Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum merhabalar bilmediğim için soruyorum,emeklerin için teşekkür ederim. ilk defa oneplus kullanıyorum o yüzden çok bilgim yok açıkcası,xiaomi de miflash ile kilit açıksa her rom u kurabiliyorduk oneplus da bu tarz bir uygulama var mı bu şekilde geçiş yapamaz mıyız?
ben de şuna çin versiyon 24/1 var oxygenos 305 sürümünü yükledim. şuan xda forumdan falan takip ediyorum. globale cevirmede sorun yok ancak herhangi bir guncelleme geldigi zaman otomatik yukleyemiyorsun yuklersen sinyal sorunlari yasaniyor.cihazin bootloader kilidini acip yukleme yaptigindan...
https://sourceforge.net/projects/recovery-for-xiaomi-devices/files/apollo/twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-apollo-skkk.img/download
bu twrp ile denediğinizde de mi aynı?
boot ve dtbo neden ihtiyacınız var,önceki kernelinizi yüklerseniz sorun kalmaz diye düşünüyorum. ve n0kernel kullanabilirsiniz.
telefonumu asansöre binerken elimden kaydırıp düşürdüm daha sonra şebekem çekmemeye başladı daha sonra arkakapak a bastırınca geldiğini gördüm daha sonra gittim.arka kapağı açıp kontrol etmeye başladığımda pilin üzerinden sim kart bölümüne doğru giden flex kablonun yerine tam oturmadığını tespit...
cihazınızda rootlu olduğu için haliyle önemli uygulamalarda giremiyorsunuz. telefonunuzda root varsa magisk uygulaması var içerisinde öncelikle magisk güncellemelerini daha googleye shamiko yazarak zip dosyası var onu magiskin modüller kısmından yükleyin.sağ üstte ayarlar simgesine tıklayın...
ben Vakıfbank kullanıyorum, play storeden vakifbank uygulamasini indirdim ama uygulamayi hic acmadim.cihaz rootlu iken magisk rootunu gizledim gizleme listesine tum vakifbank servislerini ekledim. bootloader spooferdan vakifbank seçtim.cihazi yeniden baslattim cihazi. daha sonra vakifbank uyg...
merhabalar dün itibariyle Mi 10T cihazım ile kullanmaya başladığım rom çok stabil arayüz akıcı geldi paylaşmak istedim.
Belki kullanmak isteyen olur.
AOSP Rom linkleri telegram kanalından aldım dosyalara tarafıma ait değil. indirmiş olup kendi kullandığım dosyaların linklerini atacağım.
Play...
Herkese saygılar,
Cihazı yaklaşık bir hafta önce aldım.
İçinde Hyper OS 1.0.1.0 UNOMIXM rom yüklü. Yeniliklere bastığım zaman hata alıyorum. Bu hatanın fakerom dan kaynaklı olduğunu öğrendim. Orijinal Rom'a geçme imkanımız var mıdır?Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Şimdiden Teşekkür ederim...