Arslanbey886 kullanıcısının son içeriği

1. Arslanbey886

Rom MIUI 10 Port for Mi A2 Lite (Android PIE)(daisy)

kurmamda yardımcı olabilecek biri varmı hiç rom kurmadım daha önce
  2. Arslanbey886

Sohbet Pubg telefon önerisi

Düşük ayarlarda iyi bir şekilde oynatmazmı
  3. Arslanbey886

Sohbet Pubg telefon önerisi

Telefon almak istiyorum pubg da kasmıcak bir düzeyde 2.000 TL altı telefon önerirmisiniz ben redmi note 7 olarak düşündüm ama sizinde fikirlerinizi almak istedim
  4. Arslanbey886

Yardım Camera2api sonrası wp kamerası

Herşeyde düzgün whatsapp ön kamera yada arka kamera videoda dahil normal arka kamera flash acında yada yaklaştırınca düzeliyor ama açtığın gibi flashsız cekince bu durumda
  5. Arslanbey886

Yardım Camera2api sonrası wp kamerası

Arkadaşlar camera2api aktif ettikten sonra whatsapp kamerasını açınca çekilen fotoğraf yeşil olarak görünüyor genel bir sorunmuş yabancı forumdan gördüğüm kadarıyla nasıl çözeriz
  6. Arslanbey886

Yardım Gcam sürekli olarak duruyor

rootsuz rehberde anlatılan gibi yapmıştım ama
  7. Arslanbey886

Yardım Gcam sürekli olarak duruyor

rehberde söylenen herşeyi yapmama rağmen bütün apkleri kurdum bütün sürümlerini denedim hepsinde sürekli olarak duruyor hatası alıyorum nerde yanlış yapmış olabilirim veya sorun nerden kaynaklanıyor olabilir ?
  8. Arslanbey886

Soru GCam versiyon öneri

camera sürekli olarak duruyor uyarısı veriyor
  9. Arslanbey886

Rehber Mi A2 Lite Rootsuz Google Camera Yükleme rehberi

elimi hiç çekmeme rağmen 9. adıma kadar telefon formatlandı keşke yedekleseydim 2 saat dedi diye beklemek istememiştim 5k fotoğraf gitti :(
  10. Arslanbey886

Soru GCam versiyon öneri

Çok teşekkür ediyorum yorumun için bugün deneyip gözlem yapacağım ♥️
  11. Arslanbey886

Soru GCam versiyon öneri

Arkadaşlar biliyorsunuz ki stock cam perişan halde GCam yüklemek istiyorum ama herkes farklı bir sürüm söylemiş sizce hangi versiyon porte modunda ve normal modda en kaliteli fotoğraf imkanı sağlıyor ve stabil durumda ?
Üst Alt