlamıyorlar.
Telefona wip data çektim ama kurulum ekranını geçtikten sonra aynı eposta ile giriş yapmamı istiyor .
Fastbottan rom yüklemeyi denedim error verdi. Nasıl kurtulurum...
Hocam bu sorun mi6 cihaza özel bir sorun değil ben yıllar önce samsung s2 kullanırkende aynı sorunu yaşadım ya kablo yada şarj cihazında problem vardır.
Şaj makinesinden kaynaklı. Düzgün akım veremediği için telefonu etkiliyor. Bende 3 lü bir alet var. Tek başına benim cihazı takınca sorun yok ama yanına bir tane daha takınca telfonum sapıtıyor :D
Kısacası kaliteli bir şarj cihazı .
hocam çok iyi bir alternatif. twrp ile uğraşmaya gerek yok. bir kaç kez botlopa düştüm bu yüzden twrp den yüklemek istemiyorum ayrıca twrp şifremi tanımadığı içi,n şu an zip yükleyemiyorum benim durumumda olanlar için çok iyi seçenek.
Mod - (01.07.19) Oreo-Pie - Mi 6 Kamera İçin All İn One Miui 10 (AI-Sahne modları-Gcam için herşey-Camera2api-60FPS...)
Bu linkteki zip dosyasını indirip magisk üzerinden yükleyin. bunu yükleyince kamera2api açılıyor.
GCam_6.1.021_Advanced_mi6_edition_v5.apk
Bu linktende gcam apk yı indirip...
hocam desen koymuştum telefona android 8 den and. 9 a çıkarttım twrp den normalde şifremi tanıyordu twrp. aynı şifre ile telefonu açtım android yükselttikten sonra ama twrp o desenei tanımıyor. sonta telefon ayarlarından desenei değiştim gene tanımadı .
1563972907
Hiç uğraşmıyayım hocam bizim...