Artexalp kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Band 20 var mı ?

İşte onu nereden bulacağız. Kimse yoğurdum ekşi demez. Sorsan herkes en iyi usta. Dudullu da daha önce telefon aldığım bit mağaza var. Normal kayıtlı olanlarda hiç sorun yaşamadım ama direnç olayı başka. Daha önce sorunlu gelen olmadı diyorlar. Aklım karışık. İthalatçı garantili de olmuş 11.500tl
  2. A

ben deki yazılar bunlar Band 20 var herhalde
  3. A

Turkcell kullanıyorum hocam. 2. Hatta takılı note10pro yd
  4. A

Bizim konu kaynadı 😅 anladığım kadarı ile band20 çok takmamak lazım. IMEI güncelleme yada sıfırlama durumu daha dikkat edilmesi gereken bir konu. İthalatçı satanlar da ne kadar güvenilir o tartışılıyor. Kaçak ile arasındaki fark a değer mi tartışılır
  5. A

Bu konu da çok haklısınız. Ters duruma kalmamak adına dikkat etmek şart. Yoksa ne anlamı var. Kaçak al daha iyi. Piyasa fiyatlarının bizi düşürdüğü hale bak
  6. A

Aslında ithalatçı garantili almak istiyorum. IMEI sorunu sıfırlama felan beni sıkıyor. Kafam bozuldu mu yeniden kurmam lazım telefonu. Band 20 olayı da önceki arkadaşın gösterdiği mesaj ile rahatladım açıkcası 👍😁
  7. A

Risk mi olur şimdi bu durum (:|😅😅
  8. A

Merhabalar arkadaşlar. Note 12 Pro 5G almaya karar verdim. Ama kafama takılan bir konu var. Telefon çeker mi ? Malum Türkiye cihazı olmadığında Band 20 sorunu oluyor bazı cihazlarda. Ben de arazide çalışan biriyim. Telefon çekmiyor diye sırf şu anda note10pro yurtdışı cihazımı değişmek...
  9. A

Çözüldü Note10pro yazı fontu sorunu ve IMEI yardımı

En son sürümü kullanıyorum. O şekilde imei attırdım. Root felan kullanmıyorum. Pek anlamıyorum çünkü. Çok teşekkür ederim 😇 cihazı değiştirmekten kurtardın beni
  10. A

Vay Allah senden razı olsun. Şükür sonunda gitti o çerçeve ☺️☺️☺️ acayip şekilde pişman olmuştum 10pro geçtiğime. Başka yapmam gereken Ayar var mı ? Cihazı daha iyi hale getirecek
  11. A

Ustalar o dediğinizi yaptım zaten. Daha önce note 8 pro kullandığım için alışığım temalar olayına. Lakin ne yüklersem yükleyeyim. Yazıların hepsi değişmiyor. Yarısı oluyor yarısı olmuyor. Acayip gölgeli çerçeveli bir yazı kalmaya devam ediyor.
  12. A

Merhabalar arkadaşlar. Eşime 10pro almıştım yıl başında. Eşim pek beceremedi ve ben almaya karar verdim cihazı. Sıfırlama yaptık ve kenera koyduk. Sonra 6 ayı doldu ve 2. Hat dolmadan kayıt için aldığım yere götürdüm. 1. Hat gitti kapandı 2. Hatta açıktı. Neyse telefoncu 1 saat işi var dedi...
  13. A

Tavsiye Yurtdışı Telefon Tavsiyesi.

Aslından seçenekler arasında oda var. Lakin IMEI kayıt durumu hangisinden sorunlu bilemedim.
  14. A

Tavsiye Yurtdışı Telefon Tavsiyesi.

Merhabalar. Eşime yurtdışı telefon almak istiyorum. Bütçem şu anda 4.500TL Aklımda Note 11S vardı. Lakin araştırma yapar iken artık IMEI kayıt durumunun bazı cihazlarda sorun olduğunu gördüm. Eşim için öneri telefon ne olabilir acaba ? Ben Note 8 pro ve Note 9 kullanıyorum. Kayıt sorunları...
Üst Alt