Arnatovic kullanıcısının son içeriği

1. Arnatovic

Yardım Telefon Arama Yapmıyor

Birde cmda olayını araştırayım kardeşim sağolasın ama aklımı karıştıran şey : sim kartı takıp kurduğumuz da ilk ay çalıştı sonra ne olduysa şimdi aramıyor
  2. Arnatovic

Maalesef çıkmıyor dostum, yukarıda sürekli sim kart etkinleştirilemedi SMS etkinleştirilemedi diyor
  3. Arnatovic

1648821115 Bunlar çıkıyor sadece bende kardeşim
  4. Arnatovic

Şebeke ayarları hangisi kardeşim öyle bir şey bulamadım
  5. Arnatovic

Beyler telefonu Türkiye de iken almıştım fakat şimdi amerikadayım. Yeni hat aldım ama düzgünce çalışıyordu ama şimdi napsam aramıyor resimde de böyle gözüküyor
  6. Arnatovic

Yardım WhatsApp hikaye

Diğer arkadaşlarımın telefon modellerinde böyle olmuyor ama
  7. Arnatovic

Yardım WhatsApp hikaye

Merhaba WhatsApp hikaye paylaşımında fotoğrafların kalitesi çok düşüyor beyler neden ya
  8. Arnatovic

Soru Poco X3

Anladım kardeşim, teşekkürler
  9. Arnatovic

Soru Xiaomi Mi Airdots

En küçüğü takılı yani önce ki kulaklığımın silikonları gayet iyiydi, buna alışamadım nedense
  10. Arnatovic

Soru Xiaomi Mi Airdots

İyi geceler beyler xiaomi kulaklık aldım resmi airdots fakat kulağımı çok ağrıtıyor ya sizde de öyle mi? En küçük silikonu kullanıyorum kulağıma otursun diye fakat yine de hem tedirgin ediyor hem çok acıtıyor bu sorunu yaşayan var mı?
  11. Arnatovic

Soru Poco X3

Yapmadım, işe yarayacağını düşünüyor musunuz peki?
  12. Arnatovic

Soru Poco X3

Cevaplarınız için çok teşekkürler beyler, umarım sorun hallolur. İşin kötü tarafı İstanbulda ki servislerin puanları çok düşük ve kötü yorumlar var, tedirgin oldum açıkcası
  13. Arnatovic

Soru Poco X3

Beyler telefon iyice kafayı yedi, hem yavaş hem dokunmatik sorunu var kendi kendine sürekli bir yerlere giriyor kafayı yicem artık, kulaklık takınca da sürekli bir şeyler yapıyor anlamadım gitti. Garantiye vercem fakat telefon yok elimde, garanti geçici telefon veriyor mu?
  14. Arnatovic

Yardım Poco X3 NFC Dokunmatik Sorunu

Güncellemeden önce de yapıyordu kardeşim. Birde güncellemeden sonra donmaya başladı tadı kaçtı iyice Android telefonların. Bir gün inşallah bizde ios a geçeriz..
  15. Arnatovic

Yardım Poco X3 NFC Dokunmatik Sorunu

Beyler biri baksın ya bu telefon beni delirtti
Üst Alt