Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sensörde bir problem yok normalde çalışıyor zaten
siz benim dediğimi anlamadınız heralde
isterseniz telefonunuzda deneyin birisiyle konuşurken galeriye girin mesela galerideyken kulağınıza tutun telefonu ekran kapanmıyor
ama galerideyken tekrar sol üst köşeye tıklayarak arama ekranına...
arkadaşlar bugün yeni bir problem daha keşfettim
şimdi önceki telefonumda örnek veriyorum bankayla konuşurken vermem gereken bir bilgi olduğunda telefonu kulağımdan çekip menüye girip bakmam gereken şeye bakıp sonra tekrar kulağıma tutuyordum ekran kararıyordu dokunmatik kapanıyordu
bu...
arkadaşlar bugün yeni bir problem daha keşfettim
şimdi önceki telefonumda örnek veriyorum bankayla konuşurken vermem gereken bir bilgi olduğunda telefonu kulağımdan çekip menüye girip bakmam gereken şeye bakıp sonra tekrar kulağıma tutuyordum ekran kararıyordu dokunmatik kapanıyordu
bu...
Bir sorum daha var cevaplaran sevinirim birisi beni aradiginda aramayi kabul etme yada reddetme ekranin yukarisinda cikiyor yani sag bas parmagimla acmam mumkun degil ayari varsa ayarinida bulamadim
konu başlığına ne yazacağımı bilemedim
sorun şu ben mesela wifi açacağım yada kapatacağım yada üstten aşağı çekerek açtığımız kısımdan herhangi bir şeyi kapatıp açacağım
ama bir problem var oda şu örnek aşağı indirdim wifi açtım çat yukarı çıkıyor menü direk belki ben aynı anda hem wifi...