artes1453 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru redmi note 7 yeni sorun

sensörde bir problem yok normalde çalışıyor zaten siz benim dediğimi anlamadınız heralde isterseniz telefonunuzda deneyin birisiyle konuşurken galeriye girin mesela galerideyken kulağınıza tutun telefonu ekran kapanmıyor ama galerideyken tekrar sol üst köşeye tıklayarak arama ekranına...
  2. A

Soru redmi note 7 yeni sorun

arkadaşlar bugün yeni bir problem daha keşfettim şimdi önceki telefonumda örnek veriyorum bankayla konuşurken vermem gereken bir bilgi olduğunda telefonu kulağımdan çekip menüye girip bakmam gereken şeye bakıp sonra tekrar kulağıma tutuyordum ekran kararıyordu dokunmatik kapanıyordu bu...
  3. A

Çözüldü ekranı aşağı çekip otomatik yukarı gitmesi

arkadaşlar bugün yeni bir problem daha keşfettim şimdi önceki telefonumda örnek veriyorum bankayla konuşurken vermem gereken bir bilgi olduğunda telefonu kulağımdan çekip menüye girip bakmam gereken şeye bakıp sonra tekrar kulağıma tutuyordum ekran kararıyordu dokunmatik kapanıyordu bu...
  4. A

Ben ortasinda olsun istemiyorum ki standart altta olsun diyorum
  5. A

Bir sorum daha var cevaplaran sevinirim birisi beni aradiginda aramayi kabul etme yada reddetme ekranin yukarisinda cikiyor yani sag bas parmagimla acmam mumkun degil ayari varsa ayarinida bulamadim
  6. A

konu başlığına ne yazacağımı bilemedim sorun şu ben mesela wifi açacağım yada kapatacağım yada üstten aşağı çekerek açtığımız kısımdan herhangi bir şeyi kapatıp açacağım ama bir problem var oda şu örnek aşağı indirdim wifi açtım çat yukarı çıkıyor menü direk belki ben aynı anda hem wifi...
Üst Alt