arşivci kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi 8 SE MiFlash Command failed hatası

Mi 4c model çalışan telefonuma "xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.0.5.0.LXKCNDG_v8-5.1" eu romu twrp ile yüklerken twrp hata verdi ve romu yükleyemedi. Burada telefon ve twrp donunca heyecan da yaparak telefonu açma kapama düğmesine uzun basarak kapattım. Ancak ondan sonra açma tuşuna bastığımda mi logosu...
  2. A

Rehber Xiaomi Mi4c TWRP Yükleme Anlatımı

Hocam bu versiyon sikinti çikardi zaten.
  3. A

Ever twrp yüklendikten sonra telefon normal açiliyor. SuperSU hanging version kullanmaliyim sizce? Bit türlü bulamadim.
  4. A

By dediginizi deneyecegim. Acaba sorun SuperSU versiyonundan kaynaklaniyor olabilir mi?
  5. A

Özür dilerim. Su linkteki () arkadas developer ve global sitede ayni anlatim var. Ben on a gore twrp'yi cihaza yükledim ki buraya kadar sorun yok. Ancak daha sonra SuperSU yuklendi gozukmesine ragmen telefon yeniden baslamiyor.
  6. A

Anlamadim üstadim?
  7. A

Twrp 3.0.0 (en.miui.com anlatimina gore) yükledim. Twrp de çalisiyor ama SuperSU dosyasi yuklenmesine ragmen reboot yapinca mi yazisinda kaliyor ve telefon acilmiyor. Yardimci olabilecek kimse var mi?
  8. A

Rehber Bootloader Unlock Redmi Note 3 Resimli Anlatım

Maalesef ona rağmen sorunu aşamıyorum. Acaba developer rom numarasıyla alakalı olabilir mi?
  9. A

Rehber Bootloader Unlock Redmi Note 3 Resimli Anlatım

Mi4c cihazım için dört gündür yaptıklarım. Evet hedef bootloader kilidini unlock yapmaktı. Flash tool aracılığı ile (flash all seçeneğiyle) developer rom yüklendi. Ancak her seferinde %50 hatası asla ve asla aşılamadı. Sanki her seferinde önceki yüklemeden kalıntıların izleri görülüyor. Ne demek...
  10. A

Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Teşekkür ederim cevabınız için. Bütün gün forumdaydım. Aradığım cevabı bulamadığım için buraya bir soru yazmak istemiştim.
  11. A

Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Hayatımda ilk kez, iki gündür problem çıkartan şirket hakkında espri olsun diye, Rabbimden bela istediğimi belirten bir şey yazdım diye moderatorden üslup uyarısı alıyorum. Tebrik ederim "süper"man.... Siz şimdi bu mesaja da üslup gerekçesiyle silme veya ban verme falan yazmaya kalkarsınız aman...
  12. A

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.13 Güncellemesi

Hocam teşekkür ederim. Sanırım bu romu fastboot edip kurmamız gerekiyor ve otomatik güncelleme almıyor.
  13. A

Hocam teşekkür ederim. Sanırım bu romu fastboot edip kurmamız gerekiyor ve otomatik güncelleme almıyor.
  14. A

mi4i kullanıyordum. Mi4c aldım. Sanırım ikisi de aynı cihazlar. Ancak Türkçe dil seçeneği olan romu bir türlü bulamadım. Acaba buradaki mi4i romu kursam sıkıntı yaşar mıyım?
  15. A

Yardım Telefonlar Bulgar Gümrüğünde Kaldı Ne Yapmalıyım?

Geçen sene aliexpress üzerinden Bulgaristan'daki bir tanıdığımın adresine bir adet mi4i almıştı. Hiç bir sorun olmadan telefon söz konusu adrese ulaştı ve o da bana telefonumu getirdi. Ben de bundan cesaret alarak 1 ay kadar önce mi4c'den iki tane (2 gb ramli) aldım ve aynı adrese yolladım...
Üst Alt