arslanmehmet kullanıcısının son içeriği

1. arslanmehmet

Rom Oneplus 13 ColorOs & OxygenOs Global-Hint

ÇİN: PJZ110 EU: CPH2653 GLO: CPH2653 IN: CPH2649 NA: CPH2655
  2. arslanmehmet

dostum merhabalar bilmediğim için soruyorum,emeklerin için teşekkür ederim. ilk defa oneplus kullanıyorum o yüzden çok bilgim yok açıkcası,xiaomi de miflash ile kilit açıksa her rom u kurabiliyorduk oneplus da bu tarz bir uygulama var mı bu şekilde geçiş yapamaz mıyız?
  3. arslanmehmet

dostum merhabalar,ben suan 305 versiyonundayim haliyle guncelleme yapmak istemedim sorunlardan dolayi suan bazi sorunlar haric sikintisiz kullaniyorum. su adreste birisi uzaktan guncelleme yapiyor.birisi ota guncellemelerini sorunsuz alabilir miyim diye sormuş ve cevaplarda %100 alacagi...
  4. arslanmehmet

ben de şuna çin versiyon 24/1 var oxygenos 305 sürümünü yükledim. şuan xda forumdan falan takip ediyorum. globale cevirmede sorun yok ancak herhangi bir guncelleme geldigi zaman otomatik yukleyemiyorsun yuklersen sinyal sorunlari yasaniyor.cihazin bootloader kilidini acip yukleme yaptigindan...
  5. arslanmehmet

Soru Redmi Note 13 Pro+ 16/512 (zircon) Orijinal Rom

geçemedim yani bu rom kandırmayı denedim daha doğrusu bir türlü yapamadım belki bir şeyleri atlıyorumdur.
  6. arslanmehmet

teşekkür ederim sayenizde geçiş yaptım.
  7. arslanmehmet

Rom Mi 10T/PRO (Apollo) Android 15 Rom (Derpfest Unofficial)

n0kernel kurup cahce/dalvik temizleyip deneyebilir misin
  8. arslanmehmet

Kernel Mi 10t/pro NoGravity kernel (overclokclu) daha çok oyun ve pil performansı

https://sourceforge.net/projects/recovery-for-xiaomi-devices/files/apollo/twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-apollo-skkk.img/download bu twrp ile denediğinizde de mi aynı? boot ve dtbo neden ihtiyacınız var,önceki kernelinizi yüklerseniz sorun kalmaz diye düşünüyorum. ve n0kernel kullanabilirsiniz.
  9. arslanmehmet

Yardım Mi10T Pro Şebeke/Sim Sorunu

telefonumu asansöre binerken elimden kaydırıp düşürdüm daha sonra şebekem çekmemeye başladı daha sonra arkakapak a bastırınca geldiğini gördüm daha sonra gittim.arka kapağı açıp kontrol etmeye başladığımda pilin üzerinden sim kart bölümüne doğru giden flex kablonun yerine tam oturmadığını tespit...
  10. arslanmehmet

Kernel Mi 10t/pro NoGravity kernel (overclokclu) daha çok oyun ve pil performansı

zip i flashlaman lazım içindekileri kendi kuracak
  11. arslanmehmet

Yardım mi 10 t Root dan dolayı Mobil bankacılık giremiyorum yardım lutfen

cihazınızda rootlu olduğu için haliyle önemli uygulamalarda giremiyorsunuz. telefonunuzda root varsa magisk uygulaması var içerisinde öncelikle magisk güncellemelerini daha googleye shamiko yazarak zip dosyası var onu magiskin modüller kısmından yükleyin.sağ üstte ayarlar simgesine tıklayın...
  12. arslanmehmet

ben Vakıfbank kullanıyorum, play storeden vakifbank uygulamasini indirdim ama uygulamayi hic acmadim.cihaz rootlu iken magisk rootunu gizledim gizleme listesine tum vakifbank servislerini ekledim. bootloader spooferdan vakifbank seçtim.cihazi yeniden baslattim cihazi. daha sonra vakifbank uyg...
  13. arslanmehmet

merhabalar dün itibariyle Mi 10T cihazım ile kullanmaya başladığım rom çok stabil arayüz akıcı geldi paylaşmak istedim. Belki kullanmak isteyen olur. AOSP Rom linkleri telegram kanalından aldım dosyalara tarafıma ait değil. indirmiş olup kendi kullandığım dosyaların linklerini atacağım. Play...
  14. arslanmehmet

Soru Redmi Note 13 Pro+ 16/512 (zircon) Orijinal Rom

Herkese saygılar, Cihazı yaklaşık bir hafta önce aldım. İçinde Hyper OS 1.0.1.0 UNOMIXM rom yüklü. Yeniliklere bastığım zaman hata alıyorum. Bu hatanın fakerom dan kaynaklı olduğunu öğrendim. Orijinal Rom'a geçme imkanımız var mıdır?Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Şimdiden Teşekkür ederim...
Üst Alt