Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon almak istiyorum pubg da kasmıcak bir düzeyde 2.000 TL altı telefon önerirmisiniz ben redmi note 7 olarak düşündüm ama sizinde fikirlerinizi almak istedim
Herşeyde düzgün whatsapp ön kamera yada arka kamera videoda dahil normal arka kamera flash acında yada yaklaştırınca düzeliyor ama açtığın gibi flashsız cekince bu durumda
Arkadaşlar camera2api aktif ettikten sonra whatsapp kamerasını açınca çekilen fotoğraf yeşil olarak görünüyor genel bir sorunmuş yabancı forumdan gördüğüm kadarıyla nasıl çözeriz
rehberde söylenen herşeyi yapmama rağmen bütün apkleri kurdum bütün sürümlerini denedim hepsinde sürekli olarak duruyor hatası alıyorum nerde yanlış yapmış olabilirim veya sorun nerden kaynaklanıyor olabilir ?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki stock cam perişan halde GCam yüklemek istiyorum ama herkes farklı bir sürüm söylemiş sizce hangi versiyon porte modunda ve normal modda en kaliteli fotoğraf imkanı sağlıyor ve stabil durumda ?