Arnatovic kullanıcısının son içeriği

1. Arnatovic

Yardım Telefon Arama Yapmıyor

Beyler telefonu Türkiye de iken almıştım fakat şimdi amerikadayım. Yeni hat aldım ama düzgünce çalışıyordu ama şimdi napsam aramıyor resimde de böyle gözüküyor
  2. Arnatovic

Yardım WhatsApp hikaye

Merhaba WhatsApp hikaye paylaşımında fotoğrafların kalitesi çok düşüyor beyler neden ya
  3. Arnatovic

Soru Xiaomi Mi Airdots

İyi geceler beyler xiaomi kulaklık aldım resmi airdots fakat kulağımı çok ağrıtıyor ya sizde de öyle mi? En küçük silikonu kullanıyorum kulağıma otursun diye fakat yine de hem tedirgin ediyor hem çok acıtıyor bu sorunu yaşayan var mı?
  4. Arnatovic

Soru Poco X3

Beyler telefon iyice kafayı yedi, hem yavaş hem dokunmatik sorunu var kendi kendine sürekli bir yerlere giriyor kafayı yicem artık, kulaklık takınca da sürekli bir şeyler yapıyor anlamadım gitti. Garantiye vercem fakat telefon yok elimde, garanti geçici telefon veriyor mu?
  5. Arnatovic

Yardım Poco X3 NFC Dokunmatik Sorunu

Beyler iyi geceler, ya telefon sabahtan beri kendi kendine takılıyor( dokunmatik olarak)kendi kendine yazıyor bir yerlere giriyor, kotkrol kontrol bile edemiyorum. Kapatıp açtım yine işe yaramadı. Yardım edin kafayı yicem ya lütfen
  6. Arnatovic

Yardım Gizli Klasör Silindi

Arkadaşlar merhaba, gizli dosyalarımda ki klasör silinmiş bende silmedim anlamadım neden böyle oldu. Her şeyim gitti. Çöp kutusunda yok yedeklemede yok nerden getirebiliriz tekrar?
  7. Arnatovic

Yardım Redmi Note 7 sorunlarım

Arkadaşlar merhaba, telefonum kasıyor özellikle instagram da. Bazen saçma sapan şekilde kitliyor kendisini önceden bu kadar yavaş değildi şimdi telefon baya yavaşladı neden böyle oldu sizce? Güncellemeleri hep yaptım Birde gizli dosyalar desenini unutmuşum ne yapsam bulamadım, telefon...
  8. Arnatovic

Soru redmi note 7 MIUI

arkadaşlar merhaba telefona güncelleme geldi miui 11 ama güncelleme hep 66 da kalıyor hiç gitmiyor .güncelleme yapamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Üst Alt