Arthur61 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım POCO X5 Pro 5G "the System has been destroyed" hatası

o zaman uğraşmayalım cihazla geri dönmez gibi.
  2. A

Olabilir hocam, fakat mi flash ile yazılım yüklemeye çlıştığımda error veriyor. verdiği error googlede aratınca bl kilitli olduğu için yarıda kaldığını söylüyor . O yüzden belki bir umut kurtulabilir diye düşündüm .
  3. A

Durup duruken olmuş ekran flash gibi beyazladıktan sonra bu hale gelmiş. Cihaz yurt dışı direnç atılmış bir cihaz.
  4. A

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Telefonda sorun yoktu durup dururken bu hatayı verdi. Fastboot moda giriyor, Mi Flash telefonu görüyor yazılım yüklemeye çalıştığımda error veriyor. Muhtemelen BL kilitli cihaz. Sahibi cihaza mi hesabı girip girmediğini de bilmiyor. Yani...
  5. A

HyperOS Redmi Note 11 Pro 4G (viva) – Global Kararlı OS1.0.2.0.TGDMIXM

Arkadaşlar benim cihaz yurtdışı dirençli imei atılmış. Son güncellemede vowifi gitti. Bu güncellemeyi yüklersem gelirmi bu vowifi. Evde telefon çekmiyor bu olmazsa telefonu değişmek zorunda kalacağım.
  6. A

Rehber miui 14 sürümünde vowifi + volte çalıştırma

Hocam bunlar için root twrp falan lazım o yüzden sıcak bakmıyorum. Bizim cihaz dirençli imei gider falan. Ayrıca söyle birşey fark ettim. Benim cihazdaki ime sanırım samsung imeidi sonra huewai oldu bu mümkünmü. Çünkü bende samsung var ve ime atılmış cihazı normal şebeke üzerinden görüntülü...
  7. A

Rehber miui 14 sürümünde vowifi + volte çalıştırma

Herşeyi denedim ne volte ne wowifi çalıştı. kendi cihazım s20fe hattı ona aktardım volte geldi ama wovifiyi aktif edemedim. redmi note 11 de ne vowifi ne volte çalışıyor. Cihaz yurtdışı imei atılmış. Türk telekom hat ayarlarından vowifiyi açmama rağman işe yaramıyor .
  8. A

Duyuru Xiaomi kayıt olan ve olmayan Cihazlar

Sadece kredi kartı kullanılıyor olabilir.
  9. A

Ben Enpara kullanıyorum. Kredi kartıda olabilir normal banka kartıda olabiliyor diye biliyorum. Hangi bankayı kullanıyorsanız onu tanımlayıp ödeme yapabilirsiniz.
  10. A

Bankaların doğrulama sistemi için gerekli, ben kredi kartımı tanımladım ve kart taşımaktan kurtuldum. telefonu okutuyorum hesaptan çekiyor.
  11. A

NFC benim için çok önemli, belirttiğiniz için teşekkür ederim, aklımda bulunduracağım
  12. A

Bende o şekilde yaptıracağım artık.
  13. A

İmei konusunda bir gelişme, dirençsiz imei atma. Direnç ile kullanıyorsunuz sanırım.
  14. A

mi 11 lite 5g için bir gelişme varmı?
Üst Alt